Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby Duka místo církevního oblbování šel raději kopat uran pro Temelím.Udělal by lepší.Až budou věřící nuceni vyplácet restituce bezvěrcům,tak se stádo věřících smrskne skoro na nulu.
  • A to ještě silně přimhouřím oko, za dvoupokojový byt 270 Kčs, dnes 5000 i víc.
    • Však taky plat 2500 Kč byl už docela slušný.
  • Za minulého režimu bylo vše za hubičku, platy byly 5 x nižší ale ceny 10 x nižší,takže není co řešit.
  • Zlatí komunisté. Za těch byl návštěvník lístek na hrady a zámky a jiné památky, či galerie a divadelní úředstavení takřka jen za hubičku. Teď nevědí, kolik by chtěli. Proto naše kultura tak upadá. Zlatí komunisté.
    • ZÁKON č. 198/1993 Sb. O PROTIPRÁVNOSTI KOMUNISTICKÉHO REŽIMU A O ODPORU PROTI NĚMU:
      ...Komunistická strana Československa, její vedení i členové jsou odpovědni za způsob vlády v naší zemi v letech 1948 - 1989, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody...
      TRESTNÍ ZÁKONÍK č. 40/2009 Sb.:

      § 403: Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka… bude potrestán...

      § 404: Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403, bude potrestán...

      § 405: Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán...
      • Tento zákon měli zákonodárci vytisknout na toaletním papíru,aby se hodil alespoň na vytření zadku.Takto není vůbec k ničemu.Pouze se brzo může hodit komunistům,na pozavírání pravičáků.Se zdůvodněním,že právě pravičáci svým vládnutím zavinili,že denně přibývá lidí,kteří říkají:"Zlatí komunisti".Když nechtěli pravičáci,aby se zase komunisté dostali k moci,tak neměli lidem tolik lhát a pro sebe tolik krást.
    • Peppone, za těch "zlatých" komunistů byl také průměrný plat nejméně 10x nižší oproti dnešku.
  • Ta závist nedá levičákům spát. Díky Bohu, že církev alespoň něco málo z těch památek uchovala. Stačí se podívat jak komunistická lůza "hospodařila" s památkami: vykradené a zničené kostely, ze kterých komunisti udělali sklady, zničené kapličky. vydrancované hrobky. Na Šumavě na Knížecích pláních nádherný kostel, který byl dominantou krajiny vyhodily zelené mozky do povětří... Je také známý případ, kdy v padesátých letech ožralé zelené mozky na Šumavě hrubě zneuctily hrobku s ostatky slavného sklářského rodu Abelů. A všichni to zakrátko postupně zaplatili životem za záhadných okolností, které vyvolávají dojem, jako by šlo o zásah nadpřirozených sil. Velmi se to podobá záhadným úmrtím těch kdo kdysi zneuctili Tutanchamonovu pyramidu.
    • Za komunistů byl titul zasloužilého umělce.Pokud by po údajné revoluci byl titul zasloužilého hlupáka,tak ten titul bys určitě zasloužil.Nejsi náhodou flanďák?
    • A už to tady přátelé máte, nadpřirozených sil! Dejte pozor ať všechny pan Petr Nezačaruje, oni totiž duchovní umí čáry máry, a ještě poznámka to je svatý Petr
      • Františku, ač nerad, musím Tě zklamat, ale nadpřirozené síly neovládám *9*
        a svatý už vůbec nejsem *1*
        Ale místo hloupých úsměšků si o tom případu něco přečti: vojáci vydrancovali hrobku Abelů, pili a snad i měli táborák, vytahali mrtvé z prosklených rakví a tancovali s nimi. A během snad jednoho roku všichni zemřeli za dosti podivných okolností. Setkal jsem se s tímto příběhem už v několika publikacích.
        • Pane Petre a dovedete si představit co dělal inkviziční soud, když vedl výslech k přiznání a na živém člověku? Nerad to tady tak popisuji v některých diskusích ale církev byla budoucnosti dobrým příkladem jak přijít lstí k majetku, nadáváte na KSČ ale je jisté že ty iluze občanů že majetek patří lidu nebyl pravdivý! Možná idea týkající se majetku drženého státem ,, že majetek patří lidu" nebyla špatná
          ale krade se za každého režimu! Nejsou žádné nástroje k dostatečné kontrole! Nefunguje vláda, nefungují úřady a NKÚ jde příkladem krade sám šéf! Jak Majetek uhlídat? Majetek snad ale peníze ne!
          Pamatuji si že ještě na ZŠ nám soudruh učitel vysvětloval nebudou peníze všechno bude za darmo a každý bude stejným dílem odměněn, nebo nějak tak. Jen to také nejde, tak babo raď? Jak?
  • Nase slavna vlada nema ani tuchu jake nasledky bude mit vraceni restituci.Cirkve nebudou mit nikdy dost. *16*
  • Přemýšlím,jestli ten Duka už je nebo není členem naší "nejlepší"vlády.Protože mu jde jen o mamon.Nic víc,nic míň.
  • Vydání majetku církvi je stejné, jako bylo odtržení Sudet od republiky a vydány němcům.
  • Pokud by existovalo peklo a nebe,tak Duka má více společného s peklem,než s nějakým nebem.Je to standartní hraboš polní,jako většina současných našich politiků.V politice se těžko dnes zavadí o slušného člověka.
    • To bude asi převlečený Lucifer
    • A kde asi spadneš ty? Neznáš nikoho, ale pliveš po všech...!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit