Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro ovce! Idea církve je stejně debilní, jako jakýkoliv židy vymyšlený a stvořený ismus.
  • Byla kdysi poprava 27 českých pánů 21. června 1621 na Staroměstském náměstí v Praze a jejich majetky ukradeny Habsburky, kteří je konfiskovali a pak dali svým věrným z jejich krve a jejichž mnozí potomci po roce 1990 opět tyto majetky či části znovu získali. Bylo by potřeba najít jejich potomky a dát jim vše nazpět. To je sebrat je nynějším potomkům co je kdysi jejich rody dostali ukradené od Habsburků a dát je potomkům pravých rodů a pokud se některé rody nedožily dnečních dní tak ten majetek navrátit z nepravých rukou dou rukou obci či měst či státu. Když restituce tak jedině ty správné restituce.
    • Chápu, soudruhu věřící ateisto, že nechceš, aby se církev starala o chátrající církevní památky, kostely, kapličky, boži muka pokud ještě existují, o domy pro seniory, pro sirotky, pro nemajetné. Jenže ono jde jednak o to, aby církev opět mohla konat služby, jež jí náleží a jednak ukázala, že člověk není jen to zvířátko, kterému stačí nacpat si břich a zalézt do teplého pelíšku. Že je něco víc a o to víc se musíme starat a poznávat, abychom neskončili jak ta zvířátka.
      • Petříku, a už jsi byl u zpovědi?. Tobě bych doporučoval chodit se zpovidat každou neděli.
        V kostele je taky kasička, můžeš tam naházet kolik chceš svých peněz. To ti zaručí, že budeš něco víc než zvířátko a že vylezeš ze svého pelíšku ven na vzduch.
  • Tomu dědkovi čumí SATAN z očí.
    • to záleží na úhlu pohledu, mladíku
    • Hmm, a když komunisti vyháněli církevní představitele z jejich majetků a bestiálně je mučili a zavírali do vězení, tak přitom mávali andělskými křídly?
  • Pro Petr.Na takovén blbovi,jako jsi ty,se po revoluci,určitě kati rádi vyřádí i zadarmo.
    • Klasíku ty hlupáčku, ty jsi taky musel mít těžké mládí, že ???? A synapse ti pracují sporadicky !!!
  • Na každém knězi ,který požaduje církevní restituce požadovat vědecký důkaz,že jím uváděný Bůh existuje a on ho zastupuje.Pokud uvedené nedoloží,tak ho,co nejkrutěji odporazit na katovské mučírně.Při dloubání očí a vylamování prstů,jej poučit,že stát a občané se okrádat nemají.Takto je třeba začít dělat pořádek ve stávajícím kapitalistickém svinčíku.
  • "Duka: Jednání sněmovny se včera proměnilo v zasedání výboru předlistopadové KSČ"

    ... a já když vidím Duku a slyším ho mluvit, mám pocit, že jsme se vrátili zpět o několik století ...
  • Komunistická lůza loupila, kradla a teď nakradené nechce vrátit a chtěla by si lup anvždy řivlastnit. JAK JE MOŽNÉ, ŽE MÁME ZÁKON O ZRŮDNOSTECH S ZLOČINECH KOMUNISMU A KOMUNISTI JSOU V PARLAMENTU?!
    • Idea církve je stejně debilní, jako jakýkoliv židy vymyšlený a stvořený ismus.
    • Předpokládám, vzhledem k tématu, že se první věta Vašeho zmatečného příspěvku vztahuje k majetku církevních institucí. Vaše expresivní výrazy jsou v tom případě nemístné. Majetek jednak nebyl ukraden, nýbrž zestátněn, což je zásadní rozdíl. Nestal se majetkem komunistické strany, nýbrž majetkem státním. Především se však jednalo o zlomek majetku, který se má z vůle vládní koalice a v rozporu s většinovým názorem občanů této země církvi "vrátit" zpět. Většinu majetku církev ztratila de iure rozhodnutím demokratických ústavních institucí o pozemkových reformách za první republiky a v krátkém poválečném období před únorem 1948. Nebyla to tedy "komunistická lůza", nebyla to loupež, krádež, nejde o nakradený majetek a nejsou to jen komunisté, kteří ho nechtějí vrátit v podobě, jako navrhuje vláda. A už vůbec nejde o snahu "komunistické lůzy" si navždy přivlastnit lup. Stát neloupí a zestátněný majetek není lupem. Tím spíše, pokud jde o majetek církevních institucí, který nebyl nikdy jejich plnoprávným vlastníctvím. Pokud jde o Vaši otázku, odpověď je jednoduchá. Komunisté jsou v parlamentu díky hlasům, které dostali v demokratických volbách. Účelově přijatý zákon, hodnotící minulost, na tom nemůže nic změnit. Naopak, tento a všechny podobné zákony, které se snaží za pomoci momentální a tedy dočasné parlamentní většiny hodnotit minulost, jsou jen dokladem ignorance a nezměrné hlouposti těch, kdo pro podobné právní paskvily zvedli ruce. Hodnocení minulosti náleží historikům.
      • Kolemjdoucí, zestátnění je totéž co krádež. Ten tzv. "stát" nebylo nic jiného než úzká skupina komunistické nomenklatury, která o všem rozhodovala, tedy i o majetku k němuž sebrala disposiční právo skutečným vlastníkům. Tato samozvaná banda většinou odnímala vlastníkům toto disposiční právo násilím, za pomocí zbraní, policejní brutality, vězení, proto tzv. zestátnění = loupež. Ano, neloupíl "stát", ale ti kdo se za něho vydávali, tedy komunistická lůza. Komunisté jsou v parlamentu proto, že je u nás hodně dost rudých zločinců, kteří se za komunismu měli dobře a pak dost pitomců, kteří je volí. Ale hlavně proto, že nejsme zemí s vládou práva, ale směšnou šaškárnou. Proč také není v parlamentu stana neonacistická, jistě by se našlo dost pomatenců, kteří by ji volili. A přitom nacisti se učili od komunistů. Ano, hodnocením minulosti náleží historikům a ten zákon je výsledkem jejich práce. Zákon o protiprávnosti komunistického režimu je v podstatě preambulí k části Trestního zákona, kde se hovoří o tom, že veřejné projevování sympatií, zpochybňování a popírání komunistických zločinů a podpora a propagace komunismu je TRESTNÝM ČINEM. Takže kdybychom byli zemí s vládou práva, tak by komunisti neseděli v parlamentu, ale ve vězení. A stejně tak všichni kdo je podporují. Dokladem ignorance, nezměrné hlouposti a pohrdání právem je to, jestliže někdo takovýto zákon nazve paskvilem. Ten zákon přijal demokraticky zvolení parlament.
        Nejde o nějaké momentální hodnocení minulosti, ale o konstatování skutečností, které jsou pro každého soudného a slušného člověka nezpochybnitelné.
        Ptám se znovu:když je v parlamentu komunistická strana, proč tam také není nacistická stana?
        • Zákon máme, jen je třeba, aby státní zastupitelství a justice konaly. Dokud se tak nestane, nebudeme patřit mezi civilizované země s vládou práva.
        • Trestní zákoník č. 40/2009 Sb., § 403: Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka… bude potrestán...
          TZ § 404: Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403, bude potrestán...
          TZ § 405: Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán...

          Z UVEDENÉHO VYPLÝVÁ:
          1) KSČ byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou
          2) KSČ(m) hlásá stejnou ideologii a proto je rovněž zločinná a zavrženíhodná
          3) založení, podpora nebo propagace hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, jímž je nesporně komunistické hnutí je trestným činem.
          4) veřejně projevované sympatie ke komunistickému hnutí je trestným činem.
          5) veřejné popírání, zpochybňování, schvalování nebo snaha ospravedlnit komunistické genocidium a zločiny komunistů proti lidskosti je trestným činem.
      • Na Pištu Žigu "zez" Plzně se klidně vykašli. Jakékoli vysvětlování je zbytečné. Je to cikán, kterž si jako jeden z mála z tohota etnika udělal maturitu, žije na dávkách, je línej jako vandrák v červenci a tak sedí u počítače a píše tyhle hovadiny. Bojí se komunistů, protože by ho zahnali dělat a z toho má hrůzu. Takže on ti žádné vysvětlivky stejně neodsouhlasí, a mele si dál svou asi jako "kafemlejnek". Možná, že na to má nějakou smlouvu s ODS či někým, ale to nemohu tvrdit. On někde kdysi napsal, že je OSVČ, tak to možná tyhle kydy může mít jako přivýdělek. Takže nečekej, že bude s něčím souhlasit, to by mu nezaplatili... Píše pod nickem "Petr", aby se nepoznalo, že je cikánek.Lidé by mu mohli nadávat, já ne, nejsem rasista, ať si blebtá, co chce, ignoruji jej. Je tu ještě jeden "Petr"ten píše rozumně a pak ještě nick"Petr, ten pravý". Takže nick si kdekdo může měnit libovolně a kdykoli také se lze splést. Ale já už Pištu poznám po stylu a mám z něj legradi, baví mne...
    • To je právě tragedie,nebyli jsme jako oni a tak nám to dávají sežrat,
    • Vaše výplody mě nutí k tomu,že jako komunistobijec jste nepochopil sametový podvod na národu.To byl převrat mladších členů strany,kteří tam byly pouze z prospěchu a v čele si daly maskota jménem VH.
      • Největší chyba byla heslo "nejsme jako oni". Protože "oni" se jenom oklepali, natáhli převleky a jedou po bolševicku dál.Pro každému komunistu platí a apriori presumpce viny: jestli mezi tu rudou zločineckou bandu vlezl z vlastní blbosti a nikomu neuškodil, tak by to měl dokázat. Všichni komunisti měli skončit dílem v kriminále a dílem v blázinci. A doživotní zákaz práce ve veřejné správě. Nestalo se a za blbost se platí.
        • Helé Petr a kdo by tady zůstal když 98% národa bylo v KSČ?
  • Absolutně přátelé nechápu proč se rozčilujete,když vidíte odkud vítr vane. Papež Benedikt 16 ,bývalý člen zločinecké organizace HITLERJUGEND, to mluví za všechno(jenom připomenutí nejlepšímu glosátorovi na netu PETROVI.)
    • Fanouši ale ta 16ctá Bedna si koupil odpůstek.
    • Petr má zatemněný mozek a růžové brýle *1*
      • Hlavně že Ty máš jasno, soudruhu/soudružko, protože Tě ozařuje světlo rudé hvězdy.
        • Ale soudruhu *1* *1* *1* *1* *1* a ne náhodou Modrá ustřice ? *1* *1* *1* *1*
    • "My jsme mládež nová, mládež Gottwaldova (Hovotného, Husákova...)", soudruhu, taky jsi musel být taky? Nebo jsi se raději nechal vyhodit ze školy a dělat nádeníka?
  • Bohužel, osoba typu Augusta Pinocheta se v Česku nenašla a vzhledem k povaze Čechů ani najít nemohla. Komunističtí zločinci, bývalí členové zločinecké organizace KSČ, mají sedět ve vězení. Namísto toho sedí ve sněmovně a jsou zalezlí ve všech politických stranách. Z toho je na blití.
  • Možná to vypadalo jako jednání KSČ, ale církev naopak chce v současnosti zemi zadlužit ještě více. Kde je ta církevní blahoslavenost ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit