Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano vyhrálo volby,Babiš měl nejvíc preferenčních hlasů a bude premiér,nechápu proč naše media pořád štvou Babiše ,jste trapný a je vám to stejně na ....
  • 30-ti % voličům zřejmě nevadí ( nebo pro hlavu zastrčenou v písku neznají nebo nechtějí znát) informace, které vyplývají z následujících odkazů:
    http://www.protiproud.cz/politika/1025-andrej-babis-ziskal-sve-pohadkove-bohatstvi-za-podezrelych-okolnosti-kdo-stal-za-vrazdou-jana-duckeho-v-ci-prospech-falsovane-smlouvy-a-vytunelovany-petrimex.htm tam stačí si přečíst odstavce: "Vytunelování Petrimexu" a "Malinký omyl“. dále:
    http://www.protiproud.cz/politika/1013-zakazana-kniha-pocestny-andrej-babis-na-co-zapomnel-milos-zeman-kdyz-daroval-babisovi-agrofert-a-proc-zapomnela-na-mozny-miliardaruv-podvod-i-lenka-bradacova.htm ze kterého cutuji: V českých politických a novinářských kruzích se po přiklepnutí Unipetrolu Babišovi začalo veřejně šuškat o tučné provizí, která měla odejít z Babišovy kapsy přes šéfa premiérových poradců Šloufa k Miloši Zemanovi a ministru průmyslu Miroslavu Grégrovi. Mluvilo se řádově o devíticiferné částce."
    další odkazy na tandem Babiš-Zeman, které by rozhodně volič ANO neměl přehlédnout: http://forum24.cz/zemanovo-palermo-aneb-jak-s-babisem-privatizovali-unipetrol/ , http://hlidacipes.org/sef-firmy-jez-stala-u-vzestupu-babisova-agrofertu-je-obvineny-z-mezinarodni-korupce/
    • A Teď tu o Topolánkovi a Grossovi
  • vylezený začíná mudrovat o ústavě.To se moc povedlo.Vetchý nesvéprávný stařec mluví z cesty. Prý o ohýbání ústavy. Odmítám uvěřit že toto pronese studovaný člověk. Ano někdo opravdu duševně chorý to vypustí z huby hladce. Pithatre Pitharte okopávej na zahrádce brambory. Než někdo začne okopávat tebe.
    • vanhorne
      "Než někdo začne okopávat tebe."
      A kdo by to mel byt, ten okopavac?Ligovy okopavac jako je Zeman, ktery tak nenavidi novinare, ze se nestydi okopavat a spinit ani davno zemreleho novinare Peroutku?Jen at okopava, zubata uz po nem silha delsi dobu.
      • Kápo Peroutka nikoho nezajímá
    • Dědek škodič Pithart.Nic jiného neumí.
  • V sobotu mi zmizela demence a už jsem vymyslel několik nových bonmotů.
    • to je citát Václava Havla *14* *14*
  • xxx
    • zalez do nory, špíno. Tady nemáš ty místní lopata, co pohledávat.
  • A lze snad čekat něco jiného od takového lidského odpadu jako je komoušský konfident STB - dementní senilní nabob - ožralecký prolhaný podvodný rusáck křivák zeman a čobolácký práskač téže komoušské soldatesky jakýsi babiš???
    • Můj sen je ho přelíznout
      • moc krásně tady zlostně prskáš. Krásně se to čte. Pěkné je, že s tím nic nemůžeš dělat. Chátra z ulice tobě podobná je naprosto bezmocná.
  • Předmět: Miluju českého voličeJde o naši budoucnost. Proto je třeba aktivně bojovat proti tomu aby se nerozkradly další stovky miliard profláknutými stranami ODS, ČSSD, KDUČSL A TOP 09. Socani mají stamilionové dluhy, jejich hlavní sídlo Lidový dům mají v exekuci, proto tajná příprava socanů na odprodej lithia. Při superkrádeži století by Česko přišlo ne o několik miliard, ale bilionů korun. To bohužel nechápe ČT, která tuto zlodějnu tím, že občany o ní neinformuje, co to jde tak zatlouká. Její hlavní náplní je protibabišovská kampaň vymyšlešných pseudokauz. Téměř 4000 stránek vypotili policajti o Čapím hnízdě v Ministerstvu vnitra , které má pod kontrolou udavač a zelinář Chovanec. Je zajímavé, že padesát milionů, které byly čerpány z dotace EU, ani po deseti letech, na ní EU nenachází nic špatného. Protože pro ni byly splněny všechny požadované podmínky.
    Z diskuze pod tímto výborným článkem : https://www.vidlakovykydy.cz/clanky/miluju-ceskeho-voliceVolby jsou také referendumA proto strany omítají referenda, protože ten nekvalitní lid si dělá co chce a jenom to komplikuje.Lid dal v těchto volbách jednoznačně přednost schopnému byznysmenovi, který je zvyklý dotáhnout to, co si naplánovat, před neschopnými bazilišky.Zatímco Babiš dnes večer v duelu s Jaromýrem Soukupem na TV Barrandov tak nějak připouštěl (ač ne nadšeně) vládní spolupráci třeba s ODS nebo STANem, nebo dokonce i s Pirády a SPD, tak na ČT24 se většina lídrů navzájem pořád dokola ujišťovala, že budou držet své slovo a do vlády s trestanci Babišem a Faltýnkem nepůjdou. Jediný Okamura změknul a řekl, že je nachystaný jednat a že mu jde především o prosazení referenda.Já být Babišem premiérem, tak bych se na ty pitomce vykašlala a na vládě bych se domluvila s Okamurou a dohodla podporu KSČM.
    Na svých dosavadních ministerstvech by mohl nechat některé své ministry pokračovat v práci: Šlechtovou na MMR, Ťoka na MD, Brabce na MŽP, Pelikána na MS.
    Stropnického by mohl poslat z Ministerstva obrany na Ministerstvo kultury a do obrany by mohl dát nějakého tvrdého zkušeného manažera z Agrofertu, který by si pohlídal nákupy do armády.
    Na zdravotnictví tam Babiš má prof. MUDr. Vyzulu, ministra financí mu klidně může dělat JUDr. Alena Schillerová, Ph.D., zkušená náměstkyně ministra financí.
    No a na Ministerstvo pro lidská práva by mohl poslat Okamuru. Okamura by mohl mít na starosti především inventuru financování neziskovek. To by byl fičák.
    Na Ministerstvo zahraničí by pak mohl nastoupit za SPD Mgr. Jiří Kobza (byl v těchto volbách jednička na kandidátce v Praze a dostal se do sněmovny). Kobza je velmi zkušený obchodník a diplomat, pracoval 13 let ve vysokých diplomatických funkcích a jako technik v několika státech na Blízkém východě. Zná několik světových jazyků + perštinu a zná důvěrně problematiku islámu, migrace a terorismu. Mohl by se ve spolupráci s naší velvyslankyní v Sýrii Evou Filipi podílet na zahájení jednání o poválečné obnově Sýrie za EU a navrhnout "Marshallův plán" pro tuto oblast, který zmiňoval Babiš, a tak aktivně pomáhat řešit problém migrace v místě zdroje.
    Z dalších lidí v ANO - Ministerstvo zemědělství by mohl řídit Faltýnek, MPO pak Ing. Jiří Hlavatý (senátor a statutární ředitel společnosti Juta), Ministerstvo školství prof. Ing. Karel Rais CSc., MBA, Dr.h.c. (emeritní rektor VUT, poslanec).
    Ministerstvo vnitra je oříšek, tam by mohl Babiš poslat Mgr. Radka Vondráčka.
    Tož tak. Není nic lehčího než radit Babišovi na blogu.
    • První část článku výborná, další nestojí za nic. Koho na které ministerstvo bych na místě pisatele vynechal. Obzvlášť paní Schillerovou na ministra financí. Ona je příliš úřednická a chce se i za lámání na kole panu Babišovi zalíbit. To samé pan Janeček jako generální na Finanční správě. Dobrý úředník musí mít i cit, kdy dopředu, kdy zpomalit a nelikvidovat podnikatele za každou cenu. Není přece každý špatný a "ti co kradnú" jsou v podstatě známí. Ti, co ulejvají zisky do daňových rájů jakbysmet. Jen se nebát je zmáčknout.
  • Dvě strašidla a jak je lůza baští. *1*
  • jsou velcí hrdinové. Moc. Třeba tady ten šmudla seděl za socanů za bukem pořád. Občas něco šteknu. Za vlády Modrých strak poslušně panáčkoval tomu na Hradě.Nyní má táákové svaly. Je třeba být pořád vidět. Zapadneš a jsi bez práce. V životě toho moc nedokázal. Pořád shrbený před někým.Rozhodovací pravomoc = 0. Ten si maximálně rozhodl zda si ráno zabalí tlačenku do novin, nebo baličáku. Tak alepoň prskne jedovatou slinu. Krásný život v celoživotním předklonu....
  • Agenti Burešovy fašistické smečky se tady snaží. A nesvéprávná spodina jim to baští.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit