Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čau vespolek. Teď se šíří po netu a mezi lidma unikátní finta, jak snadno vydělat peníze - skvělá i pro maturanty Sama si takto vydělávám už od května a penízky přibývají. Nad poměry si díky tomu sice zatím nežiju, ale dokud můžu, tak jsem vděčná za každé přilepšení :) Píše o tom na http://www.Cerna-Cervena.cz/?s=t2
  • Pro vzestup naší ekonomiky a tedy i zvýšení důvěry občanů nejsou sebemenší důvody.Naopak se směle naše ekonomika nadále zadlužuje a jsme na pokraji státního bankrotu.Tím,že naše finanční trhy už patří cizincům a tahoun naší ekonomiky,tedy výroba aut rovněž,tak mohou státní bankrot cizinci spustit kdykoliv.Pravděpodobně jde o další oblbování národa,na objednávku lumpáckých politiků.Političtí lumpové totiž chtějí aby byl obyčejný český blb do doby,než dotlačí tuto zemi do státního bankrotu v klidu.Prolhané politiky,lumpácké novináře a kněžské oblbovatele bude nutno,co nejkrutěji,odporážet na katovských mučírnách.Jinak národ Čechů,na planetě Zemi,brzo skončí.
  • I když prší tak se bavím Tiscali informace to je snůška blbostí.byl jsem si koupit zákl.životní potřeby a hned jsem byl naštvaný.Já syn poctivého živnostníka do r.1949 jsem nesměl študovat a dnes jsem viděl tzv.podnikatele cizokrajního vzeřzení jak nakupují zboží v akci a vozí ho do podnikatelských subjektů a pochopitelně předražují.Můj otec objížděl vlastním autem podniky,které tato slavná demokracie pomocí západních státu likvidovala a navážel zboží do krámu,aby měl co prodávat za ceny z továren a ne překupnické jako se to děje v tomto Absurdistánu.Tzv.podnikatelé/zloději/zamyslete se nad sebou,to opravdu není podnikání,ale sprostá zlodějna.
  • Co komunista, to blb!!
  • "Stouplo" to snad panu redaktorovi, když si ráno po příchodu do práce pustil pornáče, ale pro "vzestup" české ekonomiky nejsou zatím ŽÁDNÉ racionální důvody. Co to jako má být, např. ten "souhrnný indikátor důvěry" ????? Kde jste to vzali, vy prolhanci ????? Tento stát se zadlužuje čím dál tím rychleji a ono je to vlastně v pořádku ????? To jste tím chtěli říct ?????
    • Souhrnný indikátor důvěry je výmysl, prostě nic, jenom vymyšlený nic neříkající termín k oblbování lidu, jelikož mu nikdo nemůže rozumět, není totiž nikde registrován a ověřen. Zjednodušeně: Pod tímto názvem můžeme nakecat komukoloi cokoli, on bude jen v úžasu, ale nebude vědět nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit