Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za komunistů se říkala jen přeslazená lež. Proto jsou teď lidé jak v Jiříkově vidění. Ale svádět všechno na Havla je blbost. Zeman taky není nic moc. Havlovi bohužel nic nevyšlo, pravda a láska nezvítězila. Ale zato přestali být lidi slepí, a že jim to dlouho moc vyhovovalo. Zeman rozhodně není populista. Pak se však nemůže divit naprosto podlomené morálce lidí. Podpora levné pracovní síly, devalvace hodnoty práce i zboží. Stane se z nás pobočka pro Čínu.
  • kriplik Sajmon nonstop celou noc?
  • Dnes už klidně řeknu, že jsme na tom hůře než za komančů. Stále zaostáváme o těch dvacet let, navíc každému zaměstnanci hrozí nezaměstnost. Každému hrozí snížení nebo odmítnutí zdravotní péče, každému hrozí sociální bahno v důchodovém věku, každému hrozí napadení zločineckými gangy, nepřizpůsobivými nebo imigranty. Většina lidí oproti letům socialismu nemá úspory, většina lidí oproti letům socialismu má dluhy, většině lidí zhrozí exekuce a velká část lidí již exekuci zažila a nemají jistotu, že se to nebude opakovat.
    Musime se naučit stávkovat. Vyházet ta vyžraná selata z domu odborů, do čela odborů nasadit pořádné ranaře a stávky nedělat na minuty nebo hodiny, ale na týdny a měsíce.
    Jenže jsme na tom již tak, že stačí pár lidem malý smrdutý úplatek úlitby za pár stovek a zisky kapitalistů jsou neotřesitelné.
    Nakonec se vše obrátí proti drobným živnostníkům, kteří jsou vlastně těmi největšími zločinci.
    Věšet a střílet, to tu chybí.
    Nevolte nikoho, kdo byl nebo je v parlamentu, žádné jejich příbuzné nebo známe. Neobdivujte lidi, kteří se znaji se s politiky, izolujte je, vypuďte je.
    Ať táhnou ke všem čertům.
    • lidi maj exekuce a dluhy protože jsou lační mít vše hned i když na svých delnických pozicich na to nemaj- na co takový moula ma např iphone nebo oktaviu, když platově má na feliciu a t amu ale nestačí i když to je vuz pro luzu? drahe veci přenechte nám podnikatelum a bohatým, Moc tady pláčeš raději zamákni ve fabrice a budeš mít penez habaděj- u mne si taky nad rámec min mzdy lidi mohou přilepšit a jsou rádi když dostanou 500 na víc *12*
  • Toto je starost vlády, o toto se má vlada starat a ne o to, kdo kam kdy a s kým chodí a co tam dělá. Vláda je odpovědna za životní úroveň a produktivitu práce státu. Národní banka není členem syndikátu pejzovského sdružení, ale národní bankou tohoto státu.
    My nemáme svými účty v bankách živit nějaké žabožrouty, němce nebo rakušáky, to jsou naše peníze a naše banky.
    Vláda a parlament neustále prokazují, že jsou organizovanou zločineckou organizací. Všichni poslanci jejich rodinný příslušníci a příbuzní jsou členy tohto spiknutí proti národu a mají být po právu potrestání.
    To chce návrat trestu smrti a věšet na kandelábry ze sněmovní až na hrad
    • Pozor, byla tady i ruská banja ale ta zkrachovala, protože v ní žádné peníze nebyly . *14*
      • víme sajmon, banja
    • trestat chytre bohate a vešet vysoko postavene to by vám šlo česká luzo- já bych naopak někdy vešel dělnickou luzu za to že mi krade ve fabrice nebo simuluje nemocenskou a bohužel take nemohu tak se s tim smiřte česko je ráj pro nás kapitalisty za malo penez hodně muziky a tak to má být- mužete být rádi že tu máte vubec práci kor když nic neumíte jen kecat a popíjet pivo v putyce *12*
      • Jsou zde i vzdělaní lidé s různou praxí. Je daleko pohodlnější vidět věci černobíle, zvláště, když sedíte pohodlně za stolem. Být vámi, tak se tím moc nechlubím. Cena práce díky takovým, jako jste vy dost klesla. Nikdo se k vám nepohrne za ten obolos, který nabízíte. Každý vám řekne, že si máte sehnat Ukrajince, zvláště, když po nich tak bažíte. Navíc splní vaše domněnky o nekvalifikovanosti a neschopnosti splnit úkol. To, že jste tam, kde jste, stejně nejspíš vděčíte svým bohatým rodičům, co si nahrabali v době, kdy to ještě nebylo trestné. Jenže dnes to tak nefunguje. Taky máte představy, které mají základ v dobách minulých. Buď jsou vypočítavé svině, kličkující mezi zákony, co své lidi koukají, jak nejlépe natáhnout. Nebo jsou lidé, kteří jedou podle pravidel, ale nic jim to nepřináší, protože se někde vyskytla díra, kudy unikají prostředky do zahraničí. A co jim řeknou? No, nemůžeme vám víc zaplatit. Proč? To vám nesmíme/nemůžeme říct!
      • víme sajmon, vešel
        • raději pracuj a nekomentuj věci kterým nechápeš *12*
          • víme sajmon, invalidka
            • aha tak promin jsem netušil že komunikuju s kriplem tak si to užij já musim obhlidnout tu linou holotu jeslti mi neco nekradou ze skladu holt českemu lidu se věřit nedá *12*
  • odliv kapitálu a ani nejsou potřeba žádné sankce... čím to asi bude? *5*
  • Ještě nám něco zůstalo. Je to otrocká práce za málo peněz ,dluhy a schátralé rozvody v městech. Voda ,ta patří zahraničí.
    • stejně by jste si toho nevážili tak co aspon se stará někdo ze zahraničí když na to česká cháska nemá- pro tu je určena práce ve fabrice, u pásu či podobná kd eneni nutno nic umět *12*
  • Už ve středověku musel trhovce zapaltit daň při vstupu do města jinak otočka. *3*
  • Pokud bude možnost danit jinde než kde jste prodali tak to bude pořád na h...vno. Má platit že pokud nebudeš tady danit tak tady nebudeš ani prodávat ale to by jsme museli být soběstační jako před 89. *8*
    • Přistoupení k mezinárodním dohodám o dvojím zdanění, je jeden velký zločin. Nedaní se u nás a nedaní to ani v dalších státech. Dnes nikdo už nedohledá, kde nadnárodní monopoly příjmy zdaní.
      Dvojí zdanění je největší nesmysl. Danit tam, kde je trbža. Když lze vracet DPH po prokázání, lze vrace i prápadné plnění náležející jinam.
      • my podnikatele máme tolik skvělých nástrojů jak nedanit vubec nebo jen minimálně že se o tom zamestnancum ani nesní a je to v pořádku- pokud jsem chytry nemusim platit kdyz jsem hloupy moula tak at za to pěkně solím do pokladny co nejvíc *12* moulové čeští
  • tady zadna dobra neni ta je jen v tabulkach pro brusel
  • Z a odliv peněz mohou všichni nenažranci za posledních 27 let !!!
    • hlavně hloupých dělníci- sama sleva na dani same příspěvky a pak se strácí korunky *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit