Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy
    Pospíšil již ztrácí soudnost o kterou přišel již i Kalousek a spol. Pád této pidistrany problémy uvnitř strany jenom urychlí. Je už načase, aby provokatéři a kecalové této pidistrany nedostali možnost vykecávat a zdržovat jednání ve sněmovně. Navíc ztráta Pospíšilovy sebereflexe, kdy chce sedět na několika židlích, je opravdu zarážející, ale zřejmě urychlující zánik této, od začátku, nepotřebné straničky. Už dnes je pozdě.
  • josef.chmela

    Tito parchanti nemají nárok na nic, ani na těch pár slov komentáře.

  • 😬Takovým zoufalcům je škoda článku, jsou lepší témata😬

  • Já to vidím spíše na dva cvoky v psychiatrické léčebně na jednom pokoji.TOP-09 a tím i všichni jejich příznivci musí být zákonitě mentálně narušeni.Aristokrat-narkoleptik ,notorik,prospěchář,to je opravdu partička.Každý komentář je zbytečný.

  • Dva kohouti na jednom smetišti, hlavně je nenechte vzájemně se pářit, myslím, že by toho byli schopni
    • 🙂
  • TOP 09 je  podvodným marketingově-politickým projektem zkušeného politického hochštaplera Kalouska, který se pod ideovým vlivem Schwarzenberga vyprofiloval jako eurohujerský aktivista a topácký politruk prosazující nejnesmyslnější politiku v podobě mixu vítací politiky v obalu merkelovského migračního šílenství, bruselského eurohujerismu a topáckého totalitarismu. Obzvlášť příznačný je přehlíživý přístup TOP 09 k otázce bezdomovců, kterých je v ČR sto tisíc. TOP 09 ve svém ideologickém katechismu vytváří z migračních nájezdníků privilegovanou kastu nabobů, jejichž práva stojí nad naší Ústavou a o něž je povinna ČR pečovat a poskytovat jim maximální luxus.
  • ferda.borek

    Nejvíc mně baví, když novináři píšou o TOP09 jako o pravicové straně, přitom uctívání skalního marxisty Dalajlámy a ochota přijímat migranty ukazuje jasně na extrémní levici typu Zelených. Posledně to TOPka definitivně zazdila i u svých skalních voličů kandidaturou afroopa Feriho, čímž až příliš dala najevo svou orientaci na ideologii multikulturalismu, na kterou jsou Češi vyloženě alergičtí. Příště už zprofanovaná TOPka vypadne ze sněmovny a už by ji nepomohl ani ten fígl s výpadkem volebního webu před konce voleb, jako posledně. 

    • Skoro až výstižné a ještě rád poslouchám jak Feri zasvěceně hovoří o odsunu Němců,to si fakt člověk myslí že si dělají erdel.Škoda že se vše takhle odehrálo ,Kalouska do erdele a trochu selského rozumu o multikulti,přiblížit se normálním lidem a nemuselo by to s nimi být tak špatné.

  • Topkaři jsou už jen komici, které volič vůbec nebere vážně. Končí ale ještě to neví.

  • Konečně půjde ta prolhaná nikým původně nevolená partaj tam kam patří i s těmi židy kterých se tak zastává a to pod splachovač   

  • tenhle šašek už taky neví,kde by rychle přišel ke korytu a zadarmo k dobrému zdroji financí

    • To je princip a smysl stranických sekt. Darmožrouti, žádná užitečná práce, jen druhé lidi nestraníky b..zerovat, otravovat jim život svými fantasmagoriemi a nechat se jimi živit. Ale nic proti TOP či jiným sektám nemám. Ať si dělají co chtějí a žijí si jak chtějí, jen ať se mi ne..s...rou do života když o ně nestojím. O svém životě, svobodě a majetku dokážu rozhodovat sám. Já jim taky coby nestraník nevnucuju koho si mají dát za předsedu či jak mají hospodařit se svými penězi. A předpokládám, že je k životu nepotřebuje nikdo. Jen to ještě někteří lidé nechápou a dávají jim dobrovolně klíče k svému životu.

      • Tragickou skutečností je, že strany jsou placeny ze státního rozpočtu platbou za hlas získaný ve volbách, i když zvolený člověk není členem strany. Tato platba by měla být zrušena, ať si stranický aparát platí členové.

        Poslanec je za výkon funkce placen zvlášť, takže by fungování zákonodárného sboru nebylo zrušením příspěvku ohroženo.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit