Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý druhý lékař krade ne-li skoro každý.....
  • Dejte jim zákaz výkonu povolání a náhradu škody s velikou pokutou a příště si to ostatní lékaři a lékarníci rozmyslí.
  • Je dávno jasné, že doktoři i lékárny kradou a podvádějí. Žně mají zejména zubaři. Pojišťovny dovolili, aby zde vznikla džungle a tak doktoři a lékárníci kradou stále více.. Doporučuji si zjistit, jak je to hlídáno třeba v Německu, ideální není nic ale 1000x lepší než u nás ano.
  • Bohužel náš kapitálový a protiobčanský systém to umožňuje a je tak i nastaven, aby ti co mají hodně, měli ještě víc a pak se za to všechno šlape po lidích dole, kterým se berou vyloženě i desetikoruny a jsou šikanováni za kde co a kde koho s tím, že to všechno zasponzorují z toho mála co mají i těm co už i tak mají víc, než dost nahrabáno.., což je vlastně i tento případ, protože ta škoda nevznikla ani tak té pojišťovně, jak se naznačuje, ale právě těm plátcům co tam dávají peníze a to jsou hlavně lidé této země, kterým se říká "pacoši", které tito lékaři a lékárnice doslova ošidili a okradli. Dříve se tomu říkalo "rozkrádání majetku v socialistickém vlastnictví" a byly za to často větší tresty, než za vraždu.To není o závisti proti těm co mají dost a mají to tvrdě vydřeno, ale proti těm co to mají nepoctivě našizeno a nakradeno s tím , že takovým se to má sebrat s propadnutím majetku, který neodpovídá jejich legálním příjmům..Je to chyba asociálního systému..
  • ...a propadnutí majetku.
  • To jsou právě ti lidé, kteří to mají zapotřebí. Za takový přečin bych jim zakázal pracovat v profesi a odebral bych jim diplom. Ať si zkusí žít za 10 000 korun na měsíc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit