Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USA v EU už každodenní terorismus naočkovali pomocí imigrantů, které vyhnaly z vlastní země svými agresemi. Jinak je to samozřejmě země, která je jedině deomokratická a v tom směru také poučuje zbytek světa. Vlastnictví zbraně je tam brán jako nejvyšší projev demokracie. Jenom je pro ně škoda, že to ročně tisíce lidí nepřežije. Ale asi si za to mohou reportéři sami, protože po zkušenostech měli natáčení provádět v obrněném vozidle a bránit se M-16!!!
    • No já se obávám, že při současné politice EU bude jedině dobře, když se i pro nás zjednoduší získání střelné zbraně. Myslím samozřejmě na obranu sebe, členů rodiny a svého majetku.
  • Že střelec byl tmavé pleti se neuvádí. Hlavně, že si v jiných případech novináři neodpustí napsat, že bílý policista zastřelil černošského mladíka.
  • tak nevím, to video jsem viděl, ale kromě upozornění že obsahuje "drastické záběry" jsem tam žádnou tvář muže ani na "okamžik" neviděl..., jenom připomínku o 8400 vraždách a 17000 postřelených, jo holt "demokracie jak má být, už přeci Vašík říkal že "nárůst kriminality je známka svobody a demokracie"... *16* *16* *16*
  • http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/129700-usa-vyvolaly-v-evrope-valku-uprchlici-jsou-dusledek-burcuje-zpravodajec/
  • Pamela
    Proruský Pavlík zase krade moje jméno a lže jako když Rudé Neprávo tiskne.

    Ano občan USa má právo nosit zbraň a bránit svůj dům a rodinu před zločinci.
    Je to lepí než u nás kde byl hlídáč stíhán za to že střelil po Romském zloději.

    Jinak nejnebezpečnější zemí pro novináře je tvé Rusko. Tam kritiky Putina pravidelně
    mrzačí a střílí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit