Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za malé překročení rychlosti v obci dostane řidič pokutu 2tis.Kč. V případě, že má měsíční čistý plat 14tis.Kč, a to je v současné době normální, je pokuta 1/7 tohoto příjmu. *9*

    Dostane supermarket za prodej zkaženého nebo jinak závadového zboží pokutu také 1/7 svého zisku?

    OBČAN JE DISKRIMINOVÁN !!! ... ale demokraticky ... *11* *13* *16*
  • No teda, velebnosti, to je vážně hnus, že? JoJo, Kelišová. Máte pravdu. Je to hnus! Ale je především demokratickej.
  • Tak zaveďme finský model pokuty daňového přiznání. A to by bylo, aby nebylo !!!
    • Ve Finsku jednomu profesionálnímu hokejistovi, a měl by to údajně být Čech, policie podle zdaněného příjmu vysmahla pokutu v přepočtu 350tis.Kč a ani nehvízd´. *8*
  • Jak může ministra dělat hlupák, který si nezjistí ani základní data? Hlupák, který nechápe rozdíl mezi nepřiměřenou rychlostí a max. povolenou? Hlupák, který si nezjistí ani příčiny dopravních nehod?

    http://www.autorevue.cz/policejni-statistika-rychlost-neni-nejcastejsi-pricinou-nehody

    Ten člověk předvádí klasicko práci člověka, kterého dosadíte do funkce, o které nic neví a aby bylo vidět, že něco dělá, tak zvolí to naprosto nejjednodušší, i když nesmyslné řešení, tzn. prostě zvýšíme pokuty a ono se to možná srovná. A za co ty pokuty? No přeci za to, co lze nejlépe měřit. A že mezi příčinami nehod je to hodně vzadu? No a co, kdo by nad tím víc přemýšlel, od toho mne neplatí :-))))))
  • Stalingrad
    Jen dojírna na penize od obyčejných řidičů !!!! Jak před pár lety prohlásil šéf městapa-je potřeba odstranit cedule -úsek měření rychlosti-které musí městapo používat protože se nevyberou pokuty !!!! Řidiči si dávají pozor !!!! Tak jim to to banda arcizlodějů v parlamentu schválila,že ani tak nejde o bezpečnost silničního provozu jako o plné kešeně úředníků !!!! Takže *12* *12* budou nadále jezdit jako *12* *12* a řidičům jedoucím do bo z práce,na nákup,k příbuzným apod.opět héézky hrábnem do peněžek za to,ře stojí 4,5m od plné čáry a NÉÉ 5m ,že má prošlou lékárničku,tak ho skásnem za 4.000,-Kč pokutička z nynějších 2.000,-Kč !!!! Joo,za kosočtverce s čárkou uprostřed to budem kasírovat !!!Zvýšil se stav mlátičů a mafiánů.Kde to žijeme-co je to za zku..ystán kde za ulovení kapříka jsme trestáni málem jako vrazi,ale zlodějům co vás okradou jen za 4.850,-Kč se udělá jen tytyty,to se nesmí,neukral za 5.000,-Kč a za nezákonné překročení hranic bez dokladů,tak těm se bude vyvářet jak v Alkronu,ubytování dostanou zadara,lékařskou péči zadara a naše důchodce a invalidy kteří pro tento stát odváděly daně necháme za odměnu pochcípat !!!! Nedovedu si představit,že důchodce ve staré škoduli s důchodem 10.500,-Kč dostane pokutu 15.000,-Kč za nějakou píp kosočteverc !!! To si pak může i vybrat jestli pojde hlady,bo v zimě zmrzne či chcípne bez léků !!!! Jen šikana slušných řidičů!!! Tady se 26 let umí jen zvyšovat pokuty a DPH pro pracující občany !!!! Čtvrtstoletí tu vládnou jen *12* *12* A ZLODĚJI !!! tOMU UŽITEČNÉMU DOBYTKU SE OMLOUVÁM.
    • Chceme výrazně zdražit největší přestupky, u těch bagatelních necháme sazby v podstatě podobné, jaké jsou," řekl v pořadu Partie Ťok.

      Takže byste se měl omluvit i panu ministrovi, ze ty nesmysly co tady píšete.
      Četl jste vůbec ten článek?
  • Jediným efektem bude větší korupce u policie. Jiný efekt nebude. Chudej přijde o papíry, pracháč někoho podplatí.
  • Všechny novoty jsou k ničemu,pokud nebudou dodržovány všemi,To znamená všemi řidiči.Věříte tomu po letitých zkušenostech se stavem policie a justice?Já ne.
    • Ono nejde jenom o stav policie a justice, jež je důsledkem půlstoletí komunismu. Ale jde o to, že komunisté považovali morálku za "buržoasní přežitek" a místo ní zaváděli zvyklosti hospodské lůzy. A to jsou největší škody. V civilizovaných zemích jisté věci slušný člověk prostě nedělá, protože se to nesluší.
      • 25 let od komunistů a vše na ně házet?
        pokud je někdo slušnej je slušnej pořád.....
        kdyby ty komáři nebyly tak si je snad vymyslíte.
  • nejvyšší čas, schválit si imunitu..... http://obcanskyparlament.webnode.cz
  • Jsou ovšem tací, jako např. Janoušek, na koho se to vztahovat nebude.
  • bojím se že se to dotkne jen normálních lidí pracháč si vždy poradí
    • Opravdu si myslíte, že normální člověk jezdí 90 km/h v obci, mimo obec 140km/h a
      přes železniční přejezd jezdí na červenou?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit