Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dvě třetiny Čechů? To by mě zajímalo, kde ten průzkum dělali? Určitě v Praze a možná že i mezi těmi, kteří s námi stáli na jedné startovní čáře. Malinký rozdíl byl v tom, že oni měli peníze a známé na vysokých místech a tak se ke každé dobré investici dostali dříve, než se o ní začalo veřejně mluvit. Možná, že se ptali i mezi studenty, ale ti neví o čem se vlastně mluví, čerpají zprávy z medií a z vyprávění těch, kterým tento bordel vyhovuje. Pokud by byl průzkum veden mezi obyčejnými lidmi, asi by dopadl trochu jinak. Ono totiž všechno nebylo tak špatné, jak se dnes mladým vypráví, byly školky a jesle, bylo dost práce pro ty, co chtěli pracovat. Co je dnes? Rozkradená republika, zbohatlíci, kteří nevědí co s penězi a chudáci, kteří obrací každou korunu a bojí se, jít k lékaři jelikož jim na to nezbývá. To nemluvím o okradených důchodcích, matkách s dětmi a těch, které tento režim okradl a vyhnal bydlet do kanálů a pod mosty. Názor této lůzy nikoho nezajímá. Nebo se jich při průzkumu také někdo ptal?
  • Pokud by byla uvedená informace pravdivá,tak by to znamenalo.že národ Čechů je většinově stádem blbů.
    • ... s tebou v čele !
      • Ale avyboje přece nesouhlasí s tou propagandistickou manipulací. Takže do čela nepatří on, ale vy.
  • U celebrity s velkým zadkem je omezena diskuze. Tak svůj příspěvek vkládám tady:
    K čemu takový zadek? Když ji někdo chce vzít na anál, tak se do ní nedostane.
    .
    • Je pravda že tak velký zadek je pro uvedený účel nepoužitelný.
    • Ten ho má až po kolena.
    • To omezování diskusí znamená,že lumpům u moci teče pořádně do bot.Takto proti sobě tak popudí národ,že při revoluci pak dojde k vybíjení celých vlastizrádných rodů a ne, že se vybijí jen lumpové a rodům se znárodní majetek,ale nechají je revolucionáři žít.
  • Většina lidí si určitě nejenom myslí, ale určitě se má i lépe a rok 89 přinesl jen positivní změny. Kdo si myslí opak, ať to nahlásí svému soukromému nebo státnímu zaměstnavateli.
    Je povinné jít oslavovat hromadně na Národní, že například už nikdo nestojí frontu na banány, mandarinky, toaletní papír, nikdo nestojí frontu na úřadu práce, nikdo už 25 let neumrznul, nikdo nežebrá, nehrabe v kontejneru,nikdo neodložil do Babyboxu děti, nikdo nespáchal z důvodu ztráty zaměstnání sebevraždu, nikdo nebyl z ekonomických důvodů zavražděn, nikdo nebyl už 25 let otráven metyalkoholem, nikdo už nemusí jíst otrávené jídlo dioxinem, jedem na krysy z důvodu chamtivosti podnikatelů, nikdo nebyl okraden a podveden podnikatelem, všichni dostávají řádně výplaty za odvedenou práci nikdo není v otroctví a vykořisťován, není nucen k prostituci, nemusí spát pod mostem, emigrovat za prací a tak podobně.. nelze vyjmenovat všechny klady. Je v ČR někdo, kdo chce po 25 letech tvrdit opak ?

    Zde jsou jen některé z důkazů o prosperitě většiny obyvatel z veřejně sdělovacích prostředků : desítky miliónů nevyplacených mezd například zde: http://ostrava.idnes.cz/zamestnavatele-v-moravskoslezskem-kraji-dluzili-lidem-temer-50-milionu-138-/ostrava-zpravy.aspx?c=A130118_1878581_ostrava-zpravy_jog nebo přes 2 biliónů státních dluhů http://ekonomika.idnes.cz/zahranicni-dluh-ceska-za-2-ctvrtleti-2013-dhg-/ekonomika.aspx?c=A130930_101802_ekonomika_spi , téměř milión exekucí ročně http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/199088-temer-milion-exekuci-strasidelne-ocekavani-i-pro-letosek/ , tisíce bezdomovců http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pocet-bezdomovcu-stoupl-o-patnact-procent-184605 , http://duchody-penze.moneymag.cz/2274-duchodci-uz-nemaji-ani-na-bydleni-socialni-politika-se-hrouti/, http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Tragicka-socialni-politika-Pribyva-zebraku-A-chtivych-neziskovek-263343, zchudlých rodin http://ekonomika.moneymag.cz/2368-zadluzene-cesko-rodiny-zivori-dluzi-uz-desivych-1-16-bilionu-kc/,http://zpravy.kurzy.cz/349524-davky-opet-neprisly-stovky-pestounu-maminek-na-materske-ale-i-nemocnych-maji-problemy/http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/221069-handicapovani-si-stezuji-na-zazracne-uzdraveni/, stovky umrzlých (15-20 ročně), tisíce sebevražd a vražd z ekonomických důvodů, statisíce ekonomických emigrantů, otrávené potraviny jedem na krysy,48 metylalkoholem otrávených lidí http://www.policie.cz/clanek/dalsi-obvineny-a-dalsi-obet-v-kauze-metyl.aspx, otroctví http://www.denik.cz/ze_sveta/cesko-patri-mezi-evropske-zeme-nejvice-ohrozene-otroctvim-zjistila-studie-201310.html?utm_source=poutaky&utm_medium=denik_cz-mereni , a tak podobně ...

    Tak to je ta slibovaná prosperita, demokracie, svoboda, právní stát a dodržování mezinárodních závazků presentovaný z vládnoucích stran, vzniklých z Občanského Fóra za 25 let ??? No 3/5 se má lépe asi v kontextu že po 25 letech utahování opasků a prosperity v tržním mechanismu podle Občanského Fóra http://www.89.usd.cas.cz/dokumenty/26.html - Nějakou sociální dávku pobírají v Česku tři pětiny občanů.
    http://www.novinky.cz/ekonomika/202442-na-socialnich-davkach-stat-rocne-vyda-437-miliard.html
    Po jejich postupném odbourání si tyto dávky občané vyhrabávají z odpadkových košů, spí pod mostem, kradou v obchodech atd... Ať žije tržní mechanismus - Pod heslem Kapitalismus a jednotnou Evropu vybudujeme, kdyby na chleba nebylo !
    *1* *15* *2* *4*
  • Ač fašisti z KSČ škodí kde se dá, lidi na ně z vysoka s...... a mají se dobře.
    • FAŠISTI už nejsou Komanči se maji líp protože je nikdo nechtěl pověsit.
  • stálo vám to za to? zlatí komanči ve srovnání s gigazlodějama a vlezdoprdelistama
  • Listopad 1989 přinesl pozitivní věc pro mojí rodinu. Dostali jsme pasy a poprvé v životě možnost vycestovat ven. Moje vnoučata směla studovat. Nemuseli jsme psát ponižující dotazníky a nemuseli jsme chodit na kobereček za neúčast na 1. máji a nebyly nám za to kráceny odměny. Ale nelíbí se nám manipulativní televize a tisk. Nelíbí se nám lži. Nelíbí se nám nezaměstnanost a bezdomovci. Ať se to někomu nelíbí, ale před listopadem bylo práce dost a žebráci nebyli. Je nám líto, když děti nedostanou v družině obědy, protože na to rodiče nemají. V Praze asi ano, ale v malých městech jsou dost nízké výdělky. Každý kroužek rodič musí zaplatit, takže děti ze sociálně slabších rodin na kroužky a sport nechodí. Po listopadu1989 stát nebyl dobrým hospodářem. Stále se zde jen myslí na politiku, na vlastní prospěch a ne na ekonomiku, stát a občany.
  • Jiříku ty příspěvky jsou moc dlouhý.
  • Výsledek Hadrové Revoluce - 10 tisíc nejbohatších a 100 tisíc bezdomovců
    Bezdomovci žijí v ČR jako v nacistickém lágru. Nemají chudobince, jako za France Josefa, za to mají kanály a rozbořené baráky. Mají svobodu a demokracii. Mohou si vybírat kontejnery, ze kterých budou obědvat či svačit, pokud je nepředběhnou krysy, důchodci nebo maminky samoživitelky. Také mohou svobodně umrznout při 20-ti stupňovém mraze, tady, či onde, pokud to nebude u PS, Strakovky nebo hradu. Jejich těla jsou špinavá a smrdí. Pomalu umírají hladoví s mokvajícími ranami a hnijícím tělem. Je to produkt 25-ti let „demokracie“ a „svobody podnikání“, která udělala z horních 5 tisíc většinou velkých vexláků, šmelinářů, lichvářů, tunelářů podvodníků, zlodějů velké pracháče a z dolních 100000 zvířata bez nároku na slušný život a práci za slušnou mzdu. Bezdomovci mohou jen pojít ve křoví, jako nějací psi. Jsou na tom hůř, než kriminálníci ve vězeních. Jsou na tom hůř, než na tom byli „vězni svědomí“ v komunistických lágrech. A při tom většinou nic neprovedli. A za to, že členové Občanského Fóra několikrát převlečení a jejich kamarádi rozkradli tuto republiku, zlikvidovali továrny, vytunelovali banky oni přece nemohou. Nebo Ano ?
    Kapitalista není sociálka leč vykořisťovatel, potřebuje nový mercedes a jeho manželka norkový kožich..
    Připomínám, že v roce 1989 -1990 skoro všichni občané cinkali a zvolili kapitalistický režim, s tím že podle slov V.K.V.H a dalších členů z OF přelezlých do nynějíších nově vzniklých stran tvrdili svorně, že za deset let doženeme Německo a pod. Dnes po 25 letech prosperity Vám bydlení, svobodu vol. pohybu, projevu, důstojnost zajistí existenční minimum ve výši 2.020,-Kč a další soc. dávky ! Nebo zvýšení za veřejně prosp. práce v délce 20 hodin za měsíc na 3. 126 Kč,- „živ. min.“ Nebo min. mzda 8.500,-Kč, po zdanění 7.426,-Kč a stravenka za 50 Kč. http://www.novinky.cz/ekonomika/292144-nezamestnani-v-karvine-dostavaji-jednu-stravenku-za-sest-hodin-prace.html (Za I. republiky to byla žebračenka http://www.psp.cz/eknih/1929ns/ps/stenprot/262schuz/s262004.htm ) No a srovnání s Polskem V Polsku je v přepočtu minimální mzda 10.500 a v ČR 8.500,-Kč divné http://www.presseurop.eu/cs/content/news-brief/4328411-hladova-hodinova-sazba
    Proto všem občanům cinkajícím připomínám :Nejprve programové prohlášení v kontextu s 25 letou realitou zde:
    http://www.exilovenoviny.cz/articles/2013/02/11/programove-prohlaseni-obcanskeho-fora-aneb-co-jsme-chteli-v-roce-1989
    http://www.denik.cz/z_domova/obleceni-pro-charitu-dejte-si-pozor-komu-kontejner-patri-20141002.html
    Potom se nezapomeňte svátečně obléct a vyrazit oslavovat na Národní třídu. Po cestě obdarujte několik hrajících žebráků na housle, píšťalku nebo harmoniku pár drobnými. Na tribuně budou stát ctihodní, úspěšní, bohatí občané - děti Krejčířů, Kožených a budou Vím zadara rozdávat banány, mandarinky, případně rybí polévku nebo koblížek. Zpívat bude Kubišová jak se vláda k Vám občané navrátila a z rozhlasu nahrávka projevu letiště a prezidenta zároveň -V. Havla ze dne 23.1.1990 z FS "Všichni chceme republiku sociálně spravedlivou, v níž nikdo nebude trpět existenční nejistotou, v níž nebudou strádat lidé postižení, staří, děti či lidé jakkoli jinak hendikepovaní. Chceme republiku, která bude starostlivě pečovat o to, aby zmizely všechny ponižující přehrady mezi různými společenskými vrstvami, republiku, v níž se nebudeme dělit na otroky a pány." zde: http://www.vaclavhavel.cz/showtrans.php?cat=projevy&val=325_projevy.html&typ=HTML
    Projev zakončí Václav Klaus slovy „Vše jsme se učili, všichni jsme se tehdy učili –nedělejme z toho kriminalizaci.“ Václav Klaus: 10 let prezidentem ČR http://www.ceskatelevize.cz/porady/10101491767-studio-ct24/213411034000032-vaclav-klaus-10-let-prezidentem-cr/ : http://www.89.usd.cas.cz/dokumenty/26.html
    • Nic než pravda.
    • Jé ten fízl na fotce 2. zprava, to je přec iJiřík z rozkradené republiky *1*
  • Nikdo není tak beznadějně zotročený, jako ti, kteří falešně věří, že jsou svobodní...
    Pád Berlínské zdi, svobodu a demokracii v předvečer oslavili statisíce lidí v podobě stávky železničářů, zaměstnanců AMAZONU, AEROLINEK nejenom v Německu ale i v Belgii atd.
    V ČR - Veřejné sdělovací prostředky neustále lidem podsouvají (dokonce i na vyloženě dětských televizních programech, v učebnicích a pod.) že existoval nějaký komunismus, dále že v roce 1989 šlo o svobodu a demokracii. Přitom nešlo i nic jiného než-li o rozkradení a rozprodání státního majetku za hubičku předem vybraným jedincům, případně prodej za desetinové ceny zahraničnímu kapitálu. Ve svojí podstatě se jednalo pouze o majetkový převrat zde důkaz od samotných iniciátorů : http://ekonom.ihned.cz/c1-59496030-ano-kradlo-se-vypoved-klausova-pritele-by-nemela-zapadnout http://finance.idnes.cz/jak-krachovaly-banky-0rd-/spor.aspx?c=A030317_121357_fi_blind_bch http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Sofie-Chrtkova-Vysledky-vitezne-hadrove-revoluce-II-294701 http://www.denik.cz/z_domova/lihova-mafie-zpusobila-na-danich-skodu-6-7-miliardy-korun-20140923.html
    O tom, že jde o odbourání a postupná lividace sociálních výhod socialismu, a současně o odstranění vzoru - argumentů ekonomicko - sociální konkurence pro pracující v kapitalistickém režimu si pracující uvědomují v Evropě postupně až po likvidaci většiny sociálních výhod v celé Evropě. Tyto sociální výhody v kapitalistickém režimu nutně musely být ponechány aby nepadl kapitalistický režim. V dnešní době po odstranění konkurence jiného než - li kapitalistického režimu v Evropě se přechází na další režim a to otrokářský řád, zde několik z mnoha důkazů: http://www.voxeurop.eu/cs/content/article/4154521-nizkonakladovy-blahobyt obchodování s lidmi http://gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2010110004 http://www.voxeurop.eu/cs/content/news-brief/4415321-etnicka-cistka http://www.voxeurop.eu/cs/content/news-brief/71881-urady-podporovane-otroctvihttp://www.voxeurop.eu/cs/content/article/620401-kdo-vam-natrha-tulipanyhttp://www.voxeurop.eu/cs/content/news-brief/3910991-rumuni-ohrozeni-na-zivote-v-nemeckem-namezdnim-otroct serveru-urednik-z-inspekce-prace-294079 http://www.denik.cz/ze_sveta/cesko-patri-mezi-evropske-zeme-nejvice-ohrozene-otroctvim-zjistila-studie-201310.html?utm_source=poutaky&utm_medium=denik_cz-mereni http://www.lidovky.cz/tisice-cizincu-padly-v-cesku-do-otroctvi-urady-otrokare-kryji-p6h-/zpravy-domov.aspx?c=A090806_071745_ln_domov_ter
    V České republice tak po neustálém 25-ti letém utahování opasků, všelijakých potřebných "REFORMÁch" a 25 letém prosperování po přechodu od ne-ekonomiky k ekonomice místo aby jsme dohnaly západ do deseti let jsme na 26 místě z 28 hned před Rumunskem a Bulharskem zde: http://www.novinky.cz/ekonomika/352536-cesko-v-evrope-propadlo-na-zebricku-kupni-sily-i-kvuli-intervenci-cnb.html, máme stovky umrzlých (15-20 ročně), tisíce sebevražd a vražd z ekonomických důvodů, statisíce ekonomických emigrantů a nezaměstnaných, otrávené potraviny jedem na krysy, 50 metylalkoholem otrávených lidí, otroctví v ČR, důchodce vybírající odpadkové koše, děti které nemají na obědy ve škole atd..
    Tak to je ta skvělá budoucnost, slibovaná prosperita, demokracie, svoboda a právní stát, kde členové z vládnoucích stran, vzniklých z O (čekávám) - bčanského F (funkci) - óra za 25 let, a na to máme být hrdí a neustále volit - dokonce povinně podle pana Zemana - jednoho ze zakládajícího člena OF ?
    No a po 25 letech prosperity je ČR opět na vyšším stupni vývoje - zpátky v otrokářeském zřízení což konstatují nejenom samotné vrcholné orgány EU ale dokazují to i praktické poznatky zde : http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/cernakronika/drzeli-v-plzni-150-rumunskych-delniku-jako-otroky-dopadla-je-policie.html http://gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2010110004 http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Pribeh-pracujici-Ukrajinky-V-Cechach-je-bezne-ze-vam-za-praci-nezaplati-262916
    http://domaci.eurozpravy.cz/zivot/70786-otresne-tyrani-v-domove-duchodcu-urady-to-netrapi/
    Tak rychle obléct všichni cinkající a slavit výročí pomyslné svobody cinkáním, dokud máte ještě zbývající klíče nezabavené exekutorem. Potom si můžete svobodně vybrat kontejner s odpady nebo most pod kterým chcete umrznout.
    *5* *5* *2* *4*
    • To nepsal pravý jiřik, slušný, chytrý, inteligentní pravicový konzervativec.
      To psal bolševickej debilní zloděj nicek, absolvent 4 letý zvláštní školy s nástavbou na VUML. *1* *1* *1*
      • INZERÁT :
        Je mi 48 let, hledám ženu k vážnému seznámení.
        Profese: 22 let poslancem parlamentu ČR, slušný, chytrý, neúplatný, inteligentní pravicový konzervativec
        Vlastnosti: usilovnost, čestnost, ochota těžce pracovat, cit pro spravedlnost, pravdomluvnost, neúplatnost, boj za základní lidská a sociální práva na práci, bydlení, důstojné stáří občanů a podobně…

        Okamžitá ODPOVĚĎ :
        Je mi 30 let.
        Profese: Podnikatelka, už 15 let poskytuji erotické služby („prostitutka“)
        Vlastnosti: dosud jsem panna, registrační pokladnu mám vždy u sebe a jsem ochotna předložit svoji provozovnu kdykoliv ke kontrole…
      • Praskne ti žilka.
      • Jiříku, ty ubožáčku, kolik ti je? Vždyď ty prd pamatuješm když takto blábolíš.Tvůj jmenovec z rozkradené republiky má naprostou pravu a o tobě si myslím, že jsi v pohodě na pracáku, užíráš z našich daní. A to je ta tvoje svoboda a demokracie. A vy máte živit republiku?
        • Tak Anno proletářko - za prvé ne jiříku, ale jiřiku. Za druhé tě ubezpečuju, že jsem v tom tvym sociálismu prožil 49 let, za třetí tě upozorňuju, že od 91. podnikám jako živnostník, nikdy jsem od nikoho, ani od státu, nic zadarmo nechtěl, ani nedostal, ani marodní, ani za dovolenou, všechno jsem si pěkně musel sám odmakat. Daně jsem nejspíš platil větší než ty. Za čtvrtý - takovou káču jako jsi ty člověk jen tak nepotká. Myslím, že by ti to víc slušelo u škopku, než tady. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit