Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poláci se sice ostře staví proti cizincům a imigrantům, v emigraci jsou ale rekordmani. Podle nových statistických údajů koncem loňského roku žilo v zahraničí 2,32 milionu Poláků. Vlast opouštějí především z ekonomických důvodů.

    zahranicni.eurozpravy...pocet/
    • za brexit můžou slováci a krymští tataři
  • ""Co máme společného je velmi otevřený a tolerantní přístup ke světu v sociální i kulturní oblasti, ať už se jedná o podporu potratů, eutanazie nebo tolerantní drogové politiky,"
    Právě zmiňovaný liberalizmus bude zřejmě cesta do pekel nejenom Nizozemska, ale také celé Evropy. Chlubit se zlegalizováním drog, sňatků homosexuálů a dalších nenormálních aktů neslouží normálním Holanďanům ke cti a ukazuje jejich zemí jako zemí chaosu a svévůle. Žádný kladný příklad pro Evropu, A že Wilders nevyhrál? Neprohrál, prohrála vítězná strana, která ztratila hodně mandátů. Nemá se moc čím chlubit, protože to značí, že politika strany se stává méně populární a přijatelná. Možná, že za pět let se odehrají v Evropě skutečnosti, které pomohou Wildersovi další volby vyhrát. Potom jistě i celá Evropa bude možná vypadat jinak, buď bez nevítaných příšelců, anebo naopak, bude jich plná Evropa a začnou nám zde vládnout. Nic růžového nás nečeká.
    • soudruhu, soudruhu, kdyby si radši místo těch románů kterými zasíráš diskuze naběhl do práce
      • Soudruhu, soudruhu, kdy se ukážeš jako demokrat a budeš tolerovat názory kde koho, pokud Ti nebudou říkat "vole"???
        • podvodníky s hlasováním tolerovat nelze, zapšklý komunisto *11*
  • toto je můj prezident, sportovechttps://www.youtube.com/watch?v=vfAzUQq-FXI
  • já volím Karla
  • Zatím nevyhrál... Mám dojem, že čím déle multikulti politika v Evropě potrvá, tím spíš se o jejím osudu nebude rozhodovat ve volbách, to bude horší.
  • napsal bych to spíš jinak.... totálně se propadl mainstream, Rutte nic moc, neboť celkově stratil a zachránil jej pouze výprask Erdoganovým příznivcům, Wilders posílil i když nevyhrál a dopředu se derou ultra levičáci v zeleném maskovacím kabátě, podporovaní imigantskou naplaveninou...
  • A co předvádí EU hujeři?
    Každého kdo chce vystoupit z Eu cejchují jako populistu. Jakým právem? Je to pouze
    právo na jiný názor. A demokracie je o jiných názorech.
    Sluníčkáři mají plnou pusu demokracie. Stačí však když nezvítězí vítači migrantů
    a prorežimní loutky Clintonová s Knížetem Karlem a hned křičí že volby neuznávají.

    Nelegální migrant je zločinec. a vlády a neziskovky které je sem pašují jsou také zločinci. Na azyl máte nárok jen za určitých podmínek. Není pro všecny kdo pouze chtějí lepší život.
    Nelegální imigrant nevadí. Proč tedy zavíráte prodejce nelegálního tabáku???????

    Víte co říká sovětský disident? Tedy žádný komouš ani Putinův agent. Že EU se změnila na SSSR. Kritici jsou hanobeni a stíháni. Jiný názor je zločin. Pár nevolených figur rozhoduje o celých státech. Proto hodně lidí tu vaši EU SSSR nenávidí soudruzi hujeři
    • Naše společnost je rozdělena a já jsem asi v části těch - jak je nazýváte - tzv. sluníčkářů. Zemana jsem nevolil, nicméně, jeho volbu uznávám a respektuji (i když se mi tento typ člověka na prezidentském postu hrubě nelíbí). Nemyslím si, že všechny současné i minulé počiny USA byly šťastné a počiny Ruska špatné. Jsem ale i přes mnohé výhrady jednoznačně pro naše setrvání v EU i v NATO. Nejsem "vítač" imigrantů, považuji stále se zvyšující počty muslimů v Evropě za velké a podceněné nebezpečí pro celou naši západní civilizaci. Na druhé straně podněcování k nenávisti ke komukoli považuji rovněž za velice nebezpečné. Mimo jiné třeba i k nenávisti mezi voliči a nevoliči Zemana. Myslím, že pan Zeman neudělal nic, co by pomohlo k tolik potřebnému smíření těchto dvou táborů. Bohužel, dělal spíše vždy pravý opak.
      • Ani ryba, ani rak, takový je Tvůj příspěvek. Ale lze s ním polemizovat v otázkách migrace. Ani Tobě se nelíbí přítomnost migrantů v EU a vidíš v tom nebezpečí. Ale nevidíš, že proti tomu vládcové EU nic nedělají, jak jsou laxní a nezodpovědní vůči občanům Evropy? Přehodnoť si svůj názor, faktů je na stole dost a dost. Vize EU, když jsme do ní vstupovali, byly jiné. Teď nezodpovědnost vedení EU je hrozbou pro celou Evropu a není se co divit, že v občanech to vzbuzuje nedůvěru vůči všem a všemu, co může situaci zabránit a nebrání. Ať je to členství v EU, nebo v NATO. Zatím nikdo a nic nedělá pro to, aby občané měli pocit, že ty instituce je opravdu chrání a pomáhají.
        • "Ani ryba ani rak" . Chtěl jsem naznačit, že celý současný problém je složitý, tedy nikoli černobílý a jednoduchá řešení neexistují. Jinak v podstatě souhlasím s Vámi popsanou realitou. Je jisté, že EU si musí projít důkladnou reformou, včetně přehodnocení přístupu svých politiků k imigrantské otázce. Vystupovat z EU příp. i z NATO ale pro ČR z mnoha důvodů jako rozumné řešení nevidím. Je to ale politická karta, se kterou někteří politici hrají nebezpečnou populistickou hru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit