Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přehnali to. Kdo umře, na tom už nejde vydělat.
  • No tak dvojice. V TV ukázali ty dvě profláknuté huby.Já tam příbuzné neměl. Kdyby jo - nikam bych to asi nehlásil.Těm dvěma xindlum dal lhůtu.Po vypršení by v tichost na skládce nebo kafilerii zhasli.Přeci nelze provozovat takové zařízení jako trenažer dovedností jak vypéct s důchodci.A pokud jo-je třeba je vzorově a zavrženihodným způsobem potrestat.Tady ten šmejd bude chtít spravedlivý soud ,lidská práva ...... spoustu hloupostí, které se takového odpadu netýkají.A tak věřím že někdo z příbuzných s nimi udělá pořádek.Takový vzorový!
  • Gaunerství komunistů u komunistů a komunistů z prognostického ústavu v přímém přenosu vč ožralé chátry z hrádečku.Opravdu jsem hrdý na svou zem a její lid.
  • minimálně pražská justice patří rittigovi tak to podle toho vypadá *16*
  • ČR je jeden velkej prušvih, zlodějiny podvody a korupce - nic není potrestané -nikdo se ničeho a nikoho nebojí -soudci a státní zastupci jsou benevolentní k jakékoli zločinosti a rozkrádání státní kasy . Okrádat seniory -co na to říct -zveřejnit onoho člověka zavřít na dvacet let na uran o chlebě a o vodě -a každý den vysílat spot v telelvizi jak kope uran ,Věřte vážení že by každý rozmyslel dělat takové prasečiny .není žalobce není soudce. Dobře to řekl učitel Hnízdo ve filmu Obecná škola- je doba , kdy musí přijít tělesné tresty dokud se lidé nezačnou slušně chovat.jak ve starém Římě a fungovalo to . Demokracie je o nějakém řádu pořádku a disciplíně jinak to dopadne špatně - učebnicový příklad je čr.
  • Pokud člověk sám nezestárne a nezestárnou do věku 90 let jeho rodiče, tak neví o čem je řeč.Starala jsem se o maminku s parkinsonovou chorobou asi dva roky. Z počátku to bylo bez problémů. Poslední měsíce to ale obnášelo spaní s chůvičkou, abych registrovala každý její pohyb. Takovýto pacient je velmi neklidný a za noc chce třeba 30 krát opustit postel. Pak padá, má stále rozbité čelo atd. Tudíž musely se vyrobit zábrany. Poslední měsíc jsem již spala s ní v pokoji, na zemi vedle lůžka. Celou noc volala svojí dávno zemřelou sestru, mne svou dceru nepoznávala. O matku jsem se postarala sama, ale pokud by to mělo trvat déle, tak nevím. Je to náročné na psychiku a nerváci a lidé bez empatie takovou práci nemohou dělat. Do ústavů berou jako pečovatelky nezaměstnané ženy, kterým stačí si udělat kurs, často k práci nemají žádný vztah. Okradení takovéhoto starého člověka je pak hyenismus. Svou maminku jsem milovala a tak to byla pro mne povinnost, přestože jsem sama byla již důchodkyně. Ne každý to zvládne. Je jedno jestli domov důchodců provozuje stát či soukromá osoba. Péči poznáte hned při první návštěvě. Kdo nemá nervy na to se o seniora starat, tak je potřeba pečlivě vybírat. Psychopaty najdete všude, v nemocnicích, na úřadech, v rodinách, domovech důchodců a i v tramvaji či autobuse. Nás starých přibývá a ne všichni budeme v 90 při smyslech a bez plen. Hezký den.
    • Konečně někdo ze zdejších přispěvatelů, kdo ví o čem mluví a má co říct
  • Ke zdi a zastřelit, bez pardonu !!! *16*
  • myslím že tyto domkvy by neměly být v soukromých rukách, měly by být státem garantované a kontroly by si tam měly podávat dveře. Kromě toho snad v každém DD DsPS chtějí nejen celý důchod (až na maličké kapesné), ale i celý příspěvek na nemohoucnost, co dělají s neklidnými starřečky noční sestry v noci (/facky, jiné údery..) to je k nepředstavení
  • Proč si to myslíte? Je jistě spousta mladých s odpovídajícím vzděláním, kteří by mohli vést stav dále.
    • Mělo být napsáno ústav, ale on to byl asi jen takový "přístřešek" pro seniory. Paní Petruška-podle zpráv v TV několikráte trestána, mj. pro podobnou činnost!
      To je podnikání ála Velkovezír Václav K.! Peníze prý nesmrdí! No, jak pro koho! Záleží na výchově. Za tohle okrádání nemohoucích by měl následovat jen jeden trest!!!

      Když to tak vezmu, tak takoví Řebíčkové, Dalíci, Hušáci, Janouškové apod. se živí vlastně podobnými způsoby, jen to mají pojištěno přes "převodové páky" ve Sněmovně a na ministerstvech. Někdy i u orgánů činných v trestním řízení.
  • a bude seniorum lip na ulici az to tam zavrou nebo se stat o ne postara?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit