Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pani Dvorakova vstupem do komunisticko-estebacke mafie pred Listopadem moralne zcela selhala. Ztratila tim moralni pravo kohokoli kritizovat. *9*
  • Nenechte se mýlit přívětivou tváří paní profesroky, je to jen představitelka tzv.akademické oligarchie,hájící své zájmy a jde jen o boj o zdroje. V příštích letech klesnou počty studentů a veřejné vysoké školy jsou nejvíc ohroženy redukcí dotací. Proto chtějí zlikvidovat soukromé vš,které jsou ve skutečnosti marginálním problémem, když produkují absolventy různých obskurních oborů jako je také třeba politologie. Na soukromých vš studuje 11,8 %. všech studentů. Problém je ve skutečnosti na státních vš,jako je třeba fakulta,kde působí sama profesroka. Mají tam např., produkci ročně jednoho sta inženýrů podnikového práva !, sama na svém oboru má sto studijních míst a jen 88 přihlášených. Díky jí a podobným máme tisíce politologů alemálo zubařů nebo strojařů.
  • Právní stránka věci je na straně ministertsva a profesorka je mimo. Tituly získané v zahraničí musí podle mezinrádoních smluv Česko uznávat a pokud zjistí, že obsah studia neodpovídá českým představaán,přesto nelze uznání titulu zamítniut, ale takový absolvent musí dostat příležitost prokázat, že znalostimá.Má být přezkoušen. Dvořáková zcela ignorue právní procedury a samozřejmě nemá zveřejńovat žádné údaje z probíhajícho správnéího řízení, dokud není ukončeno. Doporučuji všem, aby si přečetli závěry její komise,které jsou mnhdy až komické.Jsou na stránkách akreditační komise.
    • Kvestore, mám zkušenost z USA. Tam sice uznají titul, ale důležitější je kterou universitu dotyčný absolvoval a na které mu byl titul udělen. Ale to všechno jsou jen předpoklady. Rozhodující pak je co dotyčný dokáže v praxi. Udělování titulů si vždy hlídaly university, protože se jednalo o stavovskou čest. Ale poté co sem byly implantovány způsoby mongolsko tatarských nájezdníků z východu se slovo čest stalo sprostým slovem.
      • Petře, pocházím z rodiny vš učitelů a již několik generací to tady stojí za v.....Vzdělání na VŠ má v rukou tzv.akademická oligarchie a ta chce omezený přístup ke vzdělání, co největší míru akademické svobody, zavedení školného a zachování tztv. národních specifik,které neumožní mezinárodní srovnání. Stačí si podrobně přešíst všechny výroky profesroky v polsedních měsících a výstupy téjejí komise,které jsou většinou mimořádně nekonkrétní až místy komické. Sama má za sebou typickou kariéru příslušníka oligarchie včetně postgraduálního pobytu v ústavu, který je označen za nejslabší akdemickou ústav v rámci AV čr.
    • Právo a morálka není totéž.
      • bohužel v tomto případě musí jít především o právo...není soukromou osoobu,ale představitelkou státní správy s velkou pravomocí a jednoznačně se musí řídit právem...nebo odstoupit a pak si může žvanit, co ji napadne,ale to by ji zasenikdo neposlouchal
  • Turbostudium za peníze je políčkem do tváře všech poctivých akademiků. Kdo nemá inteligenci, za peníze si ji stejně nekoupí. Kdo má ínteligenci, nepotřebuje ani peníze, ani tlačenky ministrů. Je hanebné, že přes známosti, postel nebo pomocí bůhvíjak nahrabaných peněz jsou do našeho národa pašováni blbci, negramoti a podvodníci nejhrubějšího zrna. Jak potom může národ prosperovat, když jsou v jeho duchovní elitě takoví zmetci?
  • Nekompetentnost ministra Dobeše je neuvěřitelná. Neuvěřitelné je také to, že stále zůstává ministrem školství. Pokud to takto půjde dál, za 4 roky úřadu zlikviduje ve školství to, co tam dosud fungovalo.
    Z jeho sebevědomého projevu a lidí, kterými se obklopuje se mi dělá špatně.
    A podle Klause je to nejlepší ministr školství za posledních 20 let...
  • Dvořáková má nejen právo,ale povinnost sdělovat veřejnosti stanoviska Akreditační komise.Pan Dobeš se snaží,aby veřejnost nebyla informována.Tak tyhle praktiky už tady jednou byly.Dobeš je zralý na odstoupení.Už těch kopanců udělal víc a měl by odejít.
    • Blabol. Stejne jako policie nesmi zverejnovat informace z vysetrovani, ktere neni uzavreno, nemela by to delat ani s. Dvorakova.
  • Soudruh Dobeš se chová jako typický bolševik a zapomíná, že on je tady pro občany, nikoli občané pro něho. V civilizovaných zemích jsou sdělovací prostředky nazývány "hlídacími psy demokracie", jejich úkolem je "šťourat" a co vyšťourají to "rozkecat". A úředníci a politici pak musejí vysvětlovat a obhajovat svá stanoviska, jinak doúřadují a dopolitikují. Soudruh Dobeš by měl letět z ministerstva už jen proto, že tutlá lumpárny. Ale co jiného bychom mohli čekat od strany Vyžírků Všehoschopných.
  • I když socialistku Dvořákovou nemusím, tentokrát ji dávám za pravdu snahu, kterou poukazuje na nedostatky vysokých škol. Pokud akreditační komise má ve své náplni kontrolovat a rozhodovat o takových věcech, je namístě mít právo o tom sdělovat informace mediím a veřejnosti. Dobeše, zřejmě ješitu, mrzí, že takové informace nepodává on, ale díky svým liknavým "baličům" úředníkům, to nestíhá. Nebo možno má strach, že se dojde i na jeho studia?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit