Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono jde o dvě, spolu související skutečnosti.
    1. Co to je vlastně politická strana? Je to sdružení osob (dejme tomu členů strany), organizované za účelem prosazování a ochrany jejich zájmů.
    Je třeba se zeptat: Je systém politických stran vůbec demokratický, když jsou z tohoto procesu již z principu vyřazeni všichni občané, kteří v žádné straně nejsou? O členech stran zcela bezvýznamných ani nemluvím. Nebo je snad členství v nějaké důležité straně povinné? Ale to již občané této země zažili a všichni ví, jak to dopadlo.
    2. Připustíme-li, pro tento případ čistě akademicky, že vláda, vzešlá z demokratických (...) voleb, pracuje poctivě a usilovně pro dobro (...) této země, zvláště v dobách nelehkých, pak je jasné, že k tomu nutně potřebuje důvěru a spolupráci všeho občanstva.
    Je třeba se zeptat: měla snad některá z vlád po 15. březnu 1939 důvěru občanstva? A skutečně si zasloužila jeho spolupráci?
    Odpovědi jsou nasnadě. Co však s tím? Je to jednoduché. Odstavit jednou pro vždycky všechny politické strany od moci a řízení státu svěřit do rukou nezávislých fundovaných odborníků, pečlivě vybraných, pracujících s plnou zodpovědností na základě manažerských smluv za přiměřenou odměnu a bez imunity.

    Co Vy na to?
    • Znám jednu vládu, která měla podstatně vyšší důvěru na konci svého vládnutí než na začátku. Byla to vláda Jiřího Paroubka (jako jediná). A ti emotivní křiklouni zde to nezpochybní - to jsou prokazatlená fakta, která se projevila i na volebních výsledcích ČSSD. Myslím, že to o něčem svědčí - přes tu příšernou dehonestující kampan českých médií.
    • souhlas
  • Čím déle toto stádo lumpů bude vládnout,tím více tuto zemi zbídačí.Potom zasloužená odměna od rozzuřených davů v ulicích,tomu bude odpovídat.Nějaký nový "Samet" se očekávat nedá.Spíše je pravděpodobné,že naše země bude pak připomínat jatka v Praze-Pístnici,v době jejich největší slávy.
  • Tato vláda je banda zlodějů a hádalů ta je na NIC
  • Paní Dvořáková máte pravdu, leč, dokud budou VV u koryt a dělat "na oko" problémy, dotáhne to tato zlodějská vláda do konce. Bursík taky vyhrožoval. *5*
  • Nečas je slaboch, měl by odstoupit a to dnes je pozdě.
  • Tato vláda by měla okamžitě skončit, bez důvěry občanů tam nemá co dělat. Stejně je to jen otázka času, kdy se sama zničí.
    • To neměla asi žádná vláda v době vládnutí .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit