Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak rozumět význanu titulku článku, když vláda návrh zákona "nepodpořila", ale do Parlamentu poslala vzkaz "neutrality". Domnívám se, že školský zákon by měl být zproštěn části výchovy a vzdělání předškolních dětí a měl by platit pouze pro "školáky", teda od prvního ročníku základní školy, kdy součásti části výchovy je především vzdělávání. Výchova v tak raném věku přináleží především rodině. Že společnost vytváří podmínky, aby i školou nepovinné děti mohli rodičové po dobu práce někam umístit, je jenom chvályhodné, ale přikazovat jim vodit děti do školky, když s nimi mohou být doma, je zhovadilost.. Bylo by správné, kdyby poslanci tento zákon upravili, protože tentokrát mají pravičáci pravdu, že toto období dětí je především v péči rodiny, a také její zodpovědností. Připadá mi to již jako v komisích EU, kde si kdokoliv kdeco vymyslí, a všichni ostatní na to kývnou, jenom aby nemuseli u toho sedět a přemýšlet. Křivdíme rodinám i jejich dětem.
  • Časy se mění?Pracuji 40 let!Do školky jsem nechodila ,ptž moje maminka měla 6 dětí.Umřela mi ve 14 a já si udělala alespoň střední z vlastního popudu.Do té doby jsem chodila zdarma do kroužků.které mě obohalily a do dneška mám zájmy a věnuji se okolí.Moje děti chodilii do jeslí a pak do škollky.Jsou to děti,kreté mají systém,pracují,mají zájmy,věnují se rodičům i okolí milují mě a umí se i mazlit !Umí si vše zorganizovat,vystudovali,ovládají skvělě komunikaci.Ve 2 letech uměli skvěle mluvit a chození na nočník jsme je učili ccaod roku. Oni se nedají věci oddělit.Nikdy jsem je nebila a vždy jim vše vysvětlovala a komunikovala./Otec umřel/.Děti jsem připravovala na život ,na to,že se musí umět postarat a k tomu mi i systém zařízení pomáhal.Samozřejmě,že v jeslích byly speciální zdravotní sestřičky!Je třeba vše uzpůsobit.
  • Příkaz z EU, anebo vlastní invence? (Připomíná to Unternehmen Barnevernen).
  • Prosazovat přijímání dvouletých dětí do "školky" může jen ten, kdo nezná fysiologii vývoje tvora, nazývaného Homo sapiens!

    Pokuď takové dítě do nějakého "zařízení" - tak maximálně do jeslí, kde dozor a dohled nad dětmi vykonávají DĚTSKÉ SESTRY - co by měly být s fysiologií dítěte, jeho vývojem a rozvojem, i s jeho potřebami dokonale obeznámené.

    Mají ti "poslanci za ANO" vůbec nějaké děti - a pokuď ano, viděli je vyrůstat? Vědí aspoň jaká strava je pro dítě v tom kterém věku nejpřijatelnější? Vědí aspoň v kolika letech se dětem přestávají dávat plínky? Kolik spodního prádla se spotřebuje - třeba při náhodném pomočení se?

    SILNĚ POCHYBUJI!
    • A Ty víš, kdo ten zákon schvaloval, navrhoval? Zjisti si to a potom obviňuj, jinak zde vypadáš jako naiva.
    • Je to návrh ubohé ODS, ANO to nepodporuje! Nějak jste to spletl majore Terazky ;o)
  • Tak malé děti posílal do společných zařízení jen Hitler a komunisti, což vypovídá samo o sobě k čemu to bylo. Jestli se nám po těch časech stýská, můžeme je tam posílat taky. 3 leté dítě se ještě psychicky neoddělilo od rodičů a tak časné umístění do školky z něj udělá psychopata, který v dospělosti bude volit sobě podobné cvoky, kteří měli hnusné dětství,jako třeba Zeman , Hitler nebo Okamura.
    • Začátek pěkný, ale tím koncem jsi to pěkně pohnojil. *5*
  • Dát malé dítě do školky je jako kdyby jej rodiče dali na výchovu do děcaku... Morálně bych těžce nesl, kdybych se na tom musel na tom zverstvu i jen finančně spolupodílet.
    Naštěstí to beru tak že stát mě formou zákonů o daních okrádá (plať nebo jdi sedět) a co loupeznik dělá s penězi už já neovlivním.
  • A kam patris ty?
  • Na nástup dítěte do kolektivního zařízení je dost času.

    Čeká ho tam jenom buzerace a vymývání mozku, a také nejrůznější nákazy, hlavně respirační.
    Mě bylo šest v červenci a hned 1. září toho roku mne hnali do školy. měl jsem problémy, pořád mezi nejmenšími, a prospěch taky bída.
    Měl jsem dva spolužáky, kluka a holku, co šli dokonce do školy jako pětiletí, těm se taky zrovna moc nedařilo.
    Mladší synek šel do školy a bylo mu skoro osm (vada řeči), obávali jsme se, že je debílek.
    Vystudoval osmileté gymnázium, maturita samé jedničky, po sedmi letech teď dokončuje práva, mezitím udělal bakaláře na psychologii...
    Rok byl v Anglii, řeč umí brilantně, i místní nářečí žádný problém.

    Hlavně žádný kvalt, na všechno je času dost, jenom blbec někam svoje dítě pořád žene.
    • Příklad nic moc, ale díváš se na to celkem správně. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit