Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EET udělat buď tak, jak je to i jinde ve světě., kde to funguje už mnoho let normálně, nikdo se tomu ani nediví a to bez vyjímek., avšak také ne s takovou státní i administrativní buzerací a takřka i šikanou., jak u nás..a nebo to raději nespouštět vůbec..Jak jsou na něco u nás vyjímky, či dokonce nějaké dotace na cizí úkor atd..tak v tom okamžiku jsou v tom zmatky, přestává to fungovat a svádí to každého často jen k tomu, jak to vychcaně obejít, zneužít atd..
  • Tak takovou blbost = změny v EET - mohl vymyslet jen naprostý iidiot...

    Ona ta krasavice inteligentní, která má být ministriní financí, jen papouškuje to, co ji nařídí koblihář...
  • Tak tohle je buď výsměch nebo nápad idiota. Nepřekročí li živnostník limit 200 tis ročně za optimistického předpokladu, že bude mít čistých 40% zisku z prodaného zboží, zůstane mu čistých 80 000,- Kč ročně. Z toho ovšem musí zaplatit sociální a zdravotní pojištění, nájem, energie a ostatní platby, takže se zákonitě dostane do mínusu a končí.
    Nejhorší na tom je, že tahle pravidla morálky, nám tu nastavuje bolševický udavač a současný obrmafián kdesi z Felvidéku.
  • Kravina a buzerace nejvetsi to je jednodusi si to EET koupit nez to papirovani a urednicina ho nemit... Vlk se nazral a koze zustalo zas lejno
    • Nejlepší je nic nekupovat všechno tady prodat a přemístit se do nějakého normálního státu kde nevládnou bolševici a estébáci ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit