Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zase to židi nedotáhli do konce . Je to chyba a vymstí se jim to.
    • uz mas vypracovany koncept na romy v cesku?
  • Jediným řešením je , přimět židonacistickou zvěř bezpodmínečně se stáhnout z okupovanych území v Palestině na hranice rozdělení z roku 1947 ! A Palestince musí odškodnit za všechna spáchaná zvěrstva , včetně nejhoršího zločinu proti lidskosti GENOCODY !
    Mezinárodní právo platí pro všechny , takže i pro zfanatizovanou nacistickou židozvěř v okupované Palestině !
    Nacistický židostán je páchnoucím vředem na blízkym Východě , čím dříve bude vymazán z povrchu zemskyho , tím lépe ! A nacistickou židozvěř nahnat do plynu , kam ta havěť patří !!!
  • To má opravdu smysl...
  • Aji tůto válku vihraje náš veliký Vůdce nadsoudruch Putin. Kam se na něho hrabe soudruch Hitler. Čest!
  • A fašounek Kerry dává rady a příkazy Hamásu a lehoučká doporučení Izraeli a přitom na Ukrajině podporují a platí obyčejný fašismus. Kolomojský má soukromou gardu a prapor AZOV, složený se samých fašistů, banderovců a Porošenko s Achmetovem - všichni - Židi to jistí. To ti, co prošli holokaustem za druhé světové války se musí v hrobě obracet, kam až to došlo.

    Když vlajou v Kyjevě a Donbassu vlajky 1. Ukrajinské divize SS „Galizien“ a německé divize „Das Reich“ (Batalion Azov používá symbol zlomené vidlice, který patřil za II. sv. války 2. Obrněné divizi Waffen SS „Das Reich“. Pravý sektor používá na vlajce zlomenou vidlici na pomezí černého a červeného kantonu, Azov používá celovlajkový žlutý kanton) nad hlavami rekrutů oddílu Azov a žoldáků Pravého sektoru, jsou kamery západních médií vypnuté. Mediální obraz genocidy ruského obyvatelstva se nesmí dostat ven. Majdan a jeho děti musí být vykreslovány jen v pozitivním světle. Drastické záběry z řádění fašistického ukrajinského oddílu Azov a Pravého sektoru. Násilné verbování mužů na ulici proti jejich vůli. Odvody nezletilých. Nucení k přísaze na vlajku SS. Odpor vůči odvodům na západě Ukrajiny. Dezerce odvedenců. Na uhel spálená těla. A mnohé další autentické necenzurované záběry, které před vámi západní i česká média tají. Toto vám TV Nova neukáže!

    http://aeronet.cz/news/ukraine-crisis-death-and-destruction-continues-in-eastern-ukraine-dokument-anglilcké titulky.

    Pokoukáničko, kam až to "věhlasná a slavná EU" jako apendix USA - států fašistických a teroristických v bankrotu s bankrotáři UK dopracovaly.
    • Alespon vis kde Kerry stoji, na strane fasismu. Nastesti i v israeli jsou zide, kteri nepremysli jako masovy vrah Natanyahoo, a ruku v ruce s palestinskymi aktivisty protestovali v TelAvivu proti vojenskym zasahum v Gaze stejne tak zide v New Yorku. Stari sionisticti hardliners vymiraji a mladi uz maji jiny pohled na ten apartheid co v israeli panuje.
    • Fašisti z Kremlu okupují Krym a snaží se zabrat celou Ukrajinu.
  • Tady tečka plácá, že Arabové jsou líní a oni vybudovali 32 tunelů, pilní jako včelky Máji.
    • Arabáši jsou líní, ale terorismus jim jde. Ty tunely nebudoval Humus, ale obyčejní Palestinci pod hrozbou bičování a kamenování, protože jim víra ukládá zabíjet nevěřící psy.
      • a ruka byla zase v nocniku, kdyz jses rano probudil?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit