Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krize ?Jak pro koho !!!A to platí i pro ty naše boháče/rádoby demokraty/
    http://zpravy.tiscali.cz/rozdil-se-zvetsuje-majetek-400-nejbohatsich-americanu-stoupl-o-13-procent-200467
    http://www.novinky.cz/ekonomika/281159-na-wall-street-si-opasky-rozhodne-neutahuji-prumerny-plat-tam-je-sedm-milionu.html
    A kdo bude platit dluh USA?Samozřejmě celý svět!
    http://demonocracy.info/infographics/usa/us_debt/us_debt.html
    Stále platí definice vzniku kapitalismu!!!
    Krad starý Mates jako straka krad u bohatce i u žebráka.Pak na vše co nakrad a co bylo vzato dal ceduli:Soukromé vlastnictví je svato!
    O té definici se říká,že když Marx napsal Kapital tak mu Engels říká:To je sice pravda ale lidi neumějí číst.Jak jim to krátce vysvětlíš?No a tak vznikla tato krátká ale pravdivá definice!!!Dnes sice většina číst umí ale stále se nechají bulíkovat nějakou "demokracii "
  • Takové povzbudivé zprávy bývají účelové. Uklidnit, dát naděj a je chvíly klid. Když vypukla současná krize kapitalismu, taky nám říkali, že ČSR se to netýka. Nekoilikrát už bylo avizované zlepšení, které se nikdy nekonalo. Nedávno unikla zpráva ,že krize vydrží, ještě 20 let.. Ale to si vyhodnotíme až za 2O let.
  • Takto to dopadá, když politici nezvládají to za co jsou placeni (z našich daní k tomu). Mají velkou rozhodovací moc, a to chtějí mít ještě větší. Mělo by se po nich chtít, aby byli za svá rozhodnutí odpovědni, i trestně
  • No v porovnání s ekonomickými zkrachovanci jako Espana Itálie nebo i my je na tom Německo jako jeden z málá států co se týče životní úrovně či platů stále eště dobře.
    Za slovo krize se dnes schovávají politicko ekonomické mafie aby zakryly způsob vlády kdy se národní bohatství rozprodalo a rozkradlo zájmovými skupinami které vesele bohatnou i dnes kdy se nám ordinuje jen další utahování opasků.
  • EU se jednoznačně řítí k rozpadu.Přes tyto špatné zprávy z Německa ,bude Německo tím,kdo z EU dopadne nejlépe.To díky prozíravosti jejich politiků,kteří nastavili pevné ekonomické vazby na surovinově bohaté Rusko.Ostatní země EU dopadnou mnohemj hůř.Protože nemají ve vedení prozíravé politiky,ale lumpy.Česko,pokud rychle nenastoupí zde k moci komunisté s tvrdou levicí,tak čeká brzo státní bankrot.A obyčejného českého blba ,který pomáhal lumpům ke korytům a nainstalovat současný kapitalistický svinčík,taková dieta,jakou neměli ani vězńové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.V rozkradené a zadlužené zemi,se nic lepšího očekávat nedá.
  • Čím dříve se začne těm důchodcům,kteří pomáhali lumpům k moci,vyplácet spravedlivý a zasloužený důchod,na holý zadek bejkovcem,tím budou mít další generace šanci ,prožít důstojnější život.Další zadlužování země potápí budoucí generace do strašné bídy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit