Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nesmíš baštit každou blbost, kterou ti tu analytici zahraničních bank předkládají. Nezaměstnanost v EU neustále stoupá, zadlužení také, euro je non stop v turbulencích, Bruselský moloch stojí na hliněných nohách, Lafontaine už v květnu loňského roku nabádal jižní státy zbavit se eura, jinak to nepřežijí a to byl otec tohoto nesmyslu který to tlačil do všech států hlava nehlava. . Německo má díky tomu euro podhodnocené, vyváží proto jako Čína, kterou za podhodnocení měny peskují, a ŘECKO a další jižní státy jí mají nadhodnocenou, a tak se díky tomu vaří jako v papiňáku. To je ten skvělý průměr - zprůměrované euro jako to kuře. Jeden sní celé kuře, druhý nic a v průměru snědl každý půl. Blbost nevídaná.
    Nějak si Vlku zapomněl, že v Konsolidační bance je dluh jako Mont Everest a byl tam už i za Sobotky, a ten udělala ta skvělá ODS , ODA, lidovci a spol. hned na počátku 90tých let, vytunelovali i důchodový fond, prostě ho rozpustili ve státním rozpočtu a jiné makroekonomické monetaristické a liberální kejkle. A pak Tupolánkova vláda debílků , kteří zastropovali soc. a zdravot. pojištění bohatým a zavedení rovné daně, tím způsobili doslova kráter ve stát. rozpočtu, aby dokázali, že musí šetřit a škrtat na těch dole. To byl prostě záměr pro ně a druhý pilíř k tomu, aby měli opět odkud dojit a tunelovat peníze, protože jich kvapem ubývalo, neboť se rozkradlo co se dalo. Progresivní daň mají v Německu, jen my jdeme opět jinou "skvělou" cestou mezi dvě polokoule sedací plochy. A Nečas pan čistý-špinavé prase se svojí konkubínou špinavou prasnicí Nagyovou-Nečasovou kradli a dojili ze státního, že ani svátky nedrželi. Kriminalisté našli u ní šperky z nejdražšího zlatnictví madam Bendlové Cartier za takové částky, že je nemohla vydělat poctivou prací ani náhodou , ani když dřela jako ta kobyla, co o ní říkal milenec-špinavec Nagy-Nečas. Sobotka těmto šmejdům nesahá ani po kotníky a to mnohé oposmluvníky z ČSSD bych rád viděl ve vězení s těmito pravicovými gauery. Žádná Nečasova konsolidace neexistovala, šlo o další možné tunelování a dojení ze státního vemene,, protože prachy pro ně a jejich sekretariáty docházely. Jen se ovčánkům jako jsi ty vymývali pěkně mozky. A to máš titul JUDr. Tak si nastuduj mikro a makro ekonomiku, abys tu neplkal. Banky vždy budou hájit svoje, ať to stojí co to stojí a gauner Singr a další 3 z těch 7 co tu devalvaci koruny vůči euru schválili to nyní musí také zamaskovat a k tomu jim pomáhají zahr. bankéři. Ti to chtěli, tak to dostali. Přečti si laskavě ekonoma z USA prof. Milana Zeleného - Česko bude dále chudnout, devalvace koruny prospělo akorát zahraničí, banky budou tisknout dál ničím nekryté peníze až ta finanční bublina praskne.
  • Dnes je na novinkách, jak policie byla u Bendlové v luxusním zlatnictví Cartier pro účtenky ve věci velkého množství těch nejdražších šperků pro Nagyovou, která si je z platu nemohla nikdy pořídit ani náhodou. Toto se tu děje čtvrt století na všech úrovních a zatím se s tím nic moc neděje a nikdo nesedí. Občané budou muset přestat být ovčány a vzít zřejmě spravedlnost do svých rukou. Všichni tu kradou a dojí ze státního vemene a ovčánkové za almužny pracují kde se dá a pokud možno dva pracovní poměry a ještě nevyjdou. No jo - asi také dojí. Je nejvyšší čas dojiče odstvit , dojení zastavit a zavřít je na doživotí a sebrat jejich majetky , vrátit to do stát. rozpočtu. Ať si kvičí jak chtějí gigazlodějští šmejdi. Pan čistý prasák Nečas-Nagy a paní špinavá prasnice Nagyová-Nečasová.
  • Sociální demokracie má štěstí.Ekonomiku čeká konjunktura, aniž proto Sobotka musí hnout prstem.Příjmy a výdaje jsou nastaveny minulou vládou premiéra Nečase tak, že v době konjunktury budou v plusu.Když Byl Sobotka ministrem financí ekonomika rostla o 6 procent za rok a přesto si velkoryse půjčoval, krutým důsledkem byla Nečasova rozpočtová konsodalizace
  • Gauner Singer a další tři z těch 7,co rozhodují o nás bez nás si musí nyní zdůvodnit znehodnocení koruny vůči euru. Tak nyní podle nich budeme raketově stoupat, jak na burzách, býčí trh, prorážíme jen samé rezistence, všichni zůstávají na chvostu za námi, jsme přímo usurijským tygrem uprostřed Evropy. Nepřetržité vymývání mozků ovčánkům ČR. . Singer a další analytici z Uni credit bank a Patria Finance asi včera nečetli na PL pro změnu analýzu prof. Milana Zeleného, profesora ekonomie z USA. Ta byla naprosto opačná a velice pro nás neradostná.
    Česko bude dál chudnout. Tisk peněz pojede naplno, ČNB pomohla jen cizině.
  • Dobrá rada nad zlato,ještě potřebuju peníze na vlak do Prahy To nás Kalousek obral o třetinu *1*
  • Čeští ovčané se stále ohlížejí po nějakém mesiášovi, který se o ně postará. Nechápu jak si mohl někdo myslet, že Babiš je to pravé ořechové, když chce řídit stát jako podnik.
  • Nejen že si ho přisvojí ale jistě ty příjmy použije na samé "užitečné" výdaje *3* *3* *3*
  • Krásně to ten Verne napsal. Má to však jednu velkou chybu. Jeho předpovědí se už všechny vyplnily. U nás to bude velmi těžké. Čeští ovčané, když mají alespoň minimální možnost něco změnit, tak naletí Babišovi a vidí v něm spasitele. Neuvědomí si, že ten bude spasitelem jenom pro ty sobě rovné. Lůza je pro něho dobrá pouze jako roboti v jeho provozovnách.
  • to máš jednoduché: můžeš jít 2x za dvacku na WC na Wilsonově nádraži v Praze a ještě ti zbude 5 Kč, takže za čtyři měsíce budeš moct jít na bo WC třikrát. Papír tam máš v ceně a umytí rukou také. *1*
  • to je možné. Třeba "tam" budeme spolu, jeden nikdy neví.
  • To ale už budeš dávno po smrti i ty sám, netěš se !!!
  • Práce ubývá, takže tato prognóza je více, než lživá !!! Obyčejná "Těšínská jablíčka" aby se oddálily projevy nespokojenosti. Nevěřte tomu, jsou to kecy, papír přece snese všechno i vytření si análu po stolici. Tak proč nelhat, že !!! Nanejvýš se povedlo dokončit nějakou větší zakázku a přechodné polepšení se hned vydává našimi vládními lháři za trvalý jev. Vystřízlivění bude kruté !!!
  • taky věřím, že do dvacetitří let všichni komunisti konečně vychcípají.
  • ještě 23 let a nebude nezaměstnaných, matky přestanou zabíjet své děti, nebudou sebevraždy z bezvýchodnosti, rodiče budou mít na obědy pro školáky, bezdomovci také nebudou a bude dobře. Ty fronty na banány nějak ustojíme, vždyť jsme na ně zvyklí ze současnosti, kdy jsou fronty na všechno. Znovu postavíme zničené továrny, obnovíme zplundrované zemědělství a na studia pošleme talentovanou mládež místo zbohatlických synků a dcérek. J.VERNE
  • No, myslím si, že větší spotřeba chlastu a cigár nejsou tím, čím bychom se měli chlubit. Polepšily si banky , pojišťovny, pohoršilo stavebnictví apod. Takže pro mne to není ta dobrá zpráva. *16* *16* *16*
  • Růst pocítili i důchodci konkrétně já o závratných 45kč nevím kde je investovat *1*
  • Tak si ten úspěch přisvojí vláda TyVole odborníků. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit