Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Rusnoku, zdali nebude ten zakopaný pes v tom, že lidi nemají zájem býti montážníky v montovnách. Naopak, že je zájem, abychom vyráběli a vyváželi produkty s vyšší přidanou hodnotou a sami. A k tomu nepotřebujeme více montážníků, ale dostatek kvalifikovaných, o kterých se kdysi dávno tvrdilo, že mají "zlaté české ručičky". Ručiček, z Mongolska a nevím odkud, je dost, ale my nejsme Mongolsko! *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • jojo přestali podrážet korunu, vyhazovat miliardy oknem za nakup shniliho €ura a nejednou rostou platy a ekonomika frci jak nikdy jindy to uz tu mohlo byt 6 let, nebejt okradacich intervenci mame dnes prumernej plat 50000 a ne 30000
  • Známý problém z dob socialismu,
    lidí je dost, jenom makat se nikomu nechce.
    Každý je raději politolog, sociolog, psycholog, religionista atd. atd.
  • Ty zemanovskej kretééne Rusnoku,kdopak podrážel korunu aniž musel?Za kohopa se rozmnožili agentury neb ožrala z Hradu sliboval jak s nimi zatočí?Kdopak asi přitahuje levnou sílu z Ukrajiny a vyhrožuje českejm zaměstnancům pokud nebudou dělat za minimální mzdy ,no soudruh přivandrovalec Babiš že ?Kdyby aspon Rusnok držel hubu a o těch dvou ,Burešovi a Manovi,hanba mluvit.Až tahle bublina splaskne tak nás čeká gheto nezaměstnanejch cizinců a už nebudou ani včely neb přežrány řepkou soudruha ze Slovače chcípnou.Po všem je houno ,jen po včelách med a po téhle swini ze Slovenska nebudou ani včely.
    • No je to přesně tak , kdyby se nesmyslně nedevalvovalo tak se nyní nic nepřehřívá , takže si tu kaši CB navařila sama , bohužel ji dostaneme k večeři i my všichni ostatní co jsme ji vůbec nevařili , stejně jako nám dali minule sežrat tu devalvační....
  • Chlapík vypadá, jako kdyby do výše svého platu nedokázal počítat a vida! Ekonomický expert!
    Měli by ho vyslat zkonsolidovat finanční toky Bruselu a zavést intervence i Němcům a spol.!
    Holt odborník z východu.
  • To jsou pěkné bludy !!
    Úplně stačí, když na trhu práce řeknete, že jste 55+ a ucítíte to ochlazení okamžitě. Je jisté, že druhý den obdržíte odpověď, že firma dala přednost uchazeči, "který lépe splňoval požadovaná kritéria".

    Takže - poptávka po pracovní síle ?? Možná. Po mladých, zdravých jedincích, kteří se spokojí s platem mezi 12 a 15 tisíci hrubého, nejlépe VŠ se znalostí alespoň 2 jazyků.
    Nepřeháním.
    • Až tak s tebou nesouhlasím, protože pokud jsi do svých +55 let nezískal životní zkušenosti - pracovní návyky, tak opravdu pro tebe tady není místo. V každém oboru člověk s 35 letou praxi už musí umět sebe prodat. 2x do roka dělám nábor do týmu o 50 - 70 životopisech a z toho projde sítem 5 max 8 lidí. Problém je jinde a nikoho se tady nechci dotknout.
      • no ono měnit práci v 55 není žádný med a není to o pracovním návyku, ale oni si tě ani nepozvou a bezdětná 40 letá personalistka si dělá bžundu že ženám samoživitelkám a lidem nad 50 se nepřidává a ještě si to posílaj jako vtip na emailu.Bohužel min80 % lidí se vychválit neumí a to i v tom jůesej.
    • A hlavně musí být "flexibilní, dynamičtí a odolní proti stresu..."
      • jo pokud možno zaměstnaní přes agenturu a pracující pro Agrovyžerto.
  • Zavádět v ČR stále více jednoduché výroby výrobků vyžaduje stále více pracovníků.Je to takové perpétum mobile,politici i podnikatelé si to pochvalují,ale toto neustálé navyšování je do budoucna kontraproduktivní.Přijde brzy doba,kdy papiňák uvolní prudce páru.Potom skutečně vznikne problém,co s navezenými lidmi.
  • Nikdo není dokonalý...
    • copak žádný chytrý komentář na tlučhubu ožralého ovara či vyžírku ze Slovače.
  • Má pravdu předsedo...
    • Má pravdu inženýre...
  • To na to ten truhlík přišel až teď? Vždyť je to jeho práce. Zemanovi trumbelíni, si ještě nevšimli, toho, co věděli už staří Egypťani, že období krize střídá období konjunktury a že v momentě kdy krize končí, musím dělat opatření vedoucí ke snížení potřeby pracovních sil, jako je modernizace provozů, robotizace, zrušit podporu exportu atd a ne přesný opak. Je mi z těch bolševikem odkojených, přihlouplých neumětelů a nedouků na blití. *11* Teď sem natahají statisíce gastarbeitrů z Ruska a ukrajiny a až přijde krize - cca do 2-3 let TAK JE BUDEME ŽIVIT

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit