Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sedí a hajinká, potvůrka malinká *16*
  • Lidi, přestaňte si ztěžovat. Máte se lépe než řada lidí v Africe a soudruh národněfrontový poslanec požádá bohaté o příspěvek. Takže se budete mít ještě lépe a žít budete radostněji: Chcetel-li se mít ještě lépe, musíte dřít jako koně. Svazácký funkcionář a jeho přiítel, bývalý agent, který v době normalizace v USA a dnes chrání demokracii a zloděje vám to jistě vysvětlí. Ať mír provází tuto krajinu.
  • Pomóóóc,na hradě je k u ř b u ř t a zkrachovalý chemik dělá do státních financí,to jsme to dopracovali !Nejlíp by bylo celou tu bandu *12* *12* *12* *12* *12* nechat úředně utratit a místo funusu dát do kafilerie !!!
  • Zatracený komunisti z ODS včetně DE bilních Kalousků a spol.sro.Pořizujem na kulovnici puškohled s nočním viděním !Určitě přijdou lovecký lístky na Kalouse ušatého a celou tu vyžírkovskou bandu !Neboť odstřelení škodné není zločinem jako nebyl atentát na Heidricha !!!Počínají si totiž hůř !!!
  • Je velice smutné, že pár hajzlů dovedlo 10 milionů lidí do sraček. To bude jednou mela, možná i kandelábrů bude málo...
    • to se mi nelibi-protoze valasi vzdycky byli za bukem a cekali jak to dopadne. viz topolanek a jeho banda.
  • Vážení, zkuste mně odpovědět na několik otázek? Proč májí občané podporovat stát a jeho aparát a proč se nemájí snažit o jeho zánik, když ten stát není sto zabezpečit:
    1) obranu (máme sotva dvě divize)
    2) zdravotnictví (jen pro bohaté)
    3) školství (opět peníze)
    4) klidné stáří (důchod nicotný nebo žádný )
    A to přesto, že odvádí na daních prakticky 50 % příjmů.
    Odpověď, aby se mělo 10% lidí - Kalouskovo bratrů, soudruhů a soukmenovců dobře, nepovažuji za adekvátní.
    • musime podporovat stát aby nás nenapadli poláci ze severu a nedej bože třebas rakušáci z jihu. to bychom se po...ali už teď i když máme jejich pinďoury.

      to je co?
      nemáme co žrát ale hlavně že jsme v EU a slepice se mají líp než naši bezdomovci. na ně EU nepamatuje. ale snad jim to dojde! a zjistej že jsou to lidi a ne ovádi.
  • ...jo vypadá to ,že p.Kalousek není zástupcem pravicové strany,které danˇovou zátěž obvykle snižují,nýbrž zástupcem nějaké ultralevicové utajované bunˇky,která má za úkol rozložit a poslat tuhle jejich zasranou republiku do ....... .
  • Co dodat, zde je to výstižné, jinak 15.4. v 17 hod na náměstích všech větších měst...
    http://www.youtube.com/watch?v=6JBDi8x1KYE
  • už ani neříkám pánové! no prostě mi jde jen o jedno! vláda se o mne nestará--má jiné zájmy jak si svoje řitě uchovat v teploučku. já jsem je nevolil. ale zanadávat si na tu bandu doufám ještě můžu než mě zavřou! dělaj co můžou co jim papá santa claus doporučil (nadávka WC).a tak tu žijem! nejhorší je to!!::: ROZKRADENO JE VŠECKO---TEĎ MAJÍ STRAŠNĚ VELKÝ ÚKOL---- ZADLUŽIT NAŠE DĚCKA AŽ ZČERNAJÍÍ. ale zase na druhou stranu jim dají útěchu v PŘEKRÁSNÝCH kostelech. bo za ty prachy budou asi ze zlata.








    ´D D
  • Stačí jen vzpomenout na Klausovy balíčky, tehdy pravičáci také poslali HDP do kytek a jeli jsme v recesi. A to prý vše vyřeší trh, to ano, ale ten je právě zdeformovaný pravičáckými revolucionáři, hokus pokus chemiky a novodobými tuneláři, kteří umě dokáží společně vybrané peníze zákonně zprivatizovat a zadlužit nás až dosud nevídaným způsobem na mnoho let dopředu. A to se vyplatí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit