Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poslanci by se měli nejprve zeptat svých voličů a ne sami nesmyslně zvedat ruku za církevní restituce. Jděte za nimi voliči a řekněte jim své.
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení těmi nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.
  • Ale zažil ale když něco nekalého dělali aspoň u toho nemlaskali jak tahleta současná pakáž.
  • None!? (inkognito)
    Tomuto říkáte demokracie a svoboda, co měla být výdobytkem revoluce? Člověk se nemůže cítit svobodně, když nemůže klidně pracovat, za vydělané peníze nakupovat, žit podle svých představ. Naopak se bojí o práci, při nákupu musí hodně počítat, strachuje se, jak uživí rodinu. Že může svobodně cestovat je mu na "houby", protože mu na to nezbývá, protože neustále nemůže nasytit vyběrčí daní, /přitom víme, že jsou státní kasy sprostě vykrádány/. Zvyšují se náklady na holé žití. Každý člověk má jen jeden život a závidím lidem, kterým v některých zemích tuto šanci prožít si krásný život vlády nekazí.
    včera v 22:52 upravit nahlásit vlákno reagovat Klas Jaroslav (inkognito)

    Reakce
    Ty se máš špatně, komunisto?

    None!? (inkognito)
    To co mám vděčím minulé době. Všechno bylo pořízeno vlastníma rukama. Mám čisté svědomí. Dokonce byl rodině navrácen majetek, Životní úroveň mám nadprůměrnou. Nemám se špatně, ale z duše nenávidím, lež a zloděje, kteří žijí na úkor ostatních slušných lidí. Máte pravdu pane, mám sociální cítění, sympatizuji s komunisty.
    před chvílí upravit nahlásit vlákno
  • Možná, že jsme se o socialismu a komunismu nedověděli úplnou pravdu, ale o kapitalismu nám nikdo ani v nejmenším nelhal a my jsme to Tenkrát na Východě fatálně nechápali. *13*
  • Jediná demokratická, nejspravedlivější a nepokrovější polická strana u nás je KSČM !!!
    Lidičky - volte KSČM. Volte šťastnější budoucnost !
    • Jedině KSČM
    • To jsme museli volit 40 let vole
    • souhlasím za komunistů pro lidi kteří se nepletli do politiky bylo dobře. Jediný argument
      proti komunistům jsou padesátá léta. Dnešní tak zvaná demokracie má trhlinu v devadesátých letech.A s politikou to je úplně stejné je to samá špína.
    • Jak můžou být pokrokoví když žijí v hluboké minulosti ? *2* Pravice ani levice problémy tohoto světa nevyřeší ....
    • Proč se nepodepíšeš ty debi.... Tys to asi nezažil. KSČM je přejmenovaná KSČ a to s demokracií nejde dohromady. Třídní boj ano. To co se u nás nazývá DEMOKRACIE ale není demokracie to je absurdistán a do skutečné demokracie to má ještě hodně daleko. Ještě se musíme všichni hodně učit. J Prokeš Litoměřice
    • a za to co v naší zemi udělali patří na šibenici.
      • tak to by musel Kalousek,Nečas a jiní zlodějové z této vlády viset už dávno.Napáchali více škod,nežli komunisté a přivedli národ k chudobě.Za komunistů jsem se měl dobře a nyní?Za chvílku půjdu asi žebrat a ta koaliční pakáž si plní kapsy.
      • Komunisté už tu přes 20 let nevládnou a jestli náhodou myslíš ty převlečené z ODS,TOP09 i ČSSD,tak bys musel pověsit převážně většinu členů pravice a to by ti skalní pravičáci asi neodpustili.Pro mnoho pravicově smýšlejících lidí jsou členové pravicových stran pořád jako bozi a to i přesto,že jich mnoho pochází původem ze staré KSČ nebo komunistického svazu mládeže.Nevadí jim dokonce ani to,že už neplní ani pravicový program.
  • Lide si musi uvedomit,ze tento stat rozkradli jen a jen komunisti a jejich donaseci-spolupracovnici.Je jedno,jestli dotycni jsou dnes cleny KSC(m),ODS,CSSD atd...At se kazdy podiva okolo sebe a najde x superzlodeju,no a staci se zeptat v okoli,kdo je dotycne zrudy tatinek,popripade dedecek.Dojde k zajimavemu zjisteni!
  • Tato
    diskuse je snad obrazem inteligence našeho národa ??? To se nedá ani číst
  • tak vidíš jak je vše relativní - nejsem Jarka - nána, ale chlap Jaromír - jen mi říkají Jarka.
    Takže kdo je tu ujetý ?
  • Dobrý den,
    život není o komunistech nebo pravičácích.Musíme si přiznat,že minulí režim byl v mnoha
    směrech špatný a je jen dobře,že je s ním snad ámen.
    Demokracie a tržní hospodářství je snad zatím jediná cesta jak řídit stát a prosrtřednictvím
    těchto institucí i lidi(národy).
    Problém je,že jsme nedokázali tyto instituce nastavit tak a myslím tím lidi které tyto instituce
    reprezentují, aby jednali jako zástupci občanů a tím státu.
    Kdo za to může? No přeci my kteří,tuto situaci kritizujeme nebo v horším případě jsme přímo
    aktéry.
    • Presne tak Petre, co se u nas deje je zodpovdnosti celeho naroda ! Nadava se,, kritizuje se a nic se nedeje, krome chlastani piva kde se vsechno znovu omele.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit