Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jako měli bychom se chovat ekologicky a ohleduplně vůči planetě která nám poskytuje vše potřebné k životu. To je bez debat. Ovšem jiná věc je, že celý systém údajných emisních kontrol třídění odpadu atd. jsou jen pokrytecké úřední a politické buzerace. Už přes sto let máme k dispozici ekologické technologie čisté energie a zadarmo. A přesto stále lpíme na fosilních a jaderných palivech a topíme se v plastu. JE TO JEN A JEN O PRACHÁCH!!!!!

    Současné výmysly a šikany o takzvané ekologičnosti provozu (když místo zavádění čistých technologií lpíme na starých špinavých ovšem prachy nesoucích postupech) mají smysl asi jako argumenty kuřáka který se vymlouvá doktorovi, jenž mu navrhuje přestat kouřit a chodit místo toho víc do lesa, že místo bez filtru, kouří teď cigarety s filtrem a je prý zdravější a ekologičtější.......no a v téhle schizofrenické a pokrytecké demenci už zde sto let žijem.
  • Nevím proč musíme chodit každý druhý rok na emise a technickou, když vše je jenom podvod. Před měsícem mluvil v TV jeden člověk, nějaký vývojář, ohledně znečišťování ovzduší nákladních aut. Pokud máte EURO 3 - 6 je to jedno, obě auta znečišťují naprosto stejně. Prý je to jenom jakou slevu dostanete = dálniční poplatek nebo výše silniční daně. Tomuto člověku jsem věřil a nakonec se to potvrzuje. Na této planetě se jednou otrávíme jak ve špinavém kanálu.
  • mam uz nekolikate . Spotreba nizsi nejvyse stejna / plne nalozene / nez udavano vyrobcem.
    Stezovat si mohu , ale nevim na co. Pred tim , kratce hvezda ve znaku. Spotreba desiva , ostatni veci take , hned to slo pryc. Podotykam vsechno nove vozy , zadne ojetiny. Ten vyrok toho pana od te hvezdy .... no mozna v pondeli ve 3 rano po tydenim flamu bych byl ochoten tomu dobu jedno prdnuti trvajici verit. Oni tomu rikaji ekologicky nebo odlehceny modus . Tato definice je primo od nich , jakehosi jejich prodejce. Me uz nic z toho jejich suntu neprodal .
    • ano spotreba OK ale ty emise 38x vyssi nez je norma a to je oc tu bezi kdyz ten motor jede v rezimu kdy splnuje emise spotreba jde rapidne nahoru....jeste ze na ty emise chodis jen jednou za 2 roky...:D
      • mam tam snad jezdit obden ? Take platim dane ze sveho podnikani a takovy mudrlanty kteri nevi o cem to vubec je temi danemi zivim. Tak zalez smrade.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit