Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale pánové, Rath je velmi, velmi malá ryba. Ještě není všem dnům konec.
    • Ano, pane Mirku... ale nekde se zacit musi... a vzhledem tomu ze si arogantni Rath myslel ze je Buh a prochazel se s krabici s milionama po ulici, tak ho capli a dobre udelali.
      Az se prijde na to jak to delaji to ostatni zlodeji tak na ne zautocime vsichni................
  • Asi je potřeba upřesnit, že Dr. Bradáčová není dozorujícím státním zástupcem. Bez ohledu na to paní doktorka je politicky exponovaná osoba s jasným vztahem k ministru Pospíšilovi, Dr. Zemanovi, ale stejně tak i bývalému předsedovi ČSSD Paroubkovi. Zda to postačuje k zpochybnění její objektivnosti nevím. SZ jsou však vzájemně zastupitelní a tím, že ona není dozorující SZ, de iure i de facto s kauzou Dr. Ratha nemá nic společného (její veřejná vystoupení mi nejsou jasná - vystupovala jako "člen" týmu - pokud ano, proč nevystupoval dozorový SZ -, nebo jako náměstek KSZ Ústí nad Labem...?). Věc je příslušná (pokud jsem z médií pochopil) díky tomu, že byla do ÚL přiřazena NSZ. To, co by mě zajímalo (a pravděpodobně Dr. Rath "jim spadl jako dar z nebes") je, zda, pokud Dr. Rath byl zájmem vyšetřování i odposlechů ať již přímo či nepřímo, nebyl k takovému úkonu potřebný souhlas poslanecké sněmovny? Vůbec nejde o Ratha, ale o princip, že sněmovna je vrcholný orgán demokracie a její pravomoce nelze omezit, či uzurpovat pod jakoukoliv "líbivou" (pravděpodobnou) záminkou. Od toho je krůček k totalitě! A nakonec: státní zástupci jsou "jen" žalobci, tak jak advokáti jsou "jen" obhájci. Jejich názor je zajímavý, ale rozhodnout musí soud. V ČR ovšem platí, že spíše "soud":-(.
  • "co je tam Zeman, se situace mění a proti určitým lidem a případům se jde víc"
    ----------
    A o tom to je - postupuje se takto "pouze proti určitým lidem"
  • Má pravdu. Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Akorát se trochu bojím o život pana Zemana a paní Bradáčové, zvlášť se tam motá kmotr Rampula.
  • "...to prý může vést až k odchodu z veřejného života". Nepovede. Jen budou chvíli opatrnější. *1*
  • A co u Vás, pane Beste, tam prý jeden nedavno ukrad celou banku,

    nechcete se zaabývat tím ?
    • kazdy ma pravo, ty troubo ! vyjadrit svuj nazor. Nebo bys' chtel aby se staral o jine veci a ty zatim budes moc krast ?
  • Ne,že bych se ho zastával patří tam kde je ale je trouba,že si naběh,protože ostatní dokáží převádět miliardy a nic se neděje!!! Holt se ho potřebovali zbavit,protože měl blbý keci.Jak jinak by mohla být taková sekera !

    http://www.vlastnihlavou.cz/1-499-400-000-000-kc-statni-dluh-cr-31-12-2011/
    • ... nevím jak to dělají, že přijdou k hotovým penězům ... kdo je na tu schůzku přinesl a odkud ... jaké byly, nové, vojeté, zabalíčkované, jen jedna hodnota ... a byly vůbec pravé *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit