Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechapu ,proc jsou tak vydeseni,vzdyt se nedeje nic hrozneho,musi opustit plna koryta.
  • Socani se těšili, že zase začnou krást oni a Zeman jim to kazí.Lidi nevěřte jim, vždyť za stav státu odpovídají stejně jako ODS. Je to jedna parta, která má strach jedině z komunistů a proto je budu volit. Nenechme se zviklat propagandou o zločinech komunizmu, je to historie. Podívejte se kolik lidí mají na svědomí církve a jak jim propaganda fandí.
    • Vážený pane,
      Komunismus rozhodně není historie nýbrž stále bolestivá přítomnost, od které(a jejích následků) jsme se do dnešních dob nezbavili(a hned tak nezbavíme).40 let rabování ,rozkrádání a huntování naší země,totální likvidace morálky národa,o mnoha zavražděných lidech a zničených rodinách nemluvě.
      Pokud chcete podpořit totožné osoby,které jsou přímými pokračovateli osob,které toto způsobili,nikdy se za to neomluvili ,naopak odrzle tento režim prosazují.
      Pokud těmto lidem dáte svůj hlas jste spoluzodpovědný za to co nastane.
      Doufám,že se tato země kvůli lidem podobným Vám nevratí o 25 let zpět a nebo hůře.
    • BOJÁCNÝ a v našem státě nic neznamenající důchodce.
      Pana prezidenta Miloše Zemana si zvolili "lidi" tohoto státu. Na to asi ODS a všichni rádoby politici bez politického přehledu zapoměli. Proč vlastně všichni Ti "POLITICI" ve vládě a poslanci se nebojí VLASTIZRADY.?!? Nebo ji v plné míře nahrazuje patolízalství?. Promiňte, ale dnes není důležité zda je něco pravda, ale kdo to řekl?!?
    • BOJÁCNÝ a v našem státě nic neznamenající důchodce.
      Pana prezidenta Miloše Zemana si zvolili "lidi" tohoto státu. Na to asi ODS a všichni rádoby politici bez politického přehledu zapoměni. Proč vlastně všichni Ti "POLITICI" ve vládě a poslanci se nebojí VLASTIZRADY.?!? Nebo ji v plné míře nahrazuje patolízalství?. Promiňte, ale dnes není důležité zda je něco pravda, ale kdo to řek?!?
  • http://www.novinky.cz/domaci/226891-sobotka-a-gross-tercem-trestniho-oznameni-kvuli-prodeji-okd.html

    Všechno jedna banda *16* *16*
    • Není to pravda, socani nejdou proti Zemanovi, jen si to koalice přeje ! Neskočte jim na ty lži !!
    • Proč nesestavit vládu ze všech stran úspěšných ve volbách v poměru získaných hlasů.Všechny byli zvoleni,tak at zastupují všechny voliče a ne polovinu voličů negovat.Všichni společně by museli dělat politiku,která by někam spěla,protože při volbách za další 4 roky by se zisky z voleb měnily nepatrně a tím by se ani neměnila vládami dělaná politika,která by se konečně někam smysluplně sunula dopředu ku prospěchu všech.Nyní se křičí,že ti to dělali špatně,pak zase že ODS to taky nedělá k ničemu a stále totéž dokola.Takto by všichni museli dělat jednu politiku a byl by konec s přeběhlíky a většinou.Dále zavést pořádné tresty,aby si odsouzený mohl uvědomit za co to vlastně sedí.Dále soudy musí zlepšit svoji práci a velice rychle tyto lidi potrestat.A ne aby se stále dokola odvolávali,At si to teda někdo platí,když nedokáží toto potrestat.
    • nějak si nemohu vypomenout, nevíte jak to tehdy dopadlo? asi to vyšumělo....
  • ČSSD jsou znepokojeni asi tím, že celou věc neprojednal a nedoporučil ÚV jejich strany a hlavně nebyli dopředu informováni staří členové KSČ, jako třeba soudruh Sobotka, a jiní svazáci. Takhle si tu demokracii soudruzi nepředstavují. *3*
  • Co komunista to blb!!
    • CO Oděsak to super blb.
  • Poslední prohlášení prezidenta Zemana, o úřednické vládě, jest prvním krokem k diktatuře. Nejdříve jmenuje loutkovou vládu, po té rozpustí parlament a senát. To je jediná cesta ke změně systému.
  • Proč ze vzteku? KSČM je normální levicová strana, bez průšvihů a korupce. Členové jsou slušní a vzdělaní lidé. Jestli jejich dědové a pradědové něco udělali, zato generace,která se v 50. - 90.letech rodila, přeci nemůže. V Německu by nemohl nikdo nic dělat,kvůli tomu,že jeho pradědek a dědek byli náckové? To samé na Slovensku a v Rakousích .
    • Může normální strana dosadit do funkce bývalého politruka Sloupa,který veřejně při této příležitosti prohlásí, že bylo správné střílet na hranicích do lidí a z jeho hlasu bylo cítit, že to dělal rád? To je KSČM bez žoviálnosti Filipa a pomatenosti Ransdorfa. Pořád stejná sbírka sadistů. *16* *16* *16*
      • Mařenka má dojem, že hranice se střežily, a to nejen v Československu, jen tak z plezíru. Přes hranice se pašovalo nejen nedostatkové zboží a pofiderní literatura, ale samozřejmě i zbraně a přecházeli agenti-chodci s cílem získat citlivé informace, případně převádět příslušníky buržoazie a pochybných podnikatelů, šmelinářů i kriminálních živlů. Agenti rozhodně nebyli žádní pacifisté, ale svoje zbraně neváhali nikdy použít. "Humanismus" Mašínů zřejmě taky bude z nepochopitelných důvodů tolerovat.
    • uzasne....a co svedomi soudruzi????...270 popravenych v 50-tych let...jojo...zapominate OBCANE!! ...skoda , ze Vam nesoupli dedecka do Jachymova na prevychovu..pak by Vam to asi konecne doslo, co to je tridni boj...a optejte se treba soudruha Grebenicka, ten se narodil v letech co jsou téměř bezuhonna, ze?
      Stydte se..
      • A co to množství sebevražd, lidí v bezvychodne
    • nácky ale zakázali, komunisty měli taky
      • Zajímavý. Nácky zakázali, ale Posselt jaksi jede dál...
        • ten Posselt se ale netlačí na místo ve vládě jako je tomu třeba s komunistou Pickem a jinejma lidma ze zločinné KSČ
        • nácky jsem myslel samozřejmě extremistické strany, ne jednotlivé lidi
          • Jo váženej,. Ovšem já ještě neviděl stranu či hnutí, který by cokoli provedlo. Vždycky za tím stojej zcela konkretní lidi, co se tou stranou jen oháněj. Lidi je potřeba sledovat a hodniotit. Nakonec - nikde sem doposud neviděl, žeby naše plátky kvůli Nečasovi a Naďový odsuzovali vehementně celou ODS, jak se to děje jinde.
            • právě o tom to je, o lidech a lidi u moci jsou nenažraný, ať to jsou levičáci či pravičáci *13*
  • Opět kecy. Co Jirka D. ml.? To by byl premiér jako vystřižený. Včera během minuty u Moravce spráskal moravskýho Blažka. Chce to takovýhle lidi a ne nějaký tetiny jako je Němcová nebo Langšádlová! Nemám nic proti ženám, ale v naší politice jsou mi všechny protivné. Peak je sice chytrá,ale nebyl jí vštěpován charakter.
    • Samozřejmě, jenomže v ČSSD s pátou kolonou bojující za Zemana a SPOZáky nemá šanci. Jaký to je rozdíl mezi Dientsbierem a Haškem! Naprosto nesrovnatelní lidé. Ale tupan Hašek má zelenou, protože se správně klaní směrem k Hradu. O buranech zemanského typu, jako je třeba Škromach, ani nemluvím. Proto je pro mně ČSSD nevolitelná. Až bude v jejím čele JD, situace v zemi se může změnit.
  • ze vzteku jak vláda i poslanci preferují své politické zájmy před poctivým vládnutím, budu asi volit komunisty.
  • Je načase bez Nečase se vrátit zpět k socialismu pod vedením KSČM. Je ovšem nutné vše napravit a vrátit věci před rok 1989. Všechno opět znárodnit a zabavit majetek získaný po tomto roce. Všem bez rozdílu.
    Ať žije KSČM , ČSSD a LEV 21. To jsou sociální a demokratické politické strany u nás. Vzdělaný, inteligentní lidé a pracující lid zemědělci budou volit některou z těchto stran. Jenom vzdělaný a slušný člověk může dojít k tomuto rozhodnutí.
    • já jako vzdělaný a slušný člověk s Vámi nemohu jinak než nesouhlasit, KSČM měla být dávno zrušená, pprotože je to zločinecká organizace (většina dnešních pravičáků jsou bývalí komunisté - takže střílíte do vlastních řad - a hádejte kdo je naučil krást - ano správně , Vaše "třešničky")
      *5*
      • Ještě nám napište, co zločinného dělala! Padesátá léta, to známe, za to se omluvila nástupnická KSČM. Je nutné dodat, že až se bude některý další režim vypořádávat s dnešními rychlozbohatlíky,ale podle pana Klause správnými podnikateli, také budete řvát,že se děje bezpráví.Když kradou a násobí neoprávněně majetky,jste zticha. Od 55.roku jsme žili úplně normálně v socialistických podmínkách, nikdo nespal pod mostem,každý měl práci a klidné živobytí.Tak piště, ať víme!
        • Komunistická strana se NIKDY ZA NIC NIKOMU NEOMLUVILA!- Odkud tu lež máte? Při všech příležitostech jsme z úst jejich představitelů slyšeli, že se nemají za co omlouvat! Nelžete, neopakujte lži druhých a nešiřte lži. To je nejhorší služba společnosti!!!
        • takže podle Vás se stačí po nějakých 30 letech omluvit a vše je v pořádku....jinak jestli jste si nevšiml, tak já jsem dnešní vládu nijak neobhajoval, mně se také nezamlouvají věci, které provádí a štve mě korupce, ale myslet si, že dříve toto nebylo, je jaksi dost naivní, a pokud jste si od 55.roku žil v poklidu, tak věřte, že si tak nežili všichni, ještě v 70.letech lidé umírali v lágrech za to, že nechtěli svůj majetek jen tak odevzdat státu, jak by se Vám líbilo, kdyby k Vám přišli a řekli do 24 hod se vystěhujte, dobytek, stroje a dům zabavujeme, pokud nevíte, že toto se dělo, tak máte docela slušné mezery
          • To vůbec s ním neřš,nměl totiž nikdy nic,to j právě ten komunista,co sedlakovi roky tajně záviděl koně a krávy,protože doma měl vyhublou kozu o kterou se s bídou uměl postarat.Takže někomu,kdo něco umí a něco,to ukrást a užívat je pro něho normální,prostě komunista *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit