Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Putin jasně řekl, že Rusko žádnou válku neplánuje, nechce jí, nepotřebuje jí a ta poznámka že by si západ s nimi neměl zahrávat byla naprosto v pořádku. Ono je totiž úplně jedno, co Putin udělá, vždy to bude podle západu špatně. Rusko od začátku konfliktu nejvíc usiluje o jednání a pak nějaký debílek u nás prohlásí, že sankce mají sloužit k tomu aby dostali Rusko k jednacímu stolu?
    Úpřimně, já se Rusku divím, že jsou tak chladnokrevní a jsou vůbec ještě ochotni se se západem bavit, natož Ukrajinou, která neustále vykřikuje samé nesmysly.
    Každý kdo nemá v hlavě nasráno, už dlouho tvrdí, že Ukrajina nemá šanci vydržet pohromadě. To je neudržitelný stav, absolutně nereálný. Federalizace je řešením, aby si lidi mohli civilizovaně zvolit vlastní regionální představitele a případným legálným referendem rozhodnout co dál. Toto se nelíbí ani Kyjevu, ani západu, ale je to jediná cesta a kdyby se na ni nastoupilo včas, spousta lidí by nemusela umřít.
    Místo toho se bude šaškovat s dalšími sankcemi, aby si západ udržel tvář. Ale jakou? Vždyť už dávno žádnou nemá, je akorát pro smích. Dalšími sancemi si zase akorát nasere na hlavu.
    *7*
    • Podle dosavadních výsledů účinnosti sankcí vůči Rusku mám pocit, že se střílí vedle. Zatím žádná anylýza nějvětších "ekonomů" světa se neobjevila, že jak ruské hosodářství se podle jejich představ pomalu ale jistě potápí.Takže účinnost sankcí v podobě seznamů Rusů, kteří se dostali na sankční seznam se také minula účinkem. Takže sankcionujte dál. Rusko. Je to obrovská země s obrovskými ekonomickými,surovinovými a dalšími možnostmi. Myslím si, že se tvůrci sankcí přádně přepočítali a podcenili ruské možnosti obrany.
      Naopak. Sankce uvalené Ruskem otřásli zejména evropským hospodářstvím. Na stromech a polích zůstala úroda, ve stájích zvířata, která měla skončit v ruských jatkách a následně u spotřebitelů. Finský president se dokonce ponížil natolik, že za V.Putinem přiletěl neplánovaně do Soči a žádal o pomoc. V. Putin pomoc přislíbil, ale musí si to projednat v EU na principu reciprocity. Kdo vymyslel tento typ sankcí je skutečným stratégem. Považuji to za válku bez výstřelu.
      S úsměvem právě poslouchám v Radiožurnálu našeho komentátora p.Slezáka, jak pláče nad tím, že ve Vladivostoku došlo ke zdražení potravin..Co je na tom pravdy ví jenom on. Podle oficiálí statistiky inflace v Rusku za poslední čtvrtletí dosáhla 0,02 %.
  • Ještě před pár dny tvrdil že Ruské protisankce se nás nijak nedotknou. Pak však
    byla hospodářská ztráta vyčíslena na miliardy korun a hned pěje jinou.
    A tihle amatéři nebo zločinci vedou EU rovnou do pekel - v době kdy máme obří
    nezaměstnanost a rozkradené státy budeme válčit a kupovat předražený plyn.

    Opravdu parádní trefa. Bohužel však rovnou do naší vlastní branky.
    To vše se děje na přání USA která zničila fungující spolupráci Rusko EU a nyní se směje.
  • Z ČESKÝCH ZDROJŮ SE NEDOZVÍTE - proběhlo setkání bývalých představitelů států E7 a na ní vcelku jednomyslně zazněl názor, že 1) vina Ruska není tak zcela jednoznačná, jak se prezentuje (asi Šrédrovina) 2) jakékoliv sankce jedné ze dvou zcela soběstačných zemí na světě, jež nemá potřebu dovozu, je nesmysl 3) okamžité zveřejnění pravdy o sestřelení malajců ukrajinskou stíhačkou a omluvení se Rusku všemi státy, jež jej za toto oficiálně odsoudily (mj. i CZ) 4) ukončení americké, evropské a ruské intervence na Ukrajině (všimněte si, že bývalé hlavy státu mluví nejen o ruské intervenci!) 5) okamžité abdikace nestandardně k moci se dostavších prezidenta i vlády Ukrajiny a vypsání voleb do parlamentu... Zajímavé, jak se bývalé hlavy států názorově liší od svých následovníků a hlavně, jak moc se liší od tiskových agentur. A nepředpokládal bych, že informace těchto sice již exstátníků budou ty zkreslené potřebnou propagandou a snahou o formování veřejného mínění...
    • Ale to, že probíhaly a probíhají demonstrace pro odstoupení Prasečenka a jeho hrůzovlády přímo v Kyjevě, to sem z vašich škrabalů nikdo nenapíše, jak objektivní... :(
  • To co včera předvedl Schlafenberg a ten další pucflek v UK na čt24, to bylo do nebes volající. Psychopatická nenávist vůči Rusku, válečné štvaní, lži, naprostá neobjektivita, neschopnost řešit současný stav, ....do toho přizdis.áč a tlučhuba ZaOrálek vykřikuje další sankce další sankce..zakážeme kaviár...co kaviár, zakážeme i luxusní šampáňo! A voda dál teče a lidi umírají! Bůh nás ochraňuj od takových zabedněných zmrdů ve vysoký politice!
  • Jediné co může doporučit je uvalení sankcí na fašistickou Ukrajinu!!!!!
    • Ukrajina je hnědá a podporou této hnědé i EU zhnědla a tak si v USSÁ mnou na Wall Street ruce. Kárl von Sajrajt z Bilderbergu nikdy nebude kecat nic jiného , než co mu Bilderberg-tedy Wall Street diktuje, protože je jedním z nich. Obyčejný fašismus zachvacuje celou Evropu, protože to je USSÁ a Bilderbergu přímo jejich záměrem.
  • Problém je jen v tom, že všichni diplomaté Evropy jsou stejně neschopní jako u nás, takže se žádný průlom očekávat nedá. Diplomaticky se měl řešit Majdan a to co mu předcházelo. Hlavně naši slavní hoši bacha na ústa, ať zase něco neplácnete, co byste zase potom museli dementovat. Dem*13*nti...
    • Do politiky se většinou dostávají ti neschopní nebo všehoschopní. Ti ostatní za ně umírají na ulicích.
  • Útočné,,NATO,,v Pobaltí a v Polsku již značně posílilo.Již dávno tam jsou připraveny americké letouny F-16 a 150.000 plně vyzbrojených příslušníků americké námořní pěchoty.
    Dále se spěchá s dobudováním amerického obranného deštníku v Polsku a i tam se chystá budování velké americké raketové základny,nemusíte mít obavy.Jinak největší armádní a vojenská pomoc zásoby,zbraně,děla,tanky dostávají ukrajinští Jaceňukové a Porošenkové také z amipolska,které jediné z východních zemí,se snaží amíkům vlézt nejdál tam,kde ztrácejí záda slušný název.
  • Impotentní j-elita bruselská nikdy nic nevyřeší, protože jsou odposlouchávaná nikoliv Ruskem ,ale Big Brotherem a díky tomu i vydíraná a to i na WC včetně pi-ky Merklové a třesou se jak osiky, protože jde o ubožáky a ne osobnosti. Jinak by bouchli do stolu a poslali USSÁ do háje, vybudovali svůj obranný systém a kašlali by na Ameriku To je jediná možná cesta, jinak je EU jen apendixem USSá a z to plyne tento binec. UŚSÁ giga zadlužené si svoje dluhy tímto způsobem hojí v Evropě a EU drží a EU komise nikým nevolená je za tuto službu vůči USSÁ placena jako Jidáš. HNUS.

    Je třeba emancipace EU a ne být poskokem USSÁ. USSÁ rozvrtali celý svět, což je jasně vidět. Rusko k tomu nepotřebovali, dokázaly to sami.
  • Válku potřebují pouze a jen Spojené SS státy fašistické , protože jsou gigantické zadlužené a dluhy vždy řešily pomocí válek a to daleko od svých hranic, tedy na BLízkém východě, což už rozjeli a nyní na Ukrajině proti RUsku, aby to smetlo všechny a uplacení a předpo-raní šmejdi bruselští tento jejch záměr zde realizují, protože evropské ovce stále čekají , místo aby je smetly.
  • A co dělají pro lidi na UK ti dva političtí fanatici? Nic, jen svými nepodloženými výroky situaci jen hrotí. Armáda v totálním rozkladu a s "povstalci" odmítají jednat. Koho vlastně zastupují?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit