Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať si azbukoví klidně dávají do nosu. Celé 2 roky nás tady válcoval kovid. Nyní přichází válec s názvem "Pražská blbost". Ceny absolutně všeho letí závratně nahoru. Ne, ve Strakovce chtějí celé EU dokázat, že my to zvládneme. Jako před léty v DDR nápor člunkařů. Doma budeme topit větvičkama, jezdit budeme na kolech nebo na koni. Ale rusákovi se ukáže zaťatá pěst.Jen se věří, že kreativní dodavatélé plynu a ropy umožní volbu. Brát od tradičního dodavatele, nebo toho politicky čistého. Jé to zas budou fronty, předbíhání a přepisy. V Praze zejména.

  • Gorobilypes

    Jsem pro položí to Eu

  • Dávná zkušenost dokazuje, že na východostepní nájezdníky platí jedině pořádný klacek, protože ti vyznávají jedině fysickou sílu a vládu fyzicky silnějšího, tak je to běžné v pralese a ve východních stepních.  Nějaké hodnoty vycházející z antické civilisace,  z níž vychází současná evropská  civilisace jsou těmto východostepním nájezdníkům zcela cizí. Ti se chovají stále jako obyvatelé pralesa, kde rozhodující byla fysická síla a nikoli znalosti, pozvání skutečnosti a pochopení existence

    .Dávná zkušenost dokazuje, že na Rusa platí jedině pořádný klacek.

    • Gorobilypes

      Stále nevíš kde je step tak ze sebe nedělej blbce

    • Tak vem klacek občane, přestaň žvanit a vystratuj.

  • To zas vymýšlejí frantíci akci. Jakože vytrestáme toho z Kremlu. Drtivá většina EU bude krvácet - bez medií za běžnou cenu. Rusákovi nevadí. Bude prodávat jinam.Ještě, že jsou okolo země, které se na věc dívají střízlivě. Maďarsko a zejména Německo. Ukrajinský velvyslanec v Berlíně veřejně napadá představitele státu, kde má sídlo. Běžné jsou jeho denní výpady na sítích. Ten kyjevský, zas v mediích neomaleně vytýká největšímu evropskému frajerovi Vikotoru Orbánovi, co dělá špatně. Jeho trapné vnucování nebere konce. Bruselští svým vnucováním pečlivě pracují na kompletním rozvrácení EU.  Ale hoši. Toto není naše válka!

  • mun.go

    Nesmíme to považovat za národní záležitost,” dodal Birnbaum a zopakoval, že má za správné a zodpovědné, že spolková vláda embargo na plyn jako odvetné opatření za ruskou invazi na Ukrajinu odmítá.

    ... varuje šéf E.ONu před embargem na ruský plyn

    E.ON je holdingová společnost se sídlem v Essenu, jedna z předních světových energetických společností se silným postavením na trhu v Evropě. Firma vznikla sloučením dvou významných německých energetických firem VEBA a VIAG v roce 2000 a předmětem jejího podnikání je hlavně prodej elektřiny (výroba, distribuce) a zemního plynu. E.ON podniká zejména v Německu, ale mimo jiné také ve Velké BritániiŠvédsku, zemích BeneluxuItáliiČeskuSlovenskuRumunsku a Maďarsku. V České republice podniká prostřednictvím společností E.ON Energie, a.s.EG.D, a.s. Z hlediska počtu zákazníků je E.ON 3. největším dodavatelem energií v ČR.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit