Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Tak proto na ně Orbán dlabe.Bravo.

  • Když si státy nechají od bezpohlavní EU (ekonomického nástroje Německa, Francie a Itálie) diktovat v oblasti,kde sama legislativa EU nevyžaduje podřízenost, tak je to jejich věc.

    Mají na tu hloupoučkou blondýnu vysadit pozadí a zařídit se podle hesla, že košile je bližší, než kabát. Nakonec bratří Němci nám to předvádějí každý den.

    S mnoha z nich jsem ve styku (ze studií a práce) a sami se diví, jací jsme hlupáci. Tohle někdo udělat jim.....

    • A měly by si snad podle pisatele nechat diktovat "pohlavním" RVHP (vedeným CCCP), jak tomu bylo po půl stoleletí?

      Pisatel snad není Evropan?

      • Naši podlézaví politici " ptají svých nadřízených v Bruselu, jestli se to může".  Jedinou jistou výjimku tvořil TGM a o něco podobného se snažil snad Miloš Zeman, bez úspěchu. Naši politici podlézali tu  USA,tu  EU. Suverénní česká či československá politika zde jaksi  absentuje. Zdá se, že Viktor Orbán tvoří v Evropě výjimku, maďarští občané ve své nadpoloviční většině to vidí a cítí a podporují jej. Na tom nic nezmění zoufalé výkřiky politiků našich politických stran a jejich současných pastýřů z EU a USA. Je navýsost trapné jak tito lidé a jejich politické strany musí neustále patřit do sféry zájmů některé z velmocí a nechtějí následovat jedinou demokratickou politiku na světě, neutrální politiku Švýcarska.

      • KIMCID

        A jaký je tedy rodil jednoho diktátu od druhého?

      • Pisatel s Vaším laskavým dovolením žije v České republice a potom také v Evropě, protože tenhle stát na tomto kontinentu existuje. 

        Nepleťte si prosím geografickou polohu a politikum. To, že shodou okolností žijeme v Evropě ještě nezakládá nikomu cizímu právo nám diktovat, co máme dělat.  To se Vám nelíbilo na RVHP a líbí se Vám na EU. Mě s dovolením ne. 

  • Pan Viktor Orbán je aktuálně tím největším evropským Frajerem.

    Nazývá věci pravými jmény.Právem odsuzuje vojenskou pomoc UKáčkám.Nikam nevede a umírají stovky lidí.Jen pro to, že válečný štváč z Kyjeva chce. Vyjednávání by bylo sice zdlouhavé, ale zbytečně by neumírali lidé.Bohužel v Praze máme tuponě, kteří by pro americké poškrábání za ušima udělali cokoliv. Už každé malé děcko ve škole ví, že toto není naše válka.Co si azbukoví vyřizují mezi sebou se nás netýká.Je trapně úsměvné jak bezmozci v Praze vyhrožují neodebíráním ruského plynu. Hoši ale v takové pitomině jedete výhradně sami. V zimě vás lidi poženou!

    • Ale nepoženou tady je ta USÁCKÁ propaganda už vsáklá až do morku kostí  a stačí jej zapnout TV

  • alicia1

    Blbe nebo protichudne, prast jako uhod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit