Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vícerychlostní Evropa je v pořádku? Tak takovou pitomost na mne nehrajte, paní kancléřko. Protože  ty rozdíly ve zpřevodování jsou zcela zásadní a v nepořádku. Jinými slovy, ve společném týmu nemůže být ani jednotlivý hoňák, který všem utíká, ani brzdič, který celý tým brzdí. Ten tým nebude fungovat jako tým. A také platí že řetěz je tak silný, jak je  silný jeho nejslabší článek. Ne podle toho nejsilnějšího, milá paní kancléřko. Pořád se žvaní o společné Evropě, společném stmelení, společném všemu, ale to je pitomost. Toto nikdy nebylo a nikdy nebude možné. Vaše Německo okrádá slabší země EU, vaše Německo na těch slabších parasituje. Vy bohatnete a ty slabé země chudnou. To je vidět a  tak spolek zvaný EU nemá perspektivu. Celá EU se stále více zadlužuje. To je cílem blahobytu  a fungování EU? Vážně? 

    Přestaňte krást mozky. Naši (nejen) lékaři jdou za lepším platem do Německa, U nás chybí. Stát je shání všude možně,ale díky malým platům sežene lékaře třeba z Afriky. Výsledek? Naše zdravotnictví jde do kopru, německé se drží na vysoké úrovni.

    Milý státe, dokud nezaplatíš specialisty, budou nuceni odcházet tam, kde je zaplatí a bez keců. Milý státe, dokud povolíš u nás žebrácké platy a dokonce je propaguješ, nenajdeš specialisty.  Kopáči jsou všude a je jich dost. Milé naše a i zahraniční firmy, dokud budete naše lidi platit jako pomocný dobytek, tak  se nikam nedostaneme, jak u nás, tak v Evropě. A potom bude i nadále žvanit například německá kancléřka ten hnůj o tom, jakou máme báječnou vícerychlostní Evropu. 😈 CZexit!



  • KIMCID

    pozor pro pošahané protizenanovce jsou tito dva putinovi vazlové.scházejí se sním častěji než zeman

  • Sejde se hezká partička, mentálně i pohlavně vyhaslý Eman, bisexuální kancléřka a úchylný, francouzský gerontofil. U toho jim bude sekundovat trestně stíhaný, bolševický udavač. Co z toho může vzejít ?
    • KIMCID

      Ty

  • TheGGG

    pozor, ti šmejdi (Adolf Merkel a Makarón) nejedou popřát k žádnému výročí, ale škodit a rozvracet V4... islamizace východní evropy se nedaří tak, jak se plánovalo a je třeba na neposlušné kolonie/montovny přitlačit... snad je zeman setře nějakou hláškou a vypakuje fofrem pryč...

  • Jestlipak je Novičok Becherovič pozve na skleničku? Nebo bude mít sám virózu?

    • A co ty Sajmone, kdy je pozveš na skleničku do centrály serveru Tischcali...

    • KIMCID

      S Junkerem už se Macron sešel tak že pohoda

  • Příjezd toho francouzského nýmanda mne nijak nevzrušuje, nemá děti, nemá "normální manželku", ale věkem spíše babičku, a rád se fotí s mladými černošskými kluky. Strašná kombinace "dekadence" na francouzského prezidenta. 😈

  • KIMCID

    Pozor antizemanovci ,Zeman se sejde s Merkelovou a Macronem(oba partneři Putina) už si chystejte své fantasmagorie. :D:D:D

  • Účelově načasovaná drzost, provokace a opět nadřazený protektorátní výsměch, právě od těch zemí.,.co nás většinově dostaly., jak do 1sv., tak i do 2sv.,včetně všech zrad, podrazů a bohužel i následků., které byly právě pro nás., zcela negativně zásadní, až přímo krvavě fatální !..Vajíčka a lejna na ně házet, včetně plivání atd..je málo !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit