Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    https://www.euportal.cz/Articles/19638-tak-to-je-drsne-takto-se-chovaji-africti-uprchlici-chcete-je-tady-.aspx?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk
  • A nikdo se ani nepozastavil nad tím, že ještě nedávno vyřvávala ta německá slepice :" Přijďte všichni, postaráme se o vás, Wir schaffen das "Najednou je dělí na legální a ilegální.

    • sitlof

      Vyřvávat mohla (třeba i hloupě), ale určitě ne za Německo nebo EU. Takovou pravomoc nemá. Mohla tak leda pozvat všechny negry a uzenáče k sobě domů. Ale že to všichni ti následní přivandrovalci "najednou a správně" pochopili, co !  To jsou ale "myslivny" s vysokým IQ.  Když vám řeknu: všichni skočte z okna, tak hned skočíte, co ?  

      Všechny, co se tady do Evropy živelně nacpali (i ti zvaní), vypráskat pryč - a hned. Potom nebude zapotřebí žádné složité "dělení". Ponechat tu jen ty tzv. skutečně humanitární, kterým válka vzala všechno, kromě života, především ženy a děti. V takové Sýrii už válka pomalu končí - tak pěkně šup zpátky, v Iráku už není, v Lybii ať se laskavě dohodnou, kam šoupnou ty uprchlické tábory, v Tunisku, Egyptě a Maroku žádná válka nebyla a není.

      Tam ať si ti negři a uzenáči (většinou musulmani) vegetují, třeba za pomoci EU a OSN ...

  • Upozorňuji všechny dříve, než mě označí za xenofoba, fašistu atd, že mám na mysli nelegální migranty - tedy osoby nepožívající žádné legální mezinárodní právní ochrany. Osoby, které ignorují jakékoli zákony, jakákoliv pravidla, nemají ověřitelnou identitu, původ a nejsou identifikovatelní. O to víc ty osoby Osoby prominou), které ke vstupu na území EU použili násilí nebo nelegální cesty.

    Takové osoby bez jakékoliv milosti a bez ohledů na obecně existující pravidla okamžitě vyhostit z území Evropské unie. A to odpovídajícím způsobem.

    Odpovídajícím situaci. Když se budou násilím bránit - násilím je vystěhovat! 

    V tom spatřuji solidaritu EU!! Ne v nějaké pofiderní "povinnosti" negramotným násilníkům vytvářet podmínky pro zahálčivý život z daní pracujících v Evropě.

    Kdo má opravdu problém, má jméno, doklady a důvod.

    Takovým lidem je třeba být dočasně nápomocní. Pokud se situace v domovské zemi zlepší - i tito lidé budou repatriováni k budování své země v mírových podmínkách. Zásadně neřešit pomoc definitivním usazením takových osob na území EU.

    • KIMCID

      Tak pojďme ke kořenům kdo ty problémy udělal.V severní Africe je to na vrub, Francie a Británie. Podporovali arabské jaro.A na středním východě je to problém USA a spojenců že jsou v troskách dvě problémové země Afghánistán a Irák.Po nás se žádá solidarita a přitom bohaté arabské státy pro to nedělají nic.

    • Jeho Veličenstvo český král Karel I. (jako římský císař IV.) napsal v návrhu zákoníku „MAIESTAS CAROLINA“ toto:

      „Pohanům či Saracénům naprosto zapovídáme a zakazujeme zřizovat si v našem nejkřesťanštějším Českém království obydlí nebo zakládat si dům; a přikazujeme, že nikdo z našich věrných poddaných nesmí ve svém domě na svým polích přijímat pohany či Saracény, leda by jim, jako pocestným procházejícím přes naše království do míst značně odlehlých nebo jako osobám pohybujícím se po našem království za obchodem či jinou záležitostí, posloužili coby hostitelé nebo stájníci vším potřebným a příhodným; to připouštíme, ovšem pouze potud, pokud to někomu nezpůsobí odpadnutí od katolické víry.“..Už tenkrát naši předkové., sakra dobře věděli proč !

      • Návrh však nebyl schválen.

        • sitlof

          No, tak je nutné jej aktuálně ihned schválit - text je krátký a jasný. Po drobné úpravě dokonce univerzálně vhodný pro celou Evropu, resp. EU. 🙂

  • V "Bruselu" se ještě neziskovky a Eusoudruzi ve škole neomarxismu, protektortních věd a poučení z krizového vývoje.. neučili a neslyšeli, jak se to správně dělá např. v Chorvatsku, Maďarsku atd..!? Ono to totiž jde, když se chce !..To je má zase "Ostblok"., nyní hlavně V4 , od 2sv., opět a znovu učit a ukazovat jim., jak se to dělá správně, při ochraně hranic a národních, občanských i územních zájmů ?!

    • Přemýšlí vůbec někdo reálně o tom, jak se zachováme,(jako stát) když ti nelegální migranti zabloudí nějakým způsobem k harnicím České republiky?

      Co bude dělat Armáda české republiky a Policie ČR? Běhat po Praze se samopaly a bránit tyto živly? Před kým? Xenofoby a nenacisty, kterých je (nás) v tomto ohledu docela dost?

      Můžeme to od odpovědných v této zemi vědět?

      Budou do nás střílet, když se pokusíme jim ve vstupu do České republiky v rámci občanské neposlušnosti zabránit?

      Obézní, vousaté aktivistky s bradavicí na nose z neziskovek jistě otevřou své náruče dokořán, ale my asi ne.


      • Ale Španělé, jim to měli stejným kalibrem oplatit. A ne tam stát jako tvrdé i.

      • Nevím, jaké aktivistky máte na mysli. Děvčata, která stávala na Wilsonově nádraží s cedulí "Refugees Welcome" vašemu popisu bohužel neodpovídala.

        • Dobrý den Filie.

          Poprvé s Vámi nemohu souhlasit.

          Právě takové jsem na tom místě viděl já. Pobíhaly tam jako zmatené a někteří romové slabších povah se jim vyhýbali jak jen mohli. Jinak se stali "obětí jejich péče." 

          Pokud jste Vy měl to štěstí (a nemám důvod Vám nevěřit), a viděl nějaké krásky, pak Vám závidím. Hezký den s úsměvem. 

          • Možná mám jen nižší nároky...

            • sitlof

              Tím se netrapte. Staré úsloví říká: kdo moc vybírá, málo dupe !  😉

              • Reakce na příspěvek:

                Tak to Vám tedy dík.🙂 Ale poměřovat si je nebudeme že ne? 😇 Hezký den

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit