Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O tom,kdo bude určovat budoucnost Ukrajiny bude ten,kdo ovládá uzávěry produktovodů z Ruska.Tedy Putin.Pro Rusko by bylo výhodné rozšířit svůj životní prostor o území Ukrajiny,kde žijí Rusové.Ostatní Ukrajince přenechat EU,aby Ukrajinci pomohli EU ještě více zbídačit.Dále se budou mezi sebou ostřelovat a zraněné bude EU na své náklady léčit.Zavření všech produktovodů z Ruska je nejlepší medicína,jak Ukrajince léčit z troubovitosti.Hned jim revoluční zápal přestane.
  • Chudáci ukrajinci si ani neuvědomujou, jaká je to dobrá zpráva...
    • Sohlas3x
  • Korektor je tečkův ejakulát
    • 3xsouhlas! A Klas Tečkův exkrement! *6*
  • Na svém twitterovém účtu to dnes napsal eurokomisař pro rozšíření Štefan Füle..Pozor Toto prohlášení není přece usnesením a rozhodnutím EU , ale soukromým stanoviskem pana Füle. Slouží k posílení opozice, jako protiváha včerejší rozhodné manifestaci příznivců prezidenta a vlády demokratické Ukrajiny.
    Samozřejmě EU to nechce, protože už při svých problémech P O T Ř E B U J E ohromný ukrajinský trh, aby měla kam vyvážet své zboží, které se hromadí na skladech.(proto vyjádření uveřejněné pouze na twitterovém účtu .) Opozice a naše zaprodané sdělovací prostředky tomu však dělají popularitu, neboť mají většinu čtenářů za blbečky, kteří chtějí pouze senzaci k jejich obrazu!!
  • Potkali se Heřman Rompuj, šef EuroSajuza, s Vikym Janukovyčem. A Heřman se pta: "Tuž jak, Viki? Kdy už se konečně přidružiš a vstupiš?" Překvapeny Viky na to: "A ty už nechceš Julinku Tymošenku? No dobra, ja bysem aji vstupil, ale mam par otazek." "OK, ptej se, možeš třikrat."
    1. "Budeme mět volny pohyb osob?" - "No jasně, tak napul. My k vam budeme jezdit, ale vy ne. Co byzme s padesati milijonama lidi robili? Ale dame vam padesat roku přechodne obdobi."
    2. "Budeme mět volny pohyb zboži a služeb?" - "No jasně, tež tak napolo. Naše zboži se k vam nahrne po milijardach, ale vaše zboži nechcem. To viš, nemate naše standardy".
    3. "Když se přidružime k vam, ztratime celni Unyju s Ruskem, a to je 50% našeho exportu, navic za ropu a plyn budem muset platit realne ceny, jak nam to nahradi EuroSajuz?" - "Nijak".
    "Aha, tak to by byla sebevražda, to nevydržime dyl jak do března."
    "Neboj se, vyjedname vam vyhodne pujčky, možete žit dalšich par let na dluh."
    "Tak to ni, cosik takeho nepodepišu."
    "Ale podepišeš, Viky, bo jak ni, tak vyvolame take nepokoje, že do tydňa odstupiš sam a podepiše kdosik jiny..."
  • Myslím, že by se ty ruský země neměly cpát do Evropy. Ať tam jsou na východě !
    • To soda: viděl jsi někdy kompas ( česky buzolu)? A s tím nic nenaděláš. Tak to je *1* *1* *1*
      • Mám kompas i buzolu. Tudíž vím, že z východu přichází jen mráz !
  • Schwarzenberg jel na Ukrajinu plnit příkazy Bilderbergu, tedy prosazovat Nový světový řád, pro pár vyvolených na úkor té většiny nevyvolených. Ukrajinci nemají koho volit, marasmus jako u nás, vpravo vlevo, všude akorát vyžírkové, mafiáni, gauneři a nedomýšlí, že ani EU to neřeší a čeká je prostě kolonizace, tak jako nás a další státy ve střední Evropě. Prostě pak jim už nebude nic patřit, akorát gigadluhy, které je rozhodně neminou tak jako nás a pak exekuce celého území. Problémem je, že pro EU je akorát západní Ukrajina, východní Ukrajina je pro Rusko. Hrozí rozštěpení státu Ukrajina a rozdělení žádného státu, s výjimkou nás, vždy proběhlo velice krvavě. V podstatě občanskou válkou a tu budeme mít díky tomu přímo za humny. Rusko se může vměšovat, protože díky tomu se základny NATO posunou blíže k jejich hranici a východní Ukrajina je může požádat o vojenskou pomoci. Takto to totiž proběhlo na Balkáně, občanská válka podporovaná USA a EU ovšem v obalu demokracie, svobody a lidských práv. Vůbec USA a EU nevadilo, podporovat kosovsko-albánskou narkomafii pod vedením Tatziho.Učel světil prostředky. Srbsko bylo humanitárně bombardováno, a Srbové z Kosova ve většině vyhnáni a Kosovo od Srbska odtrženo, aby zde mohly USA vybudovat svoji největší vojenskou základnu v Jižní Evropě. Kdyby Rusko začalo budovat svoje základny na Kubě, v Nikaragui, ve Venezueli tak USA budou řvát jako tygr, určitě by nemlčely a nejásaly. Tak není čemu se divit, když řve Rusko. Řve oprávněně. V šedesátých letech USA řvaly tak, až z toho byla karibská krize, krok ke třetí světové válce, protože SSSR umístil na základny na Kubě svoje zbraně. Tak se proberte zabednění a málointeligentní pravičáci. Vojenský konflikt v této oblasti může způsobit i světovou válku a pak všichni ti pravicoví primitivní blbečkové se nebudou stačit divit. Bohužel to s nimi si odskáčeme i my. Na BLízkém východě probíhá něco podobného, jedna revoluce za druhou, ve jménu mamonu, protože USA nyní těží obrovské množšstí ropy z břidlic a cena za barel by takto klesla až na 70 dolarů , což je těsně nad hranicí rentability a proto musí být neustálé konflikty na blízkém východě, aby se tam ropa v těch hodnotách jako dřív netěžila - viz. Lybie a cena tak na burzách stoupala vysoko nad 7O dolarů za barel. Prachy pro USA a jejich nadnárodní korporace za každou cenu , i přes mrtvoly ale hlavně s plnou hubou lidských práv a svobody i demokracie. Divadlo pro pravicové primitivy bez schopnosti vlastního uvažování a myšlení s vymytými mozečky od meanstreamových masmédií.
    • Sorry ale Ami zacali ve velkym tezit bridlicovy plyn a ne ropu... tam ti ta diagnoza krapet faliruje. Jinak tak nejak docela souhlas.
    • Nemáš ty něco společného se Zaorálkem? Ten taky umí z úst vychrlit tono přemíru a přitom neříci vlastně skoro nic.
      • CHRL,CHRL,CHRL............BLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • a ty máš něco společného s orálem od tečky a to je filcky z jeho kníra
      • Nikoliv, já říkám hodně a přesně, akorát ty to nemůžeš strávit. Nehodí se to do tvého demagogického repertoáru.Prostě ne každý má vymytý mozeček meanstreamovými masmédii jako někteří JO JO. A se Zaorálkem nemám nic společného, on je poslanec a já obchoduji jako trader na burze. Něco diametrálně odlišného. To prostě JO JO nepochopíš, ani kdybys o to usiloval sebe víc.
        • A hlavně JO JO traiding na světových burzách bys vůbec nedokázal, protože je to těžké a riskantní, sebemenší chyba je obrovská finanční ztráta pro tradera . Vsaď se že po prvním obchodě bys měl holou zadnici a ještě gigadluh do konce života. . Mě nemůžeš ani urazit ani rozházet. Nemáš na to. Za chvíli jdu obchodovat, najíždí po veekendové pauze burza v Australské Sydney a po oní Tokio. Začnu forexem,. - GPU-USD a CAD-CHF.
          • Hele, žalude, sice jinak někdy docela dobrý ale teď už to začínáš poněkud tůrovat, tak se hlavně neposer!
            My konzervativci však určitě zůstáváme u manuálního přepočítávání bankovek a hrátek s mladými děvčátky, nato ale ty musíš ještě hodně polívčičky spapat alias tam, kde ty to teprv vočucháváš, sem se Já666 už dávno vysral! *6*
      • Běž se motat na cívku. Selen poskytl vcelku objektivní charakteristiku. Nebo chčeš také na Ukrajinu krást. Pro EU tam můžeš poslat vojáky, ale "demokrati a lidskoprávní globální" ti nic tedy nic nenechají.
        Laškujte s atomovou apokalypsou.
      • Nejen Zaorálek, ale i Bohouš Sobotka. V psychiatrii se tomu říká slovní salát. Pacient mele, plácá páté přes deváté a není k zastavení.
        • Tečko alias JO JO nikdo tě tu nebere, máš téměř nepřetržitě nelíbí, libí si tam dáváš akorát ty sám, ubožáčku. Měl by si se nad sebou už konečně zamyslet.
  • No, bolševiky jsem trochu pošimral, až začali divoce bzučet a lítat sem a tam. Tak si dám kafe a jdu dělat něco rozumného. *3* *3* *3*
    • Takže přeleštit toho svýho chcípáčka, co jinýho taky asi umíš, ty žalude *12* !!! *6*
    • . tečko ty woe, ty jdeš dělat něco rozumného?? Předpokládám, že se jdeš vysr.t. *1* *1* *1* *1*
    • To známe, jdeš si ho nahonit. Tak pokračuj až do rána, jak jinak bys sehnal tolik sexu najednou, což ??? Ale ať ti neochrnou ruce, pak bychom byli ochuzeni o tvé moudré, co to plácám, nejmoudřejší příspěvky na světě !!!
      • Ty máš ale bohaté zkušenosti.
        • a ty máš tečkovu mrdku na pusince
        • Závidíš, což ??? To víš, líné ruce-holé neštěstí !!!
  • Tady je zase rudo. Bolševici svým zastydlým uvažováním jsou stále v padesátých letech minulého století. Přesněji řečeno ono to není uvažování, ale papouškování komunistických blábolů.
    • Zato tebe, žalude evidentně nectnej, šacuju uvažováním na dobu temna ne-li hůř, nejsi náhodou reinkarnovanej Kopčem?! *6*
    • ty máš akorát rudou p r d e l opičáku
    • Tečka, tečka zase papouškuješ Švajneberkovy plácání. Ale zásadně nic konketního, viď Ignorův tupounku. Sorry, ale jinak to něšlo.
    • Za to ty jsi tečno s pilinami místo mozku přímo ve feudalismu. Tak se pěkně plaz před knížecí milostí, ať neupadneš v nemilost. Žádná hrdost, pouze blbost - tvoje.
      • Rusko nikdy nebylo a není náš spojenec. Nacisti se učili u ruských bolševiků, jejichž brutality a zrůdnosti nedosáhli. Stalin s Hitlerem si rozdělili Evropu a vyvolali válku. Když Rusko díky pomoci USA posílilo a Hitler prohrál, obsadilo Rusko střední Evropu a v souladu se svou mongolsko tatarskou mentalitou obsazená území připojilo ke své říši, vydrancovalo je a zotročilo obyvatele.
        My sice mluvíme slovanským jazykem, ale jsme ČEŠI a nikoli Slovani, což je rozdíl. Pokud Rusy považuješ za své bratry, můžeš se k nim odstěhovat přiblblej vole..
        • Pokud ty považuješ Američany za své bratry s tou vyspělou technikou tak se odstěhuj ty do Detroitu, který zbankrotoval a můžeš ho začít budovat a zachraňovat. Přispěj jim co nejvyššími částkami, aby se z toho dokázali zmátořit.Jinak můžeš též začít posílat peníze na splácení giga dluhu USA, je druhým největším hned po Japonsku. Neotálel kvantitativně neustále uvolnují, aby to ustáli, tedy tisknou peníze, které mají hodnotu akorát toho papíru, na kterém jsou vytištěné. JOJO, začni hned, než zkrachuje celá USA, protože jim půjčuje komunistická Čína. No fuj, takový úpadek, když USA si musí půjčovat u komoušů.O jak hluboko USA klesly. To je jako černý pátek na burze. Proráží support jeden za druhým, dna ne vidno . ..
        • Že se trochu nestydíš ty pitomý Jo,Jo: To, že nás Rudá armáda ochránila před vyhlazením, nebo před vysídlením na Sibiř, nebo do Patagonie asi nic nevíš, protože máš v palici jenom nasranou zápaďáckou propagandu. Kolik sovětských vojáků položilo životy za naše osvobození to taky nevíš, protože tě učili, že nás osvobodili Američani, že? Normálně se snažím psát slušně, ale v tvém případě hrubou záplatu na tvůj podělaný pytel. Protože se z tvých příspěvků šíří jenom smrad, tak si je pouštěj někam mezi svoje soukmenovce a nepáchni mezi alušné lidi!!!
      • To se mýlíš, kdybych chtěl být ve feudalismu, to bych se musel přestěhovat v širokuju ruskuju stranu. *1*
        • Ve feudalismu nikdy nebyly satelity, které mají Rusové na oběžných drahách, vesmírné orbitální stanice, které mají ve vesmíru, rakety, které létají do vesmíru, jaderné ponorky plavící se v mořích, mezikontinentální balistické střely atd. Prostě tečko, neutále ukazuješ svoji primitivitu a blbost, a kdyby blbost nadnášela, ty bys létal právě jako ta mezikontinentální balistická střela. Zbytečně se namaháš, nemáš na to, vzdej to.
          • Selen? Pouze prokazatelnej senilní Vůůůůl.
            • A pokud jde o toho vola, tak si to můžeme rozdat na burze. Zkus Jo Jo obchodovat - akcie, forex, akciové indexy, komodity. Připrav si své úspory a zaručuji ti, že odejdeš s holou zadnicí a ještě s gigadluhem. Uvidíme, kdo z nás je v . l. Písmeno ů jsem musel vynechat, nechtělo mi to pustit, na rozdíl od tebe.
          • "Geniální ruské tachnologie:
            6. října došlo k explozi rakety na oběžné dráze Země, která vyprodukovala kolem stovky úlomků, které teď budou kroužit kolem naší planety. Tento vesmírný odpad představuje významnou hrozbu pro jakákoliv stále ještě fungující zařízení a v neposlední řadě také pro posádku Mezinárodní vesmírné stanice.

            Nespolehlivé ruské technologie jsou v posledních letech velkým problémem této vesmírné velmoci. Neúspěchy při misi k Marsu a ISS jsou doprovázeny dalšími nezdary při startech komerčních satelitů. V důsledku těchto závad roste počet počet nebezpečného materiálu na oběžné dráze. Dochází ke srážkám vysloužilých družic, které produkují další množství nebezpečných kusů odpadu.

            V říjnu došlo dokonce přímo k explozi rakety, která se na oběžné dráze pohybovala od srpna. Horní stupeň Breeze rakety Proton, který už několikrát způsobil problémy ve vesmíru, přestal pracovat po pouhých 7 sekundách zážehu a obsahoval ještě velké množství explozivního paliva. Tato zařízení jsou standardně vyprazdňována, aby k explozím nemohlo dojít, v tomto případě to však nebylo kvůli poruše možné.
            • Geniální USA technologie a jejich katastrofy
              USA ztratily v Grónsku jadernou bombu, nikdy se nenašla … Strategický bombardér B-52 se podle všeho kvůli technické poruše zřítil 21. lednu 1968 u americké letecké základny v Thule.
              USA nebyly připraveny na tak rozsáhlou katastrofu, jakou …
              … byl letošní tříměsíční únik suroviny z hlubokomořského vrtu Macondo v Mexickém zálivu. Úřady neměly dostatečné vybavení a při řešení katastrofy musely improvizovat, uvedla v pondělí komise, kterou zřídil prezident USA Barack Obama.
              Ze 132 dosavadních startů raketoplánu skončily dvě mise tragédií. V roce 1986 při startu explodoval raketoplán Challenger a nikdo ze sedmi členů posádky nepřežil. Všech sedm astronautů zahynulo i na palubě Columbie, která se v roce 2003 rozpadla při návratu na Zemi.
              Boj s ropou: obří černá skvrna zřejmě zasáhne pobřeží …
              … vytéct v příštích týdnech stejné množství ropy, jako při zatím největší ropné katastrofě v historii USA v roce 1989, kdy se u břehů Aljašky vylilo do moře z havarovaného tankeru Exxon Valdez přes 40 milionů litrů ropy, soudí odborníci.
              A dá se pokračovat hodně dlouho. ANI USA se nevyhly katastrofám s katastrofálními následky.

              Prostě Jo Jo má IQ přesně toho joja na provázku , co je ze dřeva nabo umělé hmoty a pohybuje se akorát nahoru a dolů. Jednoduché a prostinké.
          • Asi si chtěl připomenout jejich geniální výrobky-začneme ponorkami-
            4. července 1961 - Kapitán a sedm členů posádky zahynulo při úniku radiace z praskléhopotrubí v jedné z prvních sovětských jaderných ponorek K-19.8. října 1967 - Při požáru na sovětské jaderné ponorce K-3 "Leninský Komsomol" zahynulo 39 osob.
            8.-10. března 1968 - Ponorka K-219 se třemi jadernými raketami na palubě se potopila severozápadně od Havajských ostrovů: přes 70 lidí se utopilo.12. dubna 1970 - Požár na jaderné ponorce K-8 nedaleko Bermud v Atlantském oceánu. Počet obětí neuveden.24. února 1972 - Na 28 obětí si vyžádal požár na jaderné ponorce K-19 "Hirošima".14. června 1973 - Jaderná ponorka K-56 ze sovětské tichomořské flotily se vinou důstojníků srazila s plující laboratoří Akademik Berg. Nepřežilo 27 osob.31. srpna 1973 - Při havárii zařízení k odpalování raket na ponorce K-219 ze severní flotily se otrávilo několik členů posádky parou vzniklou z komponentů paliva.24. června 1983 - Jaderná ponorka K-429 se potopila u pobřeží Kamčatky: 16 mrtvých.18. června 1984 - Požár na jaderné ponorce K-131 ze severní sovětské flotily. Nepřežilo 13 osob.10. srpna 1985 - Výbuch při výměně paliva na jaderné ponorce v loděnici v zálivu Čažma na Dálném východě. Záření, které v epicentru výbuchu dosáhlo 90.000 rentgenů za hodinu, zamořilo široké okolí. Ihned zahynulo deset osob, později zemřely na následky ozáření další desítky lidí.3. října 1986 - Při požáru na ponorce K-219 vyzbrojené šestnácti jadernými balistickými raketami a dvěma jadernými torpédy zahynuli asi 1000 kilometrů severovýchodně od Bermud čtyři lidé. Ponorka se potopila o tři dny později.7. dubna 1989 - Požár na ponorce "Komsomolec", která se potopila se dvěma jadernými torpédy na palubě v mezinárodních vodách v Norském moři. Ze 69 členů posádky jich zahynulo 42.
            29. května 1992 - Při opravě jaderné ponorky na základně na poloostrově Kola vybuchl kompresor: jeden voják zahynul a čtyři byli zraněni.
            14. srpna 2000 - V Barentsově moři se potopila jaderná ponorka Kursk, všech 118 členů posádky zahynulo.
            30. srpna 2003 - Vyřazená jaderná ponorka K-159 s deseti členy posádky se potopila v Barentsově moři. Jednoho námořníka zachránili.
            14. listopadu 2004 - Jeden námořník přišel o život následkem výbuchu na palubě jaderné ponorky K-223 v přístavu Viljučinsk na Kamčatce. Příčinou exploze bylo poškození potrubí v zařízení, které zajišťovalo tlak v nádrži pitné vody.
            6. září 2006 - Požár ve strojovně jaderné ponorky Daniil Moskovskij ruské Severní flotily si vyžádal dva mrtvé. Příčinou byl zkrat na elektrickém vedení na ovládacím panelu v přední části trupu. Plavidlo kotvilo u poloostrova Rybačij.
            8. listopadu 2008 - Nejméně 20 lidí zahynulo a dalších 21 bylo zraněno při nehodě během námořních zkoušek atomové ponorky Něrpa (Tuleň) v Japonském moři. Reaktor prý nebyl zasažen.
            A to je pouze do roku 2006! o dalších kvalitách jako byl Kurs apd. radeji snad někkdy jindy
  • Ukrajincům gratuluji.Mají takto veliké štěstí na rozdíl od Čechů,kteří se od lumpů u koryt nechali do EU zatahnout.Dnes už je Česko na pokraji státního bankrotu.Naši věřitelé už špekulují jak si Česko rozparcelovat.Sudety nejspíše připadnou Němcům.Ostatek,za naše dluhy skoupí Židé,aby zde vybudouvali nový stát Izrael,v lepším životním prostoru a hlavně daleko od Arabů.Čechy pak odsunou do Izraele k vybití Arabům.Tak se Arabové zase dostanou ke svým bývalým územím.O nic světoborného nepůjde.I potom bude ráno slunce vycházet a večer zapadat.Pouze o jeden přihlouplý národ ,který si nechal čtyřiadvacet roků vládnout lumpy,bude na planetě Zemi méně.Těm lumpům,kteří už dnes mají z nakradeného domy na Floridě a konta v zahraničí,to zas tak vadit nebude.
    • Scénař se mě zamlouvá, konečně ods-cssd mafie dostane po hubě a v české kotlině zavládne pořádek, snad i komančové utečou k rusákúm a budou dělat druhořadé rusáky. Bude to zábavné pro mne z London to pozorovat.
      Klaus měl zajímavou filizofii, nemohl nadávat na ženu, nemohl nadávat na politiku, na komanče, kteří mu pomohli ke zvolení prezidentem, tak nadával na EU, přitom kradl pera. Opilec na Hradě oslavuje rusáky vodkou, a te v Praze je co druhý rusák.
      Klausův recept nadávat převzali komančové, bobo, a jiní, což je vidět z příspěvků.
      Tito češi potřebují dlouhý bič nad sebou a malý dvůr, což v rusáckých rukou naleznou, jako druhořadí rusáci - Ukrajinci, vždyť o nic jiného nejde.
      • Ty říkáš vaší vesnický prdely London???? Tak tam seď a pozoruj !!!!!!!! *1*
        • ty naplavenino z rumunska sprav si kolotoč a val do p r d e l e
        • Já jsem Pražák křtěný Vltavou na rozdíl od tebe, chudáčku. A v Praze je toho k pozorování opravdu, ale opravdu hodně.
      • Dlouhý bič a malý dvůr používá u nás EU a póvl, co se tu pasoval na elitu a Klause s celou Jakešovou věštírnou volili stále do omrzení akorát takoví primitivní Patrickové, co mají místo mozku v hlavě kostku a Rubikova to není, ta je na ně příliš chytrá, takového IQ nikdy nedosahují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit