Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zablokovány účty.Tak ony nejsou ani zmraženy, ani ukradeny.Rozumím tomu tak, že vlastník peněz má ještě šanci zradit Rusko, stát se kolaborantem a Západ mu vrátí jeho peníze?
  • Ten KUBEC ,to bude asi kuba ,co mu nakukají o tom píše. Když těm pisálkům budou tvrdit ,že slunce je zelené s radostí přitakají . Ten národ už nemá žádnou hrdost ,někteří by za jidášský groš prodali i rodiče.Proč nepíší ,že se to vše vrátí jako bumerang.RUSbude trpět možná do času a najde si jiné dodavatele ,ale my budem krvácet .Když někdo někoho podrazí ,a není to poprvé nemůže být solidní partner.Jejich povaha je že se sjednotí. Vylámal si zuby Napoleon ,Hitler a další a my dopadneme stejně ,neli hůř.
  • Z uvedeného se Putin určitě nepodělá.To se spíše popodělají vládnoucí lumpové EU až Putin,pro soustavné nepřátelství proti Rusku ,uzavře všechny produktovody do EU a ukončí veškerou obchodní spolupráci s EU.
    • správny názor
  • Výborný článek na parlamentních listech. Určitě stojí za přečtení *3*:
    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Do-nebe-volajici-vyrok-v-CT-protirusky-knize-Advokatka-se-znalosti-ruskych-pomeru-promluvila-328836
  • USA chcípá na úbytě a proto je jejich cílem zničit i ekonomiku EU, která je jejich největším rivalem. Udělají proto vše. Stačí podporovat fašisty z Ukrajiny a i nadále tam rozmýchávat nepokoje a třenice. Proto také USA vyhlašují různé sankce pod různými (neověřenými) záminkami a vlezdoprdelkové z EU nesmí zůstat pozadu. Že to poškodí ekonomiku EU je konečný účel a výsledek snažení USA. Dále, americká ekonomika je založena na výrobě a prodeji zbraní. Proto se USA snaží rozpoutat různé lokální války. Ukrajina je k tomu dobrý počinek.
  • Kapitalizmus už chcípá všude, USA už je u bran pekelných, Brics je už vyřadí definitivně s fungování a svými papírky si budou zapalovat cigarety s marihuanou, tož tak to je a lepčí to pro ně už nebude!! Chvála Bohu!!
    • V současné době státy BRICSu tvoří přibližně 26,6 % územní plochy všech zemí a žije v nich 42,2 % obyvatelstva planety. V r. 2010 jejich celkový HDP činil 18,48 bilionů USD. Hospodářsky nejsilnější (v přepočtu na obyvatele) je zatím Rusko, v absolutních číslech ale vede Čína, jež je vůbec považována za nejsilnějšího člena skupiny. Právě překvapivé přizvání Jižní Afriky (v prosinci 2010) – když by více vyhovovaly Turecko, Indonésie, Mexiko či Jižní Koreje – je dílem především Číny, která si chce utvrdit svůj sílící vliv v Africe.
      • V BRISC se bude platit zlatem, a vo tom to je!!
  • Včera se Sobotka chvástal že Ruská odveta se nás nedotkne - dnes proběhla zpráva
    že Čeští obchodníci odhadují hospodářskou škodu na miliardy korun.
    Sobotka zná život jen od stolu v kanceláři.

    USA prostě opět poškodila EU a postarala se o to že hospodářská recese bude pokračovat.
    Je na čase zvednout pozadí z gauče a hnát tu bandu vlastizrádců která nás vede na další
    válečná jatka k čertu. STOP Černým Hitlerům z Bílého domu.
    • Pokud se octne Česko bez plynu jenom jediný den tak má Sobotka naději,že ho národ zlinčuje,za jeho prolhanost,přímo v ulicích.
    • Protože Evropská komise je nevolený orgán, je dosazený USA - Bilderbergem, to je na internetu jak to provádí a jak je za to platí, proto skáčou jak Bilderberg- USA - NWO pískají. Naprosto nesvérpávní j-elita v Bruselu ale i ta v národních státech. Merklovou odposlouchlávají USA Big Brother i na WC a nic se neděje, nechá se kopat do zadku a ještě děkuje. Jaký rozdíl je mezi těmto nesvéprávnými ubožáky, co si hrají za peníze USA na vládce a Jakešem, Bilakem atd. Vůbec žádný, vážení. Stejní frektální alplinisté.

      Vystoupit z NATA A TO CELÁ EU A Z EU UDĚLAT EFTU. a všechny orgány volit, ne dosazovat jak Bilderberg si to žádá.
  • Jaké sankce přijme EU a Rusko na dodávku 5000 válečných zbraní USA do Iráku?Co na to Goebelsovy děti- naše zkorumpovaná média?
  • Pokud někdo osočuje Rusy a povstalce, má na to plné právo, ale důkazů proti přibývá. Zejména skutečnosti, které jsou uváděny ve věci španělského dispečera, vstřelů po kulkách v trupu letadla a dalších usvědčují ze sestřelení a další konspirace spíše Kyjev s pomocí US a EU.Tomu štvaní už věří snad jenom Langšádlová, která včera v TV se projevila jako úplný mimoň.Kdy už naše media přestanou lidem lhát a pouštět do TV jenom příznivce současného svinstva?Brzo už vám nebude věřit skoro nikdo s vyjímkou válečných štváčů.
    • Po revoluci bude nutno v Česku,na katovských mučírnách,odporážet všechny prolhané politiky,všechny prolhané novináře a kněžské oblbovatele,co nejkrutějšém způsobem.
    • Takto kritizují a mají plné zuby tečky - Bc. Jaroslava K. na Parlamentních listech. - diskutující.
      Re: Chudák "Bc. Jaroslav K. (VS, podnikatel)" dělá další hrubky, OTTA, 26. 7. 2014 22:30:26
      Pokud někdo prezentuje titulek Bc, je opravdu zakomplexovaný ubožák. . PROBOHA, už sem nepiš!!! Dvě hrubé chyby v jediné větě (zvýraznil jsem velkým písmenem, kdybys je nemohl najít)! Exote z pomocné školy, jsi tu všem pro smích!!!
      Diskutující tečku a jeho x-nicků milují jako my tady na tiscali i jinde na diskusích. - blb certifikovaný Bc. Jaroslav. K.
    • Diskutující - tady máte i to co tento blb topnáckovský a fašistický provádí i na diskusích Parlamentních listů.
      Stejně ubohé, demagogické fašistické , lživé příspěvky. - tečky a jeho x-nicků.
      Toto napsal na článek Fištejna , který samozřejmě tepal za peníze USA CIA do RUska - tedy pan tečka jako Putna a dalších jeho x-nicků.
      Zde je jasně vidět, Vladimir Vladimirovič Putna, 28. 7. 2014 21:04:51
      že obdivovatelé nacisty Putina jsou stejného vyznání jako.on sám. Jakmile vysloví jiný názor člověk s podivným jménem, už není označen za fašistu, ale rovnou za žida. Lůza a smrad táhne se diskuzemi na PL.
  • kteří nereagují na fašistickou krysu Tečku (Herman, Honza, Ruda, Franz, Sylva atd.).
    Tento hlodavec - provokatér, je už tak vyhládlý, že se sám začal požírat od svého ocasu!
    Nekrmte ho svými reakcemi a ignorujte jeho štvavé příspěvky! Děkuji

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit