Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žádné utečence sem netahat.Když si lidé neumí udělat pořádek ,ve své vlastní zemi,tak ať pomřou hlady.Ne chodit vyžírat jiné národy.Pokud by ten kapitalistický svinčík u nás nadále pokračoval,tak hladem budou umírat i Češi.
    • o počtu imigrantů rozhoduje EU a ta rozhodne kolik a kam ji přesune *1*
  • Ať je dají do KOSOVA, tam si budou s kosov. muslimy notovat.... Stejně bylo Kosovo odtrženo od Srbska uměle díky USA, které tam údajně mají velké se svolením kosov. albánců vojenské základny... Když se dovolila být v Evropě muslimské země, tak tam mohou s klidným svědomím dát muslimy z Afriky... budou si v mešitě rozumět..
  • Ano v Libyi je jedenapůl milionů utečenců ze subsaharské Afriky, to je z černé Afriky. Libyjci se za Kaddáfího měli materiálně tak dobře jak nikdy jindy. A tito utečenci tam nalezli z hloubi Afriky a tak dobře se neměli a asi by se chtěli mít jak Lybijci. A pak kdo tam dělá povstání a nepokoje. Kadáfí tyto uprchlíky zadržoval a mnohdy vracel odkud přišli a do EU tak přišel jen malý počet Afrických emigranrů. A Itálie je z nich už nyní nesvá. Od obyčejných Italů až po státní struktury. Kaddáfí nyní neovládá celou Libii, tak tito afričtí přistěhovalci asi poputují z Libie přes moře do Itálie. Pokud Kaddáfí padne tak tomu bude asi ve velkém.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit