Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EU šlape Gazpromu na krk ??? Přehnaná pýcha předchází pád. Já bych jistě také byl pro to, aby cenu plynu snížili, jenomže pro nás občany to cenu nesníží, protože RWE si prostě navýší marže a plyn stejně podraží o 10%, jako jindy... A Rusové nejsou tak blbí aby to nevěděli, tedy naše plynařské zloděje drží pod krkem sami tím, že o co zdraží oni, o to zdraží i Gazprom. Takže RWE a jim podobní mají vztek, že nemohou zvyšovat zisk podle svého. Ono tady vlastně zloděj okrádá druhého zlodějě a zaplatí to občané, bez ohledu na zlevňování. Tohle by šlo řešit jedině přechodem k socializmu, za kapitalizmu to nevyřeší nikdo, ani nechce...Za socializmu byl kubík plynu za 0,60 Kčs, dneska je za 18,. Kč...a bude každoročně dražší a dražší, i kdyby se kdokoli a třeba celá zeměkoule podělala !!!
  • Zatím co hlupáci z bývalého Východního bloku,zpřetrhávali vazby s Ruskem ,tak Němci je utužovali.Ti raději vystoupí z EU,než by narušili dobré ekonomické vztahy s Ruskem.Protože tam nevládnou tací hlupáci ,jako u nás ,tak ví,že v uvedeném je jejich lepší budoucnost.Právě Němci budou tím prvním,kdo řekne,že EU je třeba rozpustit.
  • Komouši, chápu, že trpíte nostalgií po starých rudých časech, ale máte to marné.
  • Tak to budu sledovat. Bude to spíše otázka chceš nebo nechceš. Jak je ten západ uvědomělý, když se jedná o něj.Jinak si myslým, že Rusko má bohaté zkušenosti s cenovou politikou západu a různých obchodních vyprcávek. Rači ať přemýšlejí, čím budou platit. Oranžové a zelené papírky jsou na ústupu. Měl bych rači Rubl a Juan.
  • Komouši, máte to marné...
  • Myslím si, že dokud kozácký kůň nebude pít vodu z Vltavy, nebude v českých luzích a hájích pořádek. Dokud Drábek nebude lidovým soudem poprávu odměněn za svůj zločin, nebude v Čechách klidu.
    • Tak ty kozácké koně alias koně mongolsko tatarských nájezdníků jsme už zažili: po válce k nám zavlekli komunismus a z vyspělé civilizované země udělali svou gubernii, vydrancovali uran, zdevastovali zemi, zničili tradiční hodnoty, morálku, úctu ke vzdělání řemeslnou zručnost a schopnost samostatného jednání... Ano, Rusáci by tady udělali porjadok po russki. Komunismus, který uvedli v život Rusáci má na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých. I nacisti se svá zvěrstva učili od Rusáků.
      • Pišto, jediní východní nájezdníci, kteří tady jsou, jsou pouze cikáni, tedy i ty. Přivandrovali jste nás sem okrádat a otravovat z Indie a ta je přece od nás na východě, ne ??? Takže ztichni, ty "tatarský" nájezdníku !!! Je vidět, že to chce vaši repatriaci zpátky do Indie, vaší vlasti....
      • ...kozácké koně alias koně mongolsko tatarských nájezdníků jsme už zažili: po válce k nám zavlekli komunismus ... Jenom skutečný ......... může takto mluvit o armádě, které zachránila svět od nacismu a fašismu a od nastolení třetí říše. Chudáčku - vůbec si neuvědomuješ ve své zlobě, že by ses vůbec nemusel narodit, nebo, že bys mohl být někde v Patagonii, kam nás chěli fašisté přesídlit. Tak až budeš zase chtít o něčem psát, tak važ svá slova. Tím samozřejmě neobhajuji srpen 1968. Člověk ale musí uvažovat a ne jenom podléhat módním lžím dle ČT2, jejímž úkolem je falšovat historii. Ale možná že patříš k těm gaunerům, kteří se napakovali po r.89 nekalým způsobem a nyní začínáš mít strach.
        • Kdyby neexistoval CCCP s vládou bolševických zrůd, kde Stalin na západní Ukrajině shromažďoval armádu k tažení do Evropy, kde chtěl zakládat "CCR" - sovětské socialistické republiky, tak by vítězné mocnosti po WW1 nedovolili rozvoj nacismu v Německu. Předpokládali, že nacisti zničí ruský bolševismus a oni potom svrhnout nacismus. Bohužel, podcenili sílu nacistického Německa. Nacisti se nejdřív spojili s ruskými bolševiky (Pakt Molotov-Ribbentrop), kde si rozdělili Evropu. A Stalin jim dokonce umožnil vybudovat si u Minska vojenský výzkumný ústav a důstojnickou přípravku. A nacisti se učili od bolševiků dělit lidi na "nižší" a "vyšší" rasy (u komunistů "třídy"), budovat koncentráky (v Rusku gulagy). I Mengele se naučil dělat "lékařské" experimenty od Rusů.
          A pokud jde o to přesidlování, ještě v r. 1968 nám Brežněv vyhrožoval vystěhováním na Sibiř . přesídlit několik milionů lidí pro ně prý není problém, jistě, mají v tom staletou zkušenost.
          Člověk ale musí uvažovat a ne jenom podléhat módním lžím dle stranického školení KSČ(m), jejímž úkolem je falšovat historii. Ale možná že patříš k těm gaunerům, kteří se za komunismu napakovali a nyní trpí nostalgií po časech, kdy díky rudé knížce rozhodovali o bytí a nebytí jiných a měli se lépe než ti nestraničtí pracující.
          • Ty jsi ale blbec *1* *1*
          • Když neumíš jiné, než tě naučili a přebíráš od ostatních jejich texty se svojí úpravou, tak na tebe platí starověké:"Si taciusses, philosophus mansisses." I když myslím, že tomu asi nebudeš rozumět. Potom si najdi někoho, kdo chodil do jiné školy, než na ta vaše školení a on ti to třeba vysvětlí!
      • Připomínám,že fašismus a nacismus je forma kapitalismu a vzniknul v Německu,když po první světový bylo silné dělnické hnutí a bylo nutno ho eliminovat.
        No a toto je zpráva jak hospodařili komunisté po 1948!!!

        http://blisty.cz/art/48053.html
        • Žádný kapitalismus neexistuje, to je jen marxistický blábol.
          Fašismus je diktatura vzniklá v Itálii, která měla ke komunistické diktatuře velmi blízko.
          Nacistická strana byla NSDAP - Národně SOCIALISTICKÁ německá DĚLNICKÁ strana. Takže dělnické hnutí neeliminovala, ale vycházela z něho. Nacisti se učili u ruských komunistů (Pakt Molotov-Ribbentrop)
          Komunisté hospodařili po r. 1948 tak jak se to neučili od ruských bolšelviků, kteří ty své asiatské způsobe k nám po válce zavlekli.
          • Ty jsi, ale magor. Kapitalismus neexistuje, zato komunismus ano?? O historii víš kulové, co předcházelo tomu paktu?
            Čti demente:
            Po anšlusu Rakouska a Mnichovské dohodě se evropská politika dostala do krize. Po obsazení Čech a Moravy 15. března 1939 se ukázalo, že politika appeasementu totálně zkrachovala. Týž den, kdy německá vojska okupovala české země, vyzval sovětský ministr zahraničních věcí Maxim Litvinov významné evropské státy k zahájení konference, která by se zabývala německou agresivní politikou v Evropě. 16. března vyzval Velkou Británii a Francii k jednání o smlouvě o vzájemné pomoci, ke které by se mohlo připojit i Polsko. Britský premiér Neville Chamberlain však jednání odmítl s tím, že je předčasné a začal prosazovat myšlenku společného prohlášení Velké Británie, Francie, SSSR a Polska vůči ohrožení. Polsko, které již v lednu 1939 jednalo tajně s Hitlerem o možné spolupráci při útoku na Sovětský svaz, však toto prohlášení odmítlo podepsat. Jednání mezi SSSR a Velkou Británií, která probíhala od poloviny března do konce dubna 1939, však dopadla neúspěšně. Velká Británie požadovala, aby se SSSR zavázal pomoci, bude-li o to požádán a chtěla se spojit se SSSR jen tehdy, bude-li napadeno Polsko. Takové řešení Stalin, který chtěl reciprocitu a systém kolektivní bezpečnosti, odmítl. 3. května byl sovětský ministr zahraničí Litvinov vystřídán Vjačeslavem Molotovem, který navrhl Britům a Francouzům jednání o vojenských otázkách. Delegace sice do Leningradu přijely, ale jednání se protahovala. Stalin měl zájem na tom, aby dohoda s Velkou Británií byla uzavřena co nejdříve. Proto navrhl jednání na vysoké úrovni, které se však neuskutečnilo, protože Chamberlain odmítl dovolit ministru zahraničí A. Edenovi, aby letěl na jednání do Moskvy.
            Citát

            „16. dubna Sověti předložili oficiální návrh na vytvoření jednotné fronty pro společnou pomoc mezi Velkou Británií, Francií a SSSR… Nemůže být žádných pochyb…, že Británie a Francie měly přijmout ruskou nabídku.“ (Churchill, Winston. Druhá světová válka. Praha: Lidové noviny, 1992. Str. 326)
  • Zase jeden pravicový dobytek napsal příspěvek pod mojí značkou.Tpravičácké lumpy bude nejrozumnější při revoluci vymlátit.
  • Vážení spoluobčané já si pamatuji doby kdy stál kubík plynu o,90 Kčs,ještě po revoluci stál kubík plynu 1,70 kčs dnes platím kubík plynu skoro 17 Kč,jenže tenkrát jsme byli s Ruskem kamarádi zato dnes Rusku mejeme při každé příležitosti zadní část těla nesmyslně jsme Rusko zavrhli a obrátili jsme se na západ tak si nestěžujme a platme.
    • Já pamatuji mzdu 1100,- 5 deka kafe 8,- a rohlík za 0,30 násobte to 10 x to se máme *6*
      • Kecáš, já dělal PaMáka a průměrná mzda byla 3.200,- Kčs. Nevymýšlej si, trumbero...Dělníci si mnozí vydělávali až 8.000,- Kčs, zatímco ředitel podniku bral jen 6.000,- Kčs... Ale dělníci si to sami "srovnali" v listopadu 89, nyní berou 15.000,- Kč a ředitel 250 tisíc Kč. Je to tak ale spravedlivější, jistě to dělnící tak vidí, že ??? Hahahahaha !!!!
    • Jako souhlasím ale jenom já vždy říkám a píšu "Po převratě a nebo po kontra revoluci!"
      Revoluce posouvá společnost dopředu ale listopad nás vrátil zpět!!!
      • Revoluce je násilná změna politických poměrů. Pojmy revoluce x kontrarevoluce si vymysleli marx-leninisti. To co nastalo v Listopadu 1989 nebyla revoluce, prostě jenom komunismus chcípl a my jsme se tím pádem stali svobodnou demokratickou zemí. Listopad nás posunul hodně dopředu od komunistické hrůzovlády.
        • Máš pravdu Listopad 1989 nebyla žádná revoluce, ale puč připravený za pomoci zpadních centrál disidenty, kterým šlo o to pomoci zápdu z krize, ktereou tak odsunuli o 20 let. Cselý východní blouk se stal velkým odbytičtěm pro jejich zboží a tím si pomohli k udržení. A jak to bylo s jejich sliby, že do 5ti let a později do 10ti let doženeme Rakousko a dálší. Inu, když ptáčka lapají pěkně mu zpívají.
        • Svoboda…? V naší zemi jsou občané rozděleni na zločince otrokáře a otroky. Mají svobodu si vybrat pouze v tom, jestli chtějí být bezpáteřní zlodějské k…y, nebo charakterní otroci, kteří platí k….m jejich blahobyt. Ani na jedné straně takto rozdělené společnosti není ani za mák svobody. Buď zaprodáš vlastní duši, nebo ti budou špíny skákat po zádech, urážet a ponižovat tě špinavou hubou vládců z médií. Svoboda? To může napsat jedině provokatér, nebo osoba s diagnózou idiota.
    • Také si to pamatuji. Ale nestačí říci jenom A, je třeba také říci B. A to B jsou tehdejší výdělky, které byly oproti dnešním nejméně 10x nižší. Slušný plat byl 2500 Kč, důchod 950 Kč. My jsme s Ruskem nebyli kamarádi, my jsme byli ruská kolonie, kterou po válce zabrali a notně vydrancovali a zdevastovali. Udělali z nás součást "CCC" (Soobščestvo Socialističeskich Stran - Společenství socialistických států), a k tomu už jen stačilo přidat to "P", aby z toho bylo CCCP. Je správné, že jsme se opět obrátili k Západu, do Evropy, kam jsme po staletí patřili. Rusko patří do Asie a mentalita Rusů není evropská, mají do civilizace ještě daleko.
      • Když ti anonyme nevadí,že naší zem jsme zaprodali západu a ti nás odírají ještě více než rusovéa nic z toho nemáme,nebo máme práci ele mizerně placenou.
    • Zkus si zjistit kolik chtějí za plyn a ropu od ne nej kamarádů !!Budeš zírat
  • Banda tupých bruselských byrokratů se chce zase ukázat. Kdyby jim tak v zimě Voloďovi muži v Gazpromu zavřeli kohoutky, a nechali je trochu vyhnít při mínus 20.
    • Voloďovi muži to neudělají, protože potřebují prodávat plyn a ropu, nic jiného na prodej nemají. Stačilo, aby před několika lety poklesly světové ceny ropy a russkoje chozjajstvo (ruské hospodářství) se poroučelo do s.aček.
      • Jsi velký pitomec !!! Mohou vyvážet zbraně 1. jakosti plně srovnatelné s americkýni. A mají jich nasekáno na likvidaci asi 10 zeměkoulí...Zadej si do googlu ruské zbraně současnosti a uvidíš. Pochopitelně tam ty špičky neukazují, proč asi nedovolili ponorku Kursk vyzvednout s pomocí USA a raději obětovali 100 námořníků ??? Pišto, největší pitomostí je považovat Rusy za "východní nájezdnické hordy" , kdyby byli jimi, tak tady žádný kapitalismus nebude, nebo bude, ale ten jejich...
    • Gazprom nejsou Voloďovi muži, provokatére
  • Samej pitomec tady.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit