Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • podívejte se na Eretz, vyčítá se tomu chlapovi z Hamásu, že chce celou Palestinu no a co říká ten chlap z Izraele, chce totéž, takže tihle dva se těžko domluví, ale myslím, že většina lidí chce pokoj, a pokud se Izrael nestáhne do svých určených hranic, mír nebude
  • jen blb muze tady psat takove nazory aniz by znal podstatu..Je treba trosku nastudovat historii a soucasnost a potom tady neco sveho vypotit..
    • Berte to takhle: Pokud padne Izrael, kdo zastaví další postup moslemínů do Evropy? Multikulti pseudohumanisté určitě ne.
      • To neměla být rakce na Demo, jen příspěvek.
  • je prostě hanba, že svět nechá jeden stát - Izrael porušovat všechny deklarace OSN k této otázce. Za to, co Němci (tedy Evropané) Židům provedli (a ne všichni se cítili být součástí židovského národa, někteří byli Němci, jiní Češi...) nechávají platit jiné. Izrael vznikl nespravedlivě, nyní ale již má právo na existenci, ale jen na územích do roku 1967, jak asi by měla žít Palestina jako stát s dvěma vzdálenými územími, cizí armádou na svém území, .... Jen ta naše patolízalská vláda bude souhlasit. Jinak, zatímco bílí Rhodésané nikdy nebyli původní obyvatelstvo, pak Arabové na území Palestiny ano a nic na tom nemění to, že byli pod nadvládou Osmanské říše, Izraelci, kromě místních Arabů a místních Židů jsou všichni evropští kolonizátoři (tím neříkám, že je správné vyhánět bělochy nebo Židy ale o tolik nespravedlivější je vyhánění domácích)
  • Stavet dum na pozemku, ktery Vam nepatri je jiste zlodejna. Protoze Izrael je historicky zidovsky stat,, znamena to, ze Palestinci tam nemaji zadna prava.

    Jejich situace se nijak nelisi od bilych osidlecu byvale Rhodeske Republiky, Konga nebo Nigerie- kdyz je soucasna vlada vyhnala bez jakychkoliv nahrad, svet se ani neozval. Take tam byli 300 let.

    Takze krom Vaseho antisemitsmu se nic nedeje. Nemci se do Cech nevratili , Rusini uz nejsou casti Ceskoslovenska , Gdansk patri Polsku a vsichni se s tim vyrovnali. Jen Zidum se toto pravo odpira.
    • jestli je Izrael historicky židovský stát, pak měl pravdu Hitler, když tvrdil, že Praha je staré německé město, Germáni (i když nikoliv přímí předci Němců) na našem území byli před námi, Slovany. Nikdo si nemůže dělat jakékoliv nároky tvrzením, že mu území dal bůh, to je nesmysl, to je snad jasné.Nakonec, škoda, že se Jehova a Alláh nedomluví aby se to vyjasnilo, komu co dali. a co Manitou, co ten dal komu?
  • Izraeli se prostě nadržuje. EU je proti jejich nelegálním aktivitám ale kromě bezzubejch rezolucí neudělá nic. Ani žádné sankce natož trest. ¨Opět se měří v mezinárodním právu několika různými metry. Izrael páchá válečné zločiny a nemusí se zodpovídat u mezinárodního soudu ale šetří je sám a vojáky nikdy netrestá.
    Izrael zneužívá holocaust a každý kdo protestuje proti jejich politice je hned označen za fašistu a antisemitu.
    Stavět dům na pozemku který mi nepatří je prostě zlodějna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit