Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsou to hlupáci!!
  • Přestat kouřit je logické a otázkou jasné motivace. Polepená krabička to asi nebude. Lepší je, slíbit někomu, kterého máte rád, že s tím "seknete",.....,pak není jiná cesta a prostě si už nezapálíte!!!! Není to zdaleka tak těžký, jak to vypadá. Zvládne to každý, kdo si dá práci s tím, aby našel ten SVUJ DUVOD!!!!!!!
    Držím palečky.
  • Paráda ! Tak to má být. Človek s rozumem nekouří. Kuřáci přispívají státu na daních, živí farmaceutické koncerny, doktory a hlavně brzo umírají. Může za to jejích vlastní hloupost. Vzhledem na stav důchodového účtu by stát měl kouření víc propagovat. Bude míň důchodců-kuřáků, to ale politici vědí a ještě dostanou za hlasování peníze od tabákové loby.
    • Jak to víš ??? A EU to také neví. Kouření škodí zdraví a obsahuje látky, podporující vznik rakoviny. Nikdo to nezpochybňuje. To ale neznamená, že kouření je jedinou příčinou úmrtí !!! Například Evropu brázdí statisíce kamionů a jejich zplodiny mnohonásobně převyšují škodlivost kouření, na silnicích zemře v evropských zemích ročně sto tisíc lidí a milion se doživotně zmrzačí atp. těch škodlivin by se našlo... Ale zakazuje se jenom kouření. Přitom třeba chemické látky v potravinách zabijí ročně několik milionů lidí v Evropě, nebo chudoba zabije statisíce lidí hladem. A o tom všem je ticho, nemluvím o drogách a dalších škodlivinách. Nepopírám, že kouření škodí, ale ta úmrtí pouze na následek kouření nejsou vědecky prokázána, vědecky je prokázána škodlivost, ale těch ostatních "položek" také. Takže ano, souhlasím s omezováním kouření (osobně nekouřím), ale tvrdit takové bludy, jako že 700 tisíc lidí zemřelo na kouření je nesmyslné. Vždycky je to celá řada položek, které tu rakovinu vyvolávají, nikdy to není jen jedna jediná...takže takové nesmysly, co EU provádí, jsou jen hloupým alibismem - tepe se (jistě oprávněně) do kouření, přičemž stovky dalších škodlivin, zejména zplodiny z motorových vozidel, či chemizace a jedovaté svinstvio nechávají bez povšimnutí... Nejsem věřící, ale tady má víra pravdu: "Kdož jsi bez viny, hoď kamenem"... A tady EU hází jen po jednom faktoru a nechává zbytek škodit v pokoji !!! Až se ti třeba (nepřeji ti to ) zabije někdo blízký v autě, tak holt žádej zákaz výroby motorových vozidel, že ??? člověk s rozumem by tedy neměl jezdit autem, vlakem, létat v letadle atd....
  • Zamáčkl jsem slzu, dojat péčí EU o mé zdraví.

    V EU JSOU SKUTEČNĚ ODLOŽENÍ POLITIKOVÉ Z CELÉ EVROPY.JEJICH STAROSTI MÍT....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit