Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechte Řecko ,Řeckem konečně tam mají vládu,která bude schopna problém řešit a starejte se o to Česko,které naštěstí nemá Euro a nedovolte,aby ho mělo rozkradené je dost.A to umělé snižování Kč je záměr jednou stranou s humbukem dát a druhou ještě víc vzít.U nás je to benzin a nafta snižování ceny šlo momalu ,ale zdražování jde raketově.O znehodnocení měny ani nemluvě a jsem přesvědčen,že to je záměr.A prosím presidenta ať se nevyjadřuje v tomto měl Klaus jasno i o mejdanu na Majdanu.
  • Copak by němčouří dělali, kdyby je řekové dali k soudu pro neplnění závazků .. Dluží jim už 70 let válečné reparace a ty nejsou promlčitelné.. dokonce by soud míohl nařídit úroky... TAKŽE????
  • Je to klasika. Ve volbách se slíbí více než se může splnit. Volič s radostí odvolí. Tomu se také říká korupční jednání. Jen s tím rozdílem, že vítězná strana si vesele a zákoně, protože ta pravidla si nastavili jim podobní předešlí politici, vyplácí státní bohaté příspěvky. Hlúpý a oklamaný volič jim dělá zbrojnoše. Nerealistické sliby na jedné straně a nerealistická očekávání na druhé straně, pak vedou k extremismunebo minimálně růstu napětí ve společnosti. Protže zlost a nenávist se často obrátí proti skupině, která je často slabší a zranitelná, vyplatí se je okrást nebo znesvobodnit.... Daleko chudší země než Řecko platí nebo přispívají na jejich dluh...
  • Zloději nicků popis mele z posledního se spíše než na EU hodí na Rusko. *15* *15*
  • EU už mele z posledního, to Řecko je úplně potopí.
  • Bylo jasné že se tento slepenec rozpadne, dříve či později.
    • Bylo to jasné už z počátku.
  • EU by neměla řeckým komunistům ustupovat!

    Předešlá vláda byla prostě nezodpovědná a podporoval žití nad poměry. Brala
    si půjčky a dělala dluh. Jenže každá hostina jednou skončí a musíte zaplatit účet.
    A námitku že lidi za to nemohou nebere. Lid si vlády zvolil.

    Nechtějí splácet ani nechtějí prodat ostrov. EU se bez řecka obejde a bude na tom lépe.
    Řecko se bez EU vrátí po hospodářské stránce do doby kamenné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit