Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážení,

    bohužel máme co si zasloužíme. Někde jsem četl ,že na OF neměli žádného ekonoma a tak
    jedna paní nabídla nějakého ekonoma z paneláku - tak nevině to začalo.
    Trochu mě to připomíná vzestup a pád jednoho malíře pokojů .

    Jinak souhlasím že ta banda z prognostického ústavu tady provedla perestrojku na
    LIBERÁLNĚ DEMOKRETICKÝ FEUDALISMUS
  • my ti rozumíme, otravovat a otravovat lidem život a čím míň jich půjde k volbám tak tím víc šancí ty zloduchu máte, mám na mysli ODS, ,,Svobodné,", TOP09 a další modrou havěť. Potom vzhůru z EU do Putinovského Ruska, tam jsou zákony jako šité pro vás oligarchy. Nas@rat.
  • běž domů, do Ruska a neotravuj v Evropě, KGBáku.
  • Ať už si nechá ty své komentáře,intrikán a plesnivec.Největší zmetek novodobých dějin ještě pořád žije?Už aby chcípnul haajjzzll bez ohledu na to jestli má pravdu nebo ne,on je ten poslední,který má právo v této zkorupované a rozkradené zemi něco komentovat.Doufám,že už mele z posledního a že to jsou jen senilní žvásty.
  • Nejen u Eurovoleb ale i u těch parlamentních vždycky, když vkládám hlasovací lístek do urny, mám pocit, jakobych říkal, ty zakroužkovaný(á) máš ode mně mandát si legálně nakrást, napakovat se, lhát až se práší, korumpovat a zaštítit to všechno imunitou. To je hlavní důvod, proč jsem se na to po dvaceti pěti letech na volby vykašlal. Takže si Klausíci a jiní darebáci nevymýšlejte pseudodůvody malé účasti. Do kriminálu s vámi.
  • ten sýčak o eu má pravdu -ale tu měl dávat médiiím se samotky na borech o chlebě a o vodě .podvodik a ignorant klaus stejně klidu v osobním životě nedojde - musí se mu o té zlodějině a podvodech co spáchal na čs.lidu zdát . snad jednou bude po právu odsouzen za vlastizradu .
    • Kéž by jsi měl pravdu ale zázraky se bohužel nekonají a zmetci a hajzlíci mají tuhý kořen a jsou téměř nezničitelní,Vždyť jsi to viděl na Vaškovi Havlů co všechno vydržel.
    • Jo!
  • Ten pán dělá jen to, co mu Moskva nařídí. Kupónovou loupežnou perestrojkou počínaje, přes rozklad OF, podporu Srbů ve válce, hloupou a povrchní kritiku EU a naprostou diskreditací a zesměšnění všeho pravicového v ČR.
    • co s tím má společného Moskva??? ty imbecile a tobě podobní,znáte na vše jen slova to komunisti,to Moskva...... omg
      • Asi se trefil do černého, že se kryple tak rozčiluješ a komunisti ho dosadili do prezidentského křesla, takže ono na tom bude dost pravdy, že jsou jedna ruka.
  • Opravdu by mě zajímalo proč média a tisk neustále referují co Klaus. Tenhle megazloděj a pokrytec se tak negativně podepsal na vývoji v tomto státě po r. 89, že o tomto člověku by měly být jen informace typu - policejní vyšetřování a následně soud s ním. Osobně ho nemůžu ani vidět, šmejda křivýho, natož číst ty jeho pokřivený úvahy a koukat se na to jak se stále tlačí do popředí veřejného života. nejdříve to dělal proto, aby zakryl ty megazlodějny, kterých se spolu s dalšími podobnými účastnil a aby se nikdo nedostal k informacím co tam kde udělal. Po jeho do nebe volající amnestii, nevím proč se tam stále cpe, svoji úlohu už splnil. Takže novináři strčte si konečně informace o Klausovi někam. Přivítám jen informace o něm týkající se faktů o tom, co vše tenhle člověk udělal v neprospěch lidí v tomto státě. Ostatní bláboly mě nezajímají a dle toho jak se k němu lidi vyjadřují se domnívám, že můj názor není osamělý.
  • Klaus ten největší lotr v dějinách čeké republiky .Prvně nás do EU zavede a potom se všeho v zdá, a ještě po podpisu ukrade péro. Divím se že tady ještě otravuje svět. *16* *16* *16*
  • Klaus je to nejhorsi co nas mohlo potkat. Vlastizradce, zlodej, saboter ktery nechal rozkradnout Ceskou Republiku aby pak vsechny zlodeje co ji rozkradli amnestoval.
    Je zrudou ktera nema v ceske historii obdoby, jak je mozne, ze jeste nesedi za mrizemi a rozdava
    intervija ? Staci kdyz vidim jeho prohnany ulisny ksicht a je mi na bliti !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit