Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gripeny a vyšetřování do ztracena: Milióny pro stranu V roce 2002, kdy se o gripenech intenzivně vyjednávalo, byl s korupční nabídkou telefonicky osloven tehdejší senátor ODA Michael Žantovský. Jeho strana podle ní měla dostat až 50 miliónů korun za to, že senátoři ODA z klíčového hlasování v Senátu odejdou, čímž by umožnili schválení nákupu stíhaček. Nekandidoval náhodou také do EU? někdy?
  • Největší chyba EU je Německá byrokracie - pracuji v oblasti zemědělství - nařízení EU, certifikací a recertifikací je tolik, že se v tom už nikdo nevyzná. Jen to živí certifikační (soikromé) subjekty a státní kontrolní orgány. Pro zajímavost jsem spočítal, že toto stojí v EU zemědělce cca. 100. miliard euro - a o tom to je.
    • Samá certifikace a dováží se sem závadné potraviny jen to sviští. Jsme totálně nesoběstační a hyper super berou ze zahraničí vše co jim přijde pod ruku - dokonce i kyselinu citronovu, prášek do pečiva i puding dovezený z Číny a protože ovčánek kouká jen na cenu a vůbec ne na původ a ten vědomě není označen odkud a dosti jasně a viditelně , tak se i tímto způsobem zadlužujeme v řádech desítek miliard korun ročně díky neřádům a zlořádům co to k nám vozí. Pak zákonitě pod tímto tlakem krachují naše podniky, není práce pro naše lidi. Takto pracuje neviditelná ruka trhu viditelně proti našemu státu a tito dovozci - šmejdi první třídy za to dostávají ještě ocenění podnikatel roku.
  • No těch 78 tisic preferenčních hlasů Pospíšilovi by chtělo přepočítat. Je to nesmysl a dodnes nejsou výsledky na ČSÚ vyvěšeny a navíc BYLY DVA DNY KDE A KDO JE HLÍDAL A KDO MĚL K NIM PŘÍSTUO?????
    • Je třeba volit jen jeden den, jak to ćhce Babiš, tentokrát má pravdu, všude ve světě to takto je,.V noci se s tím dá kouzlit. Navíc se ušetří peníze.
  • Kdyby Češi bezhlavě do EU nelezli,tak nemuseli dnes z ničeho propadat.
  • Mysleli, že nás osvobodí Erich Hartmann a bude zvolen jednohlasně do Evropského parlamentu.
    • Ty bolševický blbe! Takové zarušené moudrosti z Kramlu jsme poaslouchali vlastně už od
      roku 1945 A rakových zbabělých a blbých Klausů jsme od té doby viděli stovky!
      Ty patříš mezi takové duševní chudáčky, kteří neumí nic jiného než papouškovat
      slova válečného zločince fašisty Putky!
      • *1* *1* *1* *1* *1* *1* Blbe *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • slováci měli ještě menší procentní ůčast.snad jen asi 8%.
    a co si vlastně politici mysleli?
    lidi jsou už z nich za těch 20let průserů a rozkrádání otrávení,tak kdo by je měl podporovat. *1*
    • Však Ty máš taky ještě menší mozek,.a naplněn jen rudou sečkou!
    • Lidi jsou otrávení a naštvaní, ovšem tím, že nešli volit protiváhu tak volili právě tímto způsobem absence šmejdy z TOPky , krále exekutorů Pospíšila , co tak pěkně zmršil Občanský zákoník, který si ještě vypijeme až do dna všichni, že nám z toho půjde hlava šejdrem, pak ANO v čele s Teličkou, který nám zničil zemědělství a soběstačnost v potravinách a zadlužuje tento stát díky tomu v desítkách miliard ročně, proto ho všichni volili , aby si dal repete, a Ransdorfovi , snad uplacení šílenci, dali hlasy preferenční, aby se zase za astronomický plat mohl chodit vyspinkat do Bruselu do europarlamentu do růžova a splácet tak svoje astronomické dluhy, které nasekal. Opravdu úžasný výsledek. , eurohujeři jedou u nás, ještě že to jistí tentokrát Francie, Anglie, Dánsko, Belgie a další státy, kde měli všech pět po hromadě a mají toho už také dost v této podobě ale ve volbách to dali pěkně znát na rozdíl od našich hrdinných ovcí., co seděli na zadku a tím volili všechny ty šmejdy. IQ tykve. .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit