Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tebou jmenovaní budou souzeni v novém Norimberském soudu a dostanou i stejné tresty jako předchozí nacisté.
  • Burka není náboženský symbol. Je to symbol kterým Evropany pohrdají a pokud ho tedy chtějí nosit, tak si ho mohou nosit ve své zemi z které k nám přitáhli. Takže táhněte domů a neotravujte nás.
  • Není to trochu zavádějící vysvětlení, pane doktore?
    Desatero přinesl Mojžíš z hory Sinaj jako Boží dar, je to záležitost starozákonná a tedy nemůže být církevní (Teprve v Novém zákoně jest psáno:"A já ti pravím, že ty jsi Petr; a na této skále zbuduji svou církev a brány pekel ji nepřemohou."), ledaže byste církev a příslušnou podobu desatera konkretizoval (Letniční hnutí, evangelikální hnutí a svobodné církve obvykle přejímají znění Desatera doslovně, kdežto ostatní křesťanské církve obvykle využívají kratšího textu, poprvé použitého z katechetických důvodů sv. Augustinem.).
  • Tak ono řešení existuje, respektive existovalo, jen jsme ho už prošvihli: stačilo by, kdyby ostraha vnějších hranic Schengenského prostoru fungovala a konala. Gumový člun se dá potopit pár ranami z pistole, na pevnině stačí plot jako v Maďarsku. Teď už bohužel musí nastoupit výšezmíněné. Mimochodem naprosto postrádám nějaké údaje o tom, kolik ilegálních migrantů, kteří nesplnili podmínky pro poskytnutí azylu, uvedli nepravdivé údaje, podváděli nebo dokonce páchali na území Schengenu trestnou činnost, byl deportováno. Teoreticky by to měly být alespoň desítky tisíc lidí z těch několika miliónů, ale jak je to v praxi???
  • Kefalín, vravel som vám, vežahorí!!! A tí hasiči sa ani nězošli... *3*
  • Jistě, církevní právo platí pro příslušníky církve a pro všechny občany platí civilní právo. Avšak církevní DESATERO by mělo platit pro každého slušného člověka, protože je to vlastně morální kodex. A jestli za jeho porušování skončí v pekle, to každý z nás pozná.
    Iuris utriusque doctor (doktor obojího práva, tj. církevního i světského) *3*
  • ...a ta snafíkova dikce, to odvážné členění vět, ta myšlenková návaznost - a v neposlední řadě ten reformovaný pravopis! Obdivuhodné!!! Mocný myslitel - rodí se nám zde nový Nietzsche *1* *1* *1*
  • Škůdci typu Merkelové či Junckera by neměli v Evropě vytvářet prostor pro vytváření teokratického režimu, v němž náboženské právo bude nadřazeno světskému. Mnohé náboženské zvyky jasně symbolizují inkviziční totalitarismus, resp. středověké tmářství a tvrdě atakují důstojnost člověka a kulturu vyspělé demokratické společnosti 21. století. Každý náboženský fanatik by měl být přiveden k poznání, že naše převážně ateistická společnost nebude a ani nemůže přijímat středověké myšlenkové vzorce zfanatizovaných inkvizitorů. Burka je klasickým symbolem středověkého náboženského útlaku.
  • máš velkou hlavu. toto jsou opravdu nosné myšlenky tohoto dne. Vyzkoušej to někde na náměstí přednést.
  • Tak podle autora patrite k te vydesene verejnosti ktera vola po tech nesmyslnych zakonech :)
  • Jirka152
    S kolektivním odsunem souhlasím , ale zase máš možnost si je nastěhovat domů. Pokud to s největší pravděpodobností nepřežiješ, tak to bude taky dobře.
  • asi takový jako bible / křesťanství OK?
  • Tak prý narazit v Evropě na ženu v burce či nikábu bylo i před zákazy vzácné skoro jako zahlédnout v Himálaji sněžného muže?

    Vážený autore, Byl jsem minulý týden v Mnichově a "sněžného muže" jsem viděl tolikrát, že mi z toho nebylo dobře. Zajedte se taky podívat. Byl jsem silně kulturně obohacen. Jako minulý rok v březnu u Olympijského stadiounu kde hořely svíčky na chodníku a pak mně došlo proč.
  • Rusové neopraví ani sobě v válce Východních a západních rusů neb ukrajina nejsou Ukrajinci vždyt je všechny Stalin vyhubl hladomorem a jen Voliňáci unikli zpet do vlasti pokud chteli pokud zustali tak je odstřelili Stalinisti ,ovšem domy tam nikdo neopravil na armádu dává Rusko více miliard než USA z rozpočtu ažijí v Zemljankách
  • Zničili jim životy rodin dodavatelé zbraní a munice Evropské zbrojovky,tam nikdy zbraně neměli pokud se tam neobjevili běloši obchodníci Zbrojovek Francie ČSSR SSSR a USA dodavatelé Saud arabi Izrael uměle vytvořený stát na cizím uzemí volnosti všech nomádů ,dodavatelé zbraní do Israele Evropa USA ,tam to začlo terostické utoky Israele a palestinců na oplátku jim
    Takže opustěte tamní teritorim všichni armadní zbrojařské koncerny cizinců a ony všechny se vrátí do svých domů které opravíte vy co tam těžíte ropu koncerny Shel a státy armád USA USA Turecka opraví domy obyvatelstvu
  • Ideologii !!!
  • Byl jsem se ženou ve Vatikánu a šel jsem do kostela.Mám správně vyvinutou ženu a ejhle vyběhlo něco v hábitu a rozhazovalo to rukama.Pochopil jsem,že žena pohoršuje tuto skupinu práterníků ,protože má výstřih a šel jsem hledat obchod se šátkem.Nebyl jsem jediný a v širokém okolí nebyl v kapitalismu k sehnání.Toaletní papír nestačil a ani banánový list.Poučení bylo jiný kraj ,jiný mrav.A to platí pro ty přivandrovalce bez dokladů,kteří tady chtějí dělat bordel.My je nekolonizovaly,proto sem nelezte.Jinak v izolaci se musí živit.Důrazně nectíš naše podmínky bude s tebou zatočeno.Stačí Itálii otočit čluny zpět a nemusí se ani střílet.Každý nechť se postará sám o sebe.Tak nám to vyprávěl prvobytně pospolný kapitalismus u nás.
  • něviem čo vám kto nahováral, ale bez bůrok to nějdě. Kedže budů vedra a ty v letě sů, musí byť aj bůrka.
  • tvoje blbost je bezmezná. A co jako?V tomto konkretním případě je to jediné a správné řešení. Nelze ničím nahradit. Dá se jen vylepšovat.Jasně že se vždycky najde přitakávač s barevnýma vtěrkama. Tak vykřikni taková velká slova někde veřejně!
  • Kdo chodí při 30°C s kapucou na hlavě?Ten,kdo je IN.Kdo chodí s šátkem přes obličej v zimě?Nikdo,jen ten co chce přiblble být IN.Není Vám,zn."duran.k" přiblble?Nechte si radši něco přitetovat.Na obočí,tam to má málokdo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit