Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Budování "kapitalistického ráje" přivádí stále více lidí do neúnosné bídy.Hlavně ty,kteří oblbování mocných věřili.Ti,kteří politické darebáky hned od začátku nebrali vážně jsou na tom ekonomicky lepší a bez dluhů.Ale zase si neužili tolik radosti,čekáním na slibovaný kapitalistický ráj.Prostě,každá mince má dvě strany.Já osobně jsem rád,že jsem politickým lumpům nenaletěl a hlavně se s nimi nedal do spolku.Jejich konce,pokud včas nezdrhnou ,je zde čekají neveselé.Škody způsobené této zemi,pak,se vší pravděpodobností,bude nahrazovat obyčejný český blb důchodového věku.Prostě mu to pak mladá generace"utrhne od huby".
  • Potíž je v tom že "tiché stádo" prahne po tragediích nad kterými se hrozí či dojímá a proto máme ve zprávách na naše "marketingové" přání vždy nějakou tragedii, a novináři nejen bulvární mají a hojně se pak rozepisují.. Potíž je v tom že na rozdíl od minulého systemu kde něco takového by bylo systematicky vymlčeno se takový psychopat dostane na titulní strany což byl další z cílů který si sám naplánoval i me mu jej ochotně plnéme. To by mne až tak nevztekalo ale bohužel je inspirací pro jiné magory které jej rádi napodobí pro onu "slávuů. Je to stejné u všech seriových vrahů a jiných zpravidla "vzdělaných" a chladnokrevných psychopatů. Není snad důkazem že střílení učitelů a žáků se opakuje znova a znova od doby jejího prvního "protažení titulními stránkami" ? Stejně jako terorista unosce si je jistý že dostane výkupné za svoji oběť novináře z válečné zony v urovni stovek tisíců Eur která zaplatí dalších 100 takových unosů. proč by toto výnosné a slávu přináášející podnikání nepodnikal?. To že by se vzteknul že nedostane nic je pravdou a že by ve svém "podnikání" zkrachoval a pravděpodobněji jej opustil je též pravděpodobné. Také mi není simpatické ruské provedení vyjednávání s teroristy typu Beslan či divadlo kdy aby se vyjednávat nezačalo rovnou postřílite či otrávíte troristy i oběti. je to odsouzeníhodné ale jak vidíme docela účinné. Oběti i teroristé vědí že vyjednávání nebude a tak si raději svého unosce pokusí zlikvidovat sami. Ať jsou to pasažeři letadla či mládež na ostrově. Utíkat se před realitou není řešením nejen na ostrově se střelcem.
  • Nůžky se opravdu rozevíraji, mezi lumpami, privatizatory, tuneláři apod. svoločí a "Lůzou" a toto jsou následky.... *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit