Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To tam poslali tu pravou, egoistickou fanatičku, která nemá se spravedlností nic společného. Evropa zase zase neřeší nic komplexně. Příkladem může být Austrálie. Buď budete dodržovat naše zákony a zvyky nebo "táhnněte odkud jste přišli". A USA dát jednoznačně najevo, že USA svými agresemi do svrchovaných států způsobují migraci do Evropy. Je zajímavé že z Krymu žádný exodus není. Základní překážkou pokojného rozvoje civilizace jsoi oni. A to také proto, že nedokážou jinak své ekonomické problémy řešit nnaž válkami.
  • Nejen oni zaplavují území a otravují slušné lidi.
  • Velice rozumně se chovala vojska Sovětského svazu k příslušníkům zločinné SS a SA.Po dopadení jejich příslušníků je střílela bez soudu.Zda šlo o aktivního bojovníka,nebo jenom kuchaře jednotek to nerozlišovala.Držela se rozumného názoru,že se měl každý napřed pořádně podívat do čeho dobrovolně leze.Tyto jmenované vojenské jednotky byli totiž složeny jen z dobrovolníků.Totéž,po revoluci bude třeba u nás praktikovat s těmi politickými stranami,které se po komunistech prolhali k moci a Česko zbídačili.Pouze místo střílení je odporážet na katovských mučírnách ,s bezbřehou krutostí.Ta bezbřehá krutost k vlastizrádným lumpům je nutná proto,aby se v Česku darebáci ještě za sto roků politice obloukem vyhýbali.A tak měli slušní lidé šanci zachránit stávající životní prostor i pro další generace Čechů.V takto rozprodané a rozkradené zemi toto realizovat bude úkol skoro nadlidský.To bude práce jedině pro slušné lidi a ne pro politické darebáky.
    • SA? tak ty asi né ale neva
    • Technická, Jarouši. Kde vezmeme ty katovské mučírny? Tady již dvacet let přece máme pravdu a lásku a katovské mučírny jsou jaksi nedostatkovou záležitostí. O katech ani nemluvě. A dovedeš si představit jak by dopadla veřejná zakázka? *1* *1* *1*
  • Když končila druhá světová válka tak si vítězné mocnosti položily otázku proč vůbec tato válka vznikla.Dospěly k závěru,ze to bylo tím,jak nežili jednotlivé národnosti ve svých přirozených hranicích.Proto také došlo k odsunu Němců z Československa a například do Čech byli odsunuti Češi z bývalého Sovětského svazu.Po rozpadu Sovětského svazu se začal dělat pravý opak.Evropu zaplavují houfně národnosti,které zde původně nikdy nežily.To začíná potlačovat původní národnosti a pro budoucnost to zadělává na pořádné konflikty.Prostě blb,když se dostane k moci tak je nepoučitelný.Jeho hlavním heslem je vše co bylo před ním,tak bezhlavě přeorat.Proto se například do Česka záměrně tahali Ukrajinci,aby připravili cikány o práci a byla stále více natažená ruka do státní pokladny.Rovněž tahání sem Vietnamců připravilo hodně Čechů o práci.Díky troubovitosti lumpů,kteří se po komunistech prolhali k moci jsme nyní na pokraji státního bankrotu.Proto je třeba včas udělat co nejkrutější revoluci a všechen ten lidský dobytek,který se po komunistech prolhal k moci odporážet na katovských mučírnách co nejkrutějším způsobem ,za vlastizradu..Navíc znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Tak zachránit Česko pro další generace Čechů.Chce to dostat k moci,tvrdou ruku mladé generace.
  • V některých státech EU už je pozdě. Pokud se neprobereme my včas, bude u nás pozdě také. *11*
  • Já to vidím tak že pokud se nezakáže přístup těch islam "lidí" do Evropy tak to bude stále to stejné dokola. To je zvěř která nemá nic jiného na práci jen se zdokonalovat v boji. Jsem sice ateista, ale přečetl jsem oba svazky bible i ta obsahuje násilí, ale četl někdo korán ? Já jsem ho ještě nedočetl, ne že to nedává smysl, ale je to vlastně jen soubor nenávistných veršů a mnoho výhrůžek a s tím souvisejících následků při nedodržení návodu. Já by jsem to nesváděl na víru jako takovou, ale na lidi a ti primitivové kteří se rodí z kalašnikovem v ruce ani nevědí že se dá život prožit jinak než souložit z ovcemi na pastvinách a potom jít odpálit bombu do nějakého evropského města. Já by jsem celoplošně zakázal vstup těch pololidí na území evropy a ne jen dostupnost informací po internetu protože internet je jen jeden z mnoha nástrojů a internet nikdy nezmáčkne ten knoflík na bombě. Pokud by se prokázala příslušnost kohokoliv z rodiny k nějaké teroristické skupině tak bych zakázal celé rodině přístup na evropský kontinent do konce života. A já jen doufám že jednou nastane ten den kdy tento odpad vraždící ve jménu Aláha přestane být hájen a vypíše se odměna 20 dolarů za hlavu a krabička nábojů zdarma pro lovce. Teprve potom nastane klid. Já osobně si nepamatuji nějakého bílého Evropana který by letěl do nějaké arabské země z bombou kolem pasu a odpálil se tam ve jménu krista.
  • Náboženství vzniklo, když se sešel podvodník s hlupákem. /Voltaire/ .. *5*
    • Prostě typické tržní prostředí. *1* *1* *1*
    • Nevymlouvej se na nikoho! Byls gtam Ty a Nedorost Putka vlastenec!
      • jdi radši vyhulit Notovi čuráka.
    • pravda
  • Cenzura už v Česku je a pořádná.Pokud na oficiálních stránkách Zemana někdo sprostě nadává slušným lidem,tak to necenzurují.Ale když někdo upozorní na to,že vše co se po komunistech prolhalo k moci žene Česko do státního bankrotu a pak odsunu Čechů do Izraele k odporažení Arabům,tak to zcenzurují hned.Chce to krutou revoluci a všechen ten lidský dobytek,který se po komunistech prolhal k moci a Česko dotlačil na pokraj státního bankrotu,co nejkrutěji odporážet na katovských mučírnách.Navíc znárodnit veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
    • Klas Jaroslav! Jak to že žiješ a nechcípneš? Putka propaganda musí být výživná, když
      Ty furt meleš tu prázdnou rudou slámu!
      Sklapni, nebo budeš sklapnut!
  • Konečně jim to začíná docházet jak je to s islámem !
  • Program definováných náboženských cvoků je řadu let jasný, tak nevim, na co se furt čeká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit