Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Plošné testování je nesmysl, jak pozná každý kdo má alespoň střední školu. Pokud nejsou lidé ihned po testu izolováni od ostatních, tak se mohou okamžitě nakazit od čekajících na test. Chápu ovšem, že je to ta nejlepší zlodějna pro dodavatele pochybných testů.

    • O nesmyslnosti plošného testování jsem psala už dříve...😉

  • Testování na prd. Dopis z hygieny přišel 16.10.ze dítě prošlo v kontakt s nakaženým 9.10.,ale.na testy nás.pozvali 22.10. bylo na zvážení rodičů aby se vyhnulo dalších kontaktů. Ja a žena volno do práce můžeme.A dnes dorazila.zprava že je dítě pozitivní a my máme jít do karantény a domluvit si testy...Tak a teď mám to nebo ne a je v hájí celá,firma.protože jsem chodil do.prace?(omlouvám se píšu na mobilu)

  • Je to jako u nás. Každej pražák kterej šoupnul svý rodiče do starobince ve 100km  okolí si myslí že sežral šalamounovo ho.no. 

  • To třeba ve F-1 se plošně blbne.Když jsem se naposled díval tak hlupáci před závodem poklekávali.A běžela motivační videa.Prostě už úplně zdegenerovali.Nechali se nabantovat černoškem v Mercedesu.Dobře - ten zatím nikomu neškodí.Ale pokud smečky zdivočelých demonstrantů napadají v USA policii, vypalují obchody i auta, tak je to jiná situace.Už žádný soucit a sympatie.Averze a odmítání celého formulového divadla.

  • Plošné testování má samozřejmě smysl. Jen se do toho musí vnést řád a organizace 😯

    Viděl bych to takto, lidé ve frontě projdou rychlým testem, ti bez příznaků půjdou domů, s příznaky okamžitě zastřelit a zlikvidovat ve spalovně. 

    Testování provádět aspoň jednou týdně, dokud infekce nezmizí. 

    • Realisto, z Tebe by měl nebožtík Adolf Schickelgruber radost. 😯

      • Vždyť říkám že jste mne měli dávno vzít k Vám. Určitě bychom se domluvili. Nevím proč mne tví přátelé Soukmenovci nemají rádi. Já Nacistům fandím i když přeběhli z Německa do Ameriky......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit