Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • erv, to bych musel ale pracovat 25 hodin jako agent Bureš a být u správného koryta.

  • KIMCID

    Zelená budoucnost je vyzkoušená! My vzorní občané EU jsme se zavázali snížit produkci CO2 o 55%! Celosvětově to sníží produkci CO2 o 0,0003405%! Obyčejní lidi žádná auta nepotřebuji! Stačí jim kolo. Střední třída si může koupit na splátky dokonce e-kolo! Pokrokové státy, jako třeba Severní Korea, zakázaly auta se spalovacími motory již dávno.

  • Již dávno nejsme pouze příjemci Eu peněz. Odvádíme daně své vládě na naše občany a služby (zdravotnictví , školství atd.) z těchto peněz se část posílá do Bruselu aby státy jako Řecko atd.   neumřeli hlady. Pak jsou tu dividenda a daně vyváděné z této země , na které si naši občané ani nesáhnou.  Zemědělství  ořezané na  minimum , o průmyslu radši ani nemluvím. Pouze montovny bez přidané hodnoty. A pak přijde nějaká komise co není v našem sys. zastupitelné demokracie nikým volená a bude rozhodovat o defakto našich penězích !!!  Proč tu je paralelní systém rozdělování peněz, které jsou našich občanů . Naše peníze se mají rozdělovat podle našich platných zákonů a né podle hlasu nějakých poštvaných samozvaných úředníků. Pokud někdo splňuje pravidla (zákony) této země tak mu náleží co je  v zákoně. Závist neschopných co nikdy nic nevytvořili mne nezajímá.  Kdyby jste tu snahu co věnujete k štvaní  věnovali něčemu jinému tak jste taky za vodou, ale to by jste museli pracovat místo štvaní a to vás nikdo nenaučil.

    • vanhorne

      "Zemědělství  ořezané na  minimum"

      Co vykladas, repce se dari jako nikdy pred tim, to je zemedelstvi. 😂

  • Zírám na to, kolik tady existuje omezenců, co hájí komouše, agenta a přivandrovalce Bureše.

    • Tak to vidíš - milouši. A ty s tím nemůžeš nic dělat. Ale vůbec nic. Jen tady zlostně a závistivě prskat pitomosti. A to pořád dokola. Pokud někdo tvého formátu mluví o omezencích, tak to moc sedí. Kolikrát jsi to tady už všechno nahlas požaloval.A ono nic. Nikdy se nic nestane.

  • josef.chmela

    Česko má problém, protože je v tom násilném a prohnilém spolku EU. Pryč z EU dokud je čas, to je naše záchrana.

    • A nebude ono jednoduší ty Agroferťácko-koblihářská hlásná troubo zbavit se té nechutné zrůdné křivácké podlé prolhané kreatury - komouš.konfidemnta Babiše a zůstat ve spúolečnosti civilizovaných zemí než dál poslouchat tu podlou bestii?

      • To je tvoje CV?

    • Kolik Ti Kreml platí za ty vlastizrádné kecy?? Země Koruny České vždy patřily do Evropy, naše kultura je evropská. Jestli to Tebe táhne do východních stepí, nic Ti nebrání se tam odstěhovat!

      • josef.chmela

        Vlez mi na záda. Na ty tvoje, věčně stejné demagogické kecy, už nemíním reagovat.

        • Tak nereaguj. Považoval jsem Tě za člověka slušného, inteligentního, i když smýšlejícího "prokomunisticky". Teď si kladu otázku, zda nejsi Putlerovým agentem.

  • dzixy

    Domnívám se, že handlování opozice s "Babišem" může ukončit pouze evropský soud, nebo náš "Ústavní soud", který potvrdí, nebo vyvrátí, že naše ústava a naše zákony jsou nad zákony EU, podobně, jako to udělali Poláci. A bude konečně klid i u opozice, kterým sklapne, i u Babišů, kteří si půjdou dál...

  • v cesko ma 

  • Jsou lidé, kteří nepochopí, neboť  pochopit nechtějí . Tak tedy polopaticky:

    DOSTÁVÁME Z EVROPY PENÍZE EVROPSKÝCH OBČANŮ, ABYCHOM SE ROZVOJEM A ÚROVNÍ PŘIBLÍŽILI EVROPSKÉMU STANDARTU.

    v ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ EVROPSKÉ PENÍZE NEJSOU  URČENY PRO JEŠTĚ VĚTŠÍ ZBOHATNUTÍ MILIARDÁŘŮ A BÝVALÝCH STBbáků  A FUKCIONÁŘŮ.

    😐💲

    • EU peníze jsou defakto naše peníze, ktaré se mají rozdělovat podle českého práva né podle přání  hlupáků.

      • EU peníze se musí rozdělovat podle EU zákonů a ne podle přání českých zlodějů a jejich podržtašků.


        • Je vidět , že o věci rozdělování dotačních titulů nevíš vůbec ale vůbec nic. Proto ta bezmoc.

    • dzixy

      Kamildo, měla bys vydat zákon, který uváděným zakážeš podnikat. A pokud podnikají legálně, teda podle zákonů země, odvádí daně, tak kritizéři by měli sklapnout.

      • vanhorne

        "měla bys vydat zákon"

        Takovy zakon, vuci podezrelym podnikavcum mel byt v Cesku uz nejmene tucet let i dva.

        Co to je napriklad za podnikatele, ktery uz leta diky svemu zvlastnimu podnikatelskemu umu a aktivitam, vzbuzuje podezreni a pochybnosti nejen u podnikatelske obce ale i u jinych organu? A v tom, ze odvadi dane urcite neni sam, podnikatelu jsou tisice a jeden. Ale jen jeden je tak podnikavy, ze se o jeho podnikavost zajima uz nekolik let Brussels. Jak dlouho jeste bude obycejny estebacky ageny a poskok, vrhat svuj stin na cele Cesko a tim ho znevazovat v ocich ostatnich zemi? 

      • "A pokud podnikají legálně, teda podle zákonů země".....

        Naprostý souhlas! Jen si musíš trochu ujasnit, jestli DOTAČNÍ PODVOD je legální a podle zákonů země! 😉

        • vanhorne

          "teda podle zákonů země".....

          Ty penize ktere Bures shrabne ve jmenu dotaci, ale pochazi z jine zeme, takze by mely podlehat aspon nekterym zakonum zeme puvodu, ne? Tam ty zakony asi nebudou tak benevolentni a vstricne vuci ruznym chytrakum a managerum, aby ti si je vykladali jak se jim hodi. Ze na vychodnim brehu Labe se hledi na dotacni podvod jako na samozrejmost a soucast podnikani, na zapadnim brehu to bude pravdepodobne opacne.😀

  • Dlouhé roky nic. Najednou přicházejí bonzáci a udavači od pirátů.Doma se nedařilo porazit ve volbách, tak se vyzkoušel zdejší zvyk. "Teplý bonz".Ani to se primárně moc nedařilo. Přidal se teda extra vyvedený bonz na prošetřovací bruselskou komisi, že nešetří dost rychle.Jasně že se už v Bruselu načepýřili. A smažky podle rovnice " když mi chcípla koza ať sousedovi chcípne taky" si vyvzdorovali kontrolu kontrol. Raději ať nemá peníze nikdo v ČR , než by je získal A.B. Krásně zpackanou budoucnost nám tady plánují.

    • vanhorne

      "Krásně zpackanou budoucnost nám tady plánují"

      Neboj se bude lip. Estebacky udavac a bonzak agent #25085 na tom tvrde maka, aby zaridil jeste krasnejsi budoucnost.  Vcera ti vletela do huby kobliha, zitra ti tam vleti cely 'čáp na rožni'. Muzes bastit a mlaskat.   Kdybys nahodou nevedel kdo je agent #25085, tady mas odkaz.

      https://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy_region/v-ostrave-se-objevily-plakaty-andreje-babise-alias-agenta-burese-podivejte-se-20.html       🍩🤣

    • Hlavne ze je ten bonz teply vid ty divochu od prasatek ? 

      • Keťáku upřesnění. Přeci k vepříkům patří prasič stránek pitominama.A zavedeným prasičem zdejších stránek jsi ty.Tak už se s tím smiř. Není třeba tvoji kompetenci delegovat na někoho jiného. Zas napadáš napravo, nalevo. Redakce tě smázne a bude na čas klid.

  • Pokud jsme právní stát , tak se řídíme platnými zákony . Výklad cizinců na popud závistivých mne vůbec nezajímá.

    • vanhorne

      "Výklad cizinců na popud závistivých"

      Jo, tech zavistivych jsou mraky. Co by vam asi zavideli, koblihy a koblihare? Vzdyt ani ti bezenci nemaji chut se v Cesku ohrat, natoz vam neco zavidet. 🤣🍩

    • Nejjednodušší řešení - holt zavřeme unijní kasičku do doby než se u vás vypořádáte s tím lidským odpadem Babišem a jeho souputníky.

      Když to podlé křivácké prolhané ukňučeně mektavé lidské .... Bureš/babiš není sto pochopit že ten kdo platí (EU)  má také právo rozhodnout kam penízky půjdou tak prostě žádné nebudou - jak jednoduché.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit