Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Protože v tom asi nemají sami jasno. 

  • Co si tupé české stádo zvolilo, to má. Tak ať se nediví. V Bruselu se nebudou řídit českou postkomunistickou "morálkou".

    • Spávně! A nyní je šance všechno změnit! Třeba krásně se nabízí volba lidovců. Takových čistých a čestných občanů. Třeba poslankyně Šojdrová, zvaná "šojdra". Krásná velkohubá prohlášení jak nám tady přeci  40 ubohoučkých afganských synečků nemůže uškodit. A už mazala do utečeneckého tábora vybrat ty hodňoučké chlapečky. Takové úsměvné, když doma to má syna  kriminálníka. Právem se mladému na netu přezdívá "morální zrůda".

  • Svatý Václave, patrone země české - jehož svátek my dnes slavíme,

    oroduj za nás - ochraňuj nás před těmi zvrhlíky z Evropské komise...

    • mun.go

      Země Česká, jakož i země Moravská dnes již ve svých historických hranicích neexistují.

      Pouze Česko / Czechia.

      • Příteli, bývalé Království České, Markrabství Moravské a knížectví  Slezská patřily k Zemím Koruny České. Dnes tato území tvoří ČR - Českou republiku. 😉 Všichni jsme Evropané a myslím, že rozdělování na Čechy, Moravany a Slezany by sice možná někomu vyhovovalo, ale občanům ČR, kteří jsou zároveň občany EU by to spíš škodilo.

        Dividae et impera. (Rozděl a panuj)😉

        • mun.go

          "Všichni jsme Evropané" je pustý nesmysl, který můžete říkat geograficky nevzdělaným Američanům.

          Nejsem proti tomu, aby existovala Česká republika - ale nesmí to být Česko / Czechia. Česká republika má své dějiny a samosprávné historické země se svými zemskými hranicemi, zemskými deskami a erbovními atributy, které jsou v  nynější Czechii vykořeněny. Takže jedině návrat k historickým zemím - Morava jako historicky první, Čechy, část jižního Slezska a samostatná Praha.

          USA mají své státy, které přistupovaly k Unii od roku 1787 (Delaware) až po rok 1912 (Arizona, Nové Mexiko) - což je s tisíciletou Moravou nesrovnatelné. Ale žádný Texasan by nechtěl rozdělit svůj stát jedné hvězdy ani takoví prckové jako Delaware a Maryland nebo Rhode Island a Connecticut se nechtějí spojovat - mají svou historii.

          Takže možná pro Američany jsme všichni Evropané, ale já jsem Moravan - a v USA znají Moravskou hvězdu. Zejména v Česku je pak nutné zdůrazňovat rozdílné zvyklosti kulturní (jazykové, společenské) a národnostní přesvědčení v historických zemích.

        • Divide et impera...

          V podstatě jde jen o slovní označení matematického využití  

          algoritmů při práci s různými daty - řeší problém dosažení 

          výsledku pouhým  rozdělením  řešené úlohy na dílčí úlohy 

          nižšího řádu. 

          Algoritmem může být i člen nějakého stáda - třeba i člověk

    • Myslím si, že Svatý Václav by měl naši zemi chránit před agentem StB Burešem a tím spolkem jeho poskoků...

    • EU chrání peníze daňových poplatníků,aby neskončily u Bureše a nebo kamaráda Orbána! Je vidět že ten paskvil zvaný V4 slouží jenom k tomu ,aby se tyto země obohacovali z daní celé Evropy!

    • V EK jsou zvrhlíci? Ti zvrhlíci jsou spíš u nás, to jsou ti "bývalí" komunisti a konfidenti StB.

  • Střet zájmů? Po celé roky žádný nebyl.Až začaly ukřivděné smažky žalovat v Bruselu. Jejich odredovaný si na tom založil existenci.Unikátnost jeho blbosti se projevila když smažky požalovaly - a ono nic! Následovalo vylepšení pirátské vlezlosti. Stěžovaly si v Bruselu ještě výš, že tam dolů se nic nešetří.A to už se termiti v Bruselu rozpálili do běla.Aktuálně se to musí dokola řešit. Protože smažky by si znovu stěžovaly.Právem si tady každý před smažkou uplivne. Právem jsou tahouni ve volbách.Spolehliví Tahouni. Dolů.To z nich mají ostatní ve smečce radost. Hoši "děkujeme".

    • Dotace jsou určeny pro malé a střední podniky! To že Babiš je ve střetu zájmů ví celá Evropa. Spíš ať se české ovce zamyslí nad tím ,že jejich peníze putují do Agrofertu a ten slovenský migrant jich užívá!A ta trestně stíhaná ministryně Dostálová jedná v rozporu s dotačními předpisy!

      • mun.go

        Babiš uvedl své podnikání do souladu se zákony ČR a Agrofert platí daně v ČR - na rozdíl od jiných oligarchů.

        Nejbohatším člověkem v ČR je Kellnerová, Babiš se v žebříčku propadl

        Pořadí - Jméno

        1. Renáta Kellnerová s rodinou - 2. Radovan Vítek - 3. Daniel Křetínský - 4. Karel Komárek - 5. Patrik Tkáč - 6. Andrej Babiš - 7. Pavel Baudiš - 8. Ivan Chrenko - 9. Pavel Tykač - 10. Jaroslav Haščák s rodinou

  • No jo - koukám, jak je v lavicích přeplněno...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit