Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diwa

    Jestli se něco co nejdříve nestane, dopadneme špatně !

    • Stane. Co nejdříve dopadne e SPOLU špatně. Dneska blábolil ukrajinský premiér něco o slučování malých škol. Argumentace hodná Mistra. Jako kdyby chtěl rušit nemocnice, protože tam pracuje méně než 50% lékařů že všech zaměstnanců. 

  • Inflace - další lež našich politických šmejdů a lhářů. Moje inflace je přes 30%. Nákup za 500 Kč dříve je nyní za 800 Kč, plná nádrž do auta dříve za 1200 Kč - nyní za 1900 Kč, rohlík dříve za 1 Kč a nyní za 3 Kč. To je skutečná inflace pro nás všechny. Jejich počítání co patří a co nepatří do koše, z kterého se počítá inflace, mě nezajímá. Je to pořád stejné a stejné. Oni si myslí, že jsou všichni ovce a nikdo neumí počítat.

    Příští rok od února začne kolotoč. 2/3 firem měly fixované ceny energií do konce roku 2022. Od ledne začnou platit 3-4x tolik a to neustojí. Takže - připoutejte se, protože to bude sešup, jako nikdo z nás nepamatuje. Modlete se, abyste nepřišli o práci, protože pokud o ni přijdete, tak budete trpět a trpět a bojovat o přežití. Bude to připomínat krizi v roce 1933!!!!!!!!!!!!!! Ať žije Havel a jeho sociálně spravedlivější a pokrokovější režim.

  • Je to logické.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit