Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    brusel-banda ať se necpe do záležitostí suveréních států a radši chrání vnější hranice před hordami z jihu, jinak ti jejich milování ABCD trans paňáci budou první, kdo bude mít v euro chalifátu problémy... druhé na řadě budou ječící femivemena...

    • Bojucj, čto tovarišč sošel s uma. 😯

      Anebo může také být agentem východostepních nájezdníků. Neměl by být "odsunut" do východních stepí?😈

  • Doufám, že jednou dostanou občané EU politiky z Evropské komise před mezinárodní soud.

  • goyim

    "Rovnost a respekt k lidským právům jsou základní hodnoty EU."

    Tak tohle mě upřímně rozesmálo. Přeloženo: Jedeme politiku identity, abychom zakryli skutečné problémy. Shitlib ovcím stačí denně číst o tom, jak je LGBT strašně free, aby měli pocit, že je vše v cajku, mír, svoboda, demokracie funguje. Hlavně (vy)řešit to hlavní. Nějakej hladomor v Yemenu způsobenej Saudama a Obamou, čert to vem. ;D

  • mun.go

    Volnost, rovnost, bratrství (Liberté, Égalité, Fraternité) pro všechny!

    V tomto případě hlavně tu rovnost!! Žádná diskriminace!!!

    Kulturní válka zasáhla i matematiku. V zámoří ji chtějí zrovnoprávnit.

    Pokud se někdo domnívá, že zůstanou exaktní vědy a disciplíny v kulturní válce západní společnosti ušetřeny, je na omylu. Už došlo i na matematiku, na které je vystavěna logika lidského uvažování i vědeckého poznání. Americká média totiž tento týden přinesla zprávy, že v Kanadě i USA chtějí matematiku dekolonizovat a zrovnoprávnit.

    • mun.go

      Je vidět, že každá diskriminace - a v tomto případě i pozitivní diskriminace - je zlo.

      V USA pozitivní diskriminaci zavedl Richard Nixon, 37. prezident USA po svém zvolení v roce 1969 a uvedl celou mašinérii v Kongresu do pohybu - viz "Not-so-positive discrimination."

      Nixonovi, zvolenému dosud mlčící většinou v rasovém konfliktu, se podařilo rozdělit americký lid proti sobě a ponechal na státu, aby rozhodoval jejich spory. Díky odvolání k mlčící většině se Nixonovi podařilo proměnit všechny v prosebníky před federální vládou. 

      Tak vypadá pozitivní diskriminace ... bílá většina se učí degradovat sebe sama a brání svá (údajná) provinění hraním si na oběti.

      Pozitivní diskriminace prorostla do všech vrstev společnosti a všech odvětví života  - výsledky vidíme na vlastní oči - viz výše. 

  • LGBTQ...Kolik tam bude těch písmen za dva roky?? 

    Jaká je zkratka pro normálního muže a žehu? H?

    Potom jsou pro mě důležitá práva H většiny.

  • Kluci maďarští zejména vám držíme palce! Svrchovaný stát si má rozhodovat sám, co je doma nejlepší. Nejveselejší je jak dřevákový předseda vlády z Dánska vzal tuto zemi do huby. Ten zmatenec, který celé roky nabírál do země vyžírky z gumových člunů. A nyní se z nich dřevákoví mohou zbláznit.A vyžírky se tam drží a drží. Naopak - před kluky uherskými smekáme s úctou. Byli první, kteří všem navzdory začali před lety stavět na hranici ploty z ostnatého drátu. To když smečky vetřelců obsadili nádraží v Budapešti.A stavěly tam stany.Nebo když tam po dálnici pochodovali do Německa.

  • Je naprosto ve výlučné kompetenci suverénních členských států, jak se postaví k této vnucované a agresivní propagandě menšin. Diktát LGBT so prostě normální člověk líbit nenechá.

    Ať si žijí po svém a neunavují a neobtěžují se svou orientací ostatní. 

    Pokud by mělo platit to, co je symbolicky vyjádřeno na ilustračním snímku, tak jako občan tohoto státu chci okamžitě z takové Unie vystoupit.

    Jen pro zajímavost - jakou vlajku mají normální heterosexuálové? 

    • Omlouvám se, už jsem se poučil.

      Je to vlajka, kde se střídají černé a bílé podélné pruhy nebo vlajka rozdělená diagonálně na spodní modrou a vrchní růžovou s piktogramy pro mužské a ženské pohlaví ve žluté barvě uprostřed. 

      Obrázky viz. Wikipedia

  • Jednou se cítí diskriminováni cigáni, podruhé tito tato skupina. Nebudou chtít také ještě místa v Parlamentu?

  • Starosti Evropské komise bych chtěl mít. . .

  • Podle mě je to jen věc Maďarů a Poláků. A evropská komise ať přestane strkat nos tam kam nemá. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit