Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Lékový úřad posuzoval bezpečnost a účinnost očkovací látky pro mladší děti od října".

    To mě tedy uklidňuje, že to fakt neuspěchali... 

  • Komunistický systém byl "zločinný a zavrženíhodný", jak praví zákon. Ale nepochybuji, že za komunismu by vláda jednoduše nařídila povinné očkování proti covidu (čínský komunistický virus vyvolávající demenci) a nějaké "kecy" jaké  tady vedou ti rádoby "moudří" by netrpěla. 

    • Plácáš nesmysly.  Virus by byl v ČSSR vzácný jako Ebola. 

      • Ano, ten covid jsme za komunismu neznali. Ten lidé poznali teprve když Číňanům unikl z laboratoří ve Wuchanu, kde ho vyvíjeli za účelem bakteriologické války k podmanění si a počínštění světa.

        • Ještě nedávno tu jistý Obcan bájil něco o Gaii jak se covidem brání proti přelidnění, dnes je to paranoia z počínštění světa, zítra to budou pro změnu východostepní nájezdníci (asi potomci chána Kublaje). Trochu schíza, ne?

        • A že jim to financovali Amíci.....

        • mun.go

          Sdělení, podle kterého byl únik Covid-19 financován US daňovými poplatníky:

          Letter confirms Wuhan lab’s COVID-19 leak was funded by US taxpayers

          Laboratoř ve Vuchanu spolupracuje s Galvestonovou laboratoří v USA a národní mikrobiologickou laboratoří v Kanadě..

          The Wuhan Institute of Virology, Chinese Academy of Sciences (WIV; Chinese: 中国科学院武汉病毒研究所) is a research institute on virology administered by the Chinese Academy of Sciences (CAS), which reports to the State Council of the People's Republic of China. The institute is one of nine independent organisations in the Wuhan Branch of the CAS. Located in Jiangxia District, Wuhan, Hubei, it opened mainland China's first biosafety level 4 (BSL-4) laboratory. The institute has collaborated with the Galveston National Laboratory in the United States, the Centre International de Recherche en Infectiologie in France, and the National Microbiology Laboratory in Canada. The institute has been an active premier research center for the study of coronaviruses.


    • goyim

      Tak samozřejmě, že by to nařídili, je to totalitní systém. Naštěstí už v takovém nežijeme. Nicméně pokud se ti stýská, nic ti nebrání odtáhnout do Číny, tam tě "nejmoudřejší" soudruzi napíchaj až do modra a u toho ti řeknou pohádku o netopýrovi.

      • už ne ani nedovařený luskoun ale psík mývalovitý , voni prej hledaj ve spolupráci s fajzrem které zvířátko by to mohlo přenášet , no a nějak se nedaří . Teda nevim jestli tohle už není černý humor za hranicí , protože už ty lži nejsou k smíchu .

    • Přesně tak.

    • Přesně tak.

  • je vidno že fabrika Pfizeru ve Wuchanu bude muset rozšířit výrobu . Sakra v historii lidstva je to první epidemie která začala tam kde se vyrábí proti vakcína a kde jsou investoři  jako Black Rock inc. se svými hedge fondy

    (Hedge fond je speciální investiční fond, který téměř nepodléhá regulaci. Jde o vysoce rizikovou investici, která může přinést vysoký výnos, ale také vysokou ztrátu. Snaží se o absolutní výnos nezávislý na obecném ekonomickém vývoji a vývoji kapitálových trhů - tj. bezohledu na vše jen vydělat ) Pokud Vám to připadá povědomé tytéž fondy již stály u hypoteční krize . Jsem zvědav kdo najde tu odvahu to vyšetřit . Tak novináři činte  ,  Shi Zhengli , Peter Daszak ,Anthony Fauci , a další . Umírají lidé a Vy - "strážní psy demokracie" nějak držíte  bobříka mlčení a když se něco provalí jako že šefka komunistka z Wuchanskýho  virologického institutu Shi Zhengli je příjemkyní amerických grantů na výzkum navýšení nakažlivosti některých virů tak to označíte za fake news. To se již oficiálně děje 12 let .No ale od toho 2019 je to  globální prů.er a někteří holt počítají miliardy zisku a jiní mrtvé , taková malá globální válčička kde se moc nestřílí ale mrtví přibývají jiným způsobem .

    (V září 2009 firma Pfizer dostala pokutu ve výši 2,3 miliardy amerických dolarů. Podle americké vlády totiž inzerovala čtyři léky (mimo jiné také nesteroidní antiflogistikum Bextra) pro jiné lékařské účely, než pro jaké byly schváleny americkými regulačními úřady. Podle úřadů tím mohlo docházet k ohrožení zdraví pacientů.)

    o tom všem se mlčí . 

  • Blázni rodiče, kteří to nechají nacpat do svých dětí....

    • ok kdyby jim bylo už 18 či 21 a takhle se rozhodne za ně at už vystrašený rodič (bohužel nedokážu posoudit zda právem či ne )nebo generální řiditel Pfizeru (tam je to jasné přece nepřijde o prašule za dítka ).Příště nechte Pfizeru očkovat i spermie co kdyby .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit