Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chystají další sankce proti ruským oligarchům, to je v pořádku. Jsem rád, že ukrajinští oligarchové jsou mimo a chráněni aby dál mohli škodit svému lidu. To je ta spravedlnost?

  • Nějaký bezvýznamný senator Hilšer hřímá a agituje .Napsal.

     „Jako občané jsme připraveni na nepohodlí, připraveni na rizika,“ !

    A to se ptal jako Koho? My všichni jsme si v době kovidové toho všeho užili až, až. Ať se projede vlakem, busem, tramvají.To si poslechne jaká je nálada mezi lidmi.To by se dozvěděl o připravenosti všech si ještě víc utrhávat od huby.


  • Gorobilypes

    Chystá ale nedělá jak se nedávno prokázalo

  • 😂

  • A co si také posvítit na ty ukrajinské , nejen na ty ruské  , co ? nebo ty nemaj nakradeno ? ten Ihor Koliminskij a pod.? Co ? Tam je chyba když je "proevropský" tak muže tunelovat ukrajinské banky , vybírat výpalné , financovat nacistické domobrany ? Nic ? Rusko je agresor , ale ta Ukrajina jako stát vypadala zoufale . Prý uprchlíci nevěří uřadům , že by z dob SSSR ? Ne většině z nich nebylo ještě ani 18 let když šel Sojuz do erdele , tak proč asi? Někde na Seznamu , tuším , hovořila nějaká ukrajinská ženština že někteří Češi prý mají neslušné chování a potřebují vyškolit ve slušném chování . Tož děvuško lidé jsou různí  , ale o slušném chování se nedalo hovořit ani u vás před válkou a utekla si do státu kde válka (alespon zatím není )tak nepomlouvej a pokud máš výhrady vrat se domů . Přeji všem Ukrajincům mír v jejich zemi . Klidně žijte a pracujte u nás ale nepomlouvejte a netahejte nám sem hlavně manýry sojuzu , všichni dobře vidíme jak to končí ..

    • Zřejmě národ neuposlechnul vaši výzvu a nekupoval válečným uprchlíkům čokoládu, ona děvuška si oprávněně stěžuje. Podle mého názoru by nám však darovaná čokoláda reputaci nevychovanců nevylepšila. Prozatím je u UK junáků největší zájem o značkové zboží, mobilní telefony, vodku, pivo, víno, cigarety.

      • podívej když vidím tu tragedii žen s dětma klidně těm dětem čokoládu koupím a dojdu na parkoviště kde do agenturního autobusu nakládají pracovníky a hlídaj je jejich spoluobčané v slunečních brejlí i za šedého počasí je mi z toho na zvracení , toť vše , každý normální Ukrajinec tě řekne jak se to v jejich zemi mělo a nedělám si iluzi že svoje návyky tady mít nebudou , včetně jejich mafií , bohužel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit