Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám obavy, že soudruzi z NDR udělali někde chybu. Nic nechci zesměšňovat, ale pan premiér mě skutečně mile překvapil. Snad to nebude jenom gesto. Možná, že ti tupci v EU a "Amíci" se probudí ze snu. My v Evropě nechceme napětí a nedej Bože válku.
  • Zaoralek je hnup prvniho stupne.Proc tihle politicti holomci rozhoduji za nas obyvatele.Az prijde zima urcite nas zahreji slova cypa Zaoralka a dalsich hnupu.Z jedne strany fandim Rusku.Rusko se na nas z vysoka.Jak se rika psi stekaji a karavana jede dal.Take nekdo do prispevku napsal co budou zrat Rusove,asi korinky.Co zereme mi cechacci.Jsme zavisli co nam k zradlu privazi Nemecko a Polsko a to jsou podradne klumpy.Mame postavene Montovny pro dlouhou chvili.Jen tak dal politikove-vypatlanci.Cesko je obycejna prodejna prostitutka
  • USA udělaly chybu, že za WW2 poskytly takovou rozsáhlou materiální pomoc Stalinovi. Měli nechat Hitlera, aby v těch stepích udělal "pořádek".
    • Usa zbrojily jak stalina tak hitlera,protože na tom vydělávaly ! Jejich zbraně dodané hitlerovi pak zabíjely i jejich vojáky.....TAK TOMU SE ŘÍKÁ AMERICKÉ SVINSTVO A MORÁLNÍ ŽUMPA!!!!
    • Ty jsi ale dutá makovice
  • EU si svojí sprostotou vůči Rusku rozjela vlak,který už nebude moci zastavit.Za její sankce vůči Rusku, EU bude čekat nevábná odměna.A to,že Rusko ukončí všechny obchodní vztahy s EU.A nahradí je obchodní spolupráci s Čínou.Hlavně si Rusko začíná uvědomovat,že pro tak surovinově bohatou a rozlehlou zemi,jako je Rusko,je nejrozumnější tvrdě a urychleně prosazovat soběstačnost ve všech výrobcích.Tak při jejich surovinových a nerostných zdrojích budou nějakými sankcemi nezranitelní.EU si vymýšlením sankcí proti Rusku nadělává do svého vlastního hnízda.Jakmile Rusko uzavře všechny produktovody do EU a ukončí vzájemnou výměnu zboží,tak Rusko bude pořád surovinově a nerostně bohatou zemí.EU ta potom nebude nic.Bez plynu a Ropy z Ruska začne celá EU svištět do bankrotu a rozpadu.Navíc ještě větší země EU budou chtít oškubat ty menší.
  • Tak to vypadá, že zas nějaký myslitelé budou dělit Evropu na hodnou a zlou. A jak se vlastně věci mají, pokud jde o ta ložiska břidlicového plynu na východní Ukrajině?
    • Místo té komedie s břidlicovým plynem mohli klidně vypustit kachnu,že se nebude ropa dovážet z Ruska a benzín se bude vyrábět z vodíku a uhlí.I uvedené také jde a už se dělalo za nebožtíka Hitlera.Ale je to drahé.S břidlicovím plynem je to stejné,nebo spíše ještě horší.Uvedená komedie s břidlicovým plynem má hlavně odradit producenty zemního plynu ,od jeho zdražování,z obavy nadbytku laciného břidlicového plynu.Tato komedie zatím plnila účel.Ale jakmile Rusko zavře všechny produktovody do EU a žádný břidlicový plyn se zázračně neobjeví,tak tato bublina splaskne.Na uvedené pak hned zareagují ostatní producenti zemního plynu jeho skokovým zdražením.Při přátelských vztazích Ruska a Iránu půjde pravděpodobně o zdražení pořádné.Takže Západ pak dostane zaslouženou odměnu,za lumpáctví proti Rusku z druhé ruky.V Česku se pak možná najde dost lidí,kteří budou chtít Sobotku za jeho horlivost při shánění břidlicového plynu pro Česko,pohladit bejkovcem po hřbetě.
  • Možná že EU po vzoru USA na ochranu prodejnosti Intelu zakáže dovoz ruského procesoru Elbrus-8C, kompletně vyvinutého ruskými silami. Má vlastní strojový kód, který je mnohem efektivněji navržen už jen proto, že si nenese historické artefakty jako x86/x64 a ARM. Na druhé straně přímo v procesoru je emulátor x86/x64 architektury, takže Elbrus umí spouštět i x86/x64 binárky....
  • EU začíná připomínat spolek mstivých sedmilhářů. USA již přiznaly, že důkazy o vině Ruska nemají, nicméně alespoň si "myslí", že stříleli povstalci. Jejich tvrzení, že Buk nevlastní se přehlíží, aniž by se prokázal opak. (viz družicové snímky). Snímky, které zveřejnilo Rusko se mlčky přecházejí, stejně jako SMS španělských řídících letového provozu v Kyjevě. USA snímky svého satelitu nezveřejní. Proč by taky, když je z nich patrné, že střílel Kyjev. V opačném případě by již takový důkaz zaplavil internet. No a vládní hlupáci zemí EU naslouchají lháři Kyjevských pučistů, jako spasiteli nesoucím pravdu.
    U nás se novináři tetelí nad tím, že pan profesor z USA odhalil, že letadlo sestřelila střela země - vzduch, aniž by si všimli, nebo úmyslně ignorovali zprávu španělského let řídícího dispečera, že blízko letící doprovodné armádní stroje SU 25 letadlo nesestřelily, ale sestřelil ho Kyjev pozemní raketou!!! Nikdo se už nezajímá o to, že letadla měla dvojí úkol. Zajistit omluvu Kyjeva v případě, že se vše provalí, ale hlavně, změrnit překrytím naváděcího svazku paprsků svým falešným, vedoucím k onomu "náhlému" odklonu letu letadla o 14 km, čímž se dostal do místa, kde již byl očekáván!! To bal ostatně důvod vpádu FSB do dispečerské věže a zmocnění se záznamů onoho letu!! Co se tedy hledá? Alespoň něco, co by se alespoň s trochou fantazie dalo přihodit k obvinění povstalců, při ignorování tolika důkazů proti Kyjevu.
    • Všechny naše vlastizrádné lumpy,kteřá nás zatahli bez referenda do NATO a též do EU je třeba,za vlastizradu národa Čechů, odporážet na katovských mučírnách s bezbřehou krutostí a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
  • Jen co přijde chladný podzim a začne se topit,hned bude po sankcích.
    • To už budou produktovody z Ruska dávno uzavřeny,takže to bude Putinovi jedno.Prostě začíná orientace Ruska na komunistickou Čínu a také tvrdější prosazování trendu,aby se Rusko,ve svém vlastním zájmu,stalo soběstačné ve výrobě všeho.Takže by jej žádné sankce neohrozili.EU pak bude pádit do bankrotu ,jednotlivých států EU přímo tryskem.
  • No na rozdíl od EU nemusí Rusko nic vymýšlet, stačí mu zavřít kohoutky s plynem a EU má takový problém, že její sankce jsou proti tomu bezzubý strašák. Evropa prostě na Ruských surovinách z velké části závisí a není v dohlednu doba, kdy by je mohla nějak nahradit. To je fakt a nezáleží na tom, zda někdo bude říkat bohudík nebo bohužel. Domnívám se, že kdyby s Ruskem byly udržovány standardní obchodní vztahy, tak dodávky energetických surovin z Rusko budou stabilní a cenově výhodné. Bohužel se celá EU nechala vtáhnout do ukrajinského konfliktu a to USA, kterým nedokáže odporovat. Mimochodem, proč nejsou uvaleny sankce i na Ukrajinu? Ta má přece hlavní podíl na tom, co se tam nyní děje?
  • Hmm, vymýšlejí??? máme konec července - zbývá srpen září. V říjnu se už obvykle začíná topit. To jspu dva měsíce. Jestli amíci s Nato začnou válku.. rusové zavřou kohouty, válka zničí ropovody...a celá slavná EU se může jít v zimě klouzat.amerika a eu stejně nemají jistotu, že tu III. vyhrajou....l
    • Co budou Rusové bez peněz z ropy a plynu jíst ? Opět kořínky ?? Nemají nic, jen jednoho pošuka v Kremlu a suroviny. Putler bude mít novou VŘSR a poženou ho svinským krokem. Každý terorista si může přehrát film o konci Muammara Kaddáfího. Taky byl vládcem ropy, vraždil, vydíral půl světa. Skončil zalezlý v kanalizační trubce.
      • co budou jíst? budou jíst takové pitomce, jako jsi ty Iljo Muromče,přidaná hodnota bude,že začnou zbavovaz naši planetu takových mrzáků, jako jsi ty .... *1*
      • Rusko je už více roků i vývozcem obilí.Takže bez EU a Ukrajiny Rusové hlady neumřou.Právě tato uměle vyprovokovaná nenávist proti Rusku,spustila v Rusku trend,aby se Rusko stalo soběstačné ve výrobě všeho.Navíc se spolčuje s komunistickou Čínou.Proto bude na programu dne brzo to,že dá Rusko EU "Poslední sbohem".Česko má to štěstí,že je v politice mnoho lumpů.Takže bude pak výhodné politické lumpy stápět v tepelných elektrárnách a tak si tíživou energetickou situaci ulehčit.
        • to se nemusi nijak provokovat, to jde samo, kdyz je videt, jak Rusko zachazi s Ukrajinou...tak to nebude problem, nasi lumpove jsou primo napojeni na byvale komunisty, stbaky atd.
          • Milá bio, sundej klapky z očí a podívej se kdo ve skutečnosti zneužívá Ukrajinu k prosazení svých cílů. A lže a lže. Když tak ti i napovím: Irák, Sýrie, Afghánistán,Lybie, Egypt (zbraně hromadného ničení, teroristé, Al-Kaidá, byli tam, nebyli?). Možná na to i přijdeš.
      • Pro začátek postačí, když nám řeknete, co budeme jíst my? Jídla dovážíme přes 50%. To na rozdíl od toho Ruska!
        • No klíííííd však oni nám sem nacpou nějakou tu unijní mňamku cestářskou solí sypanou nebo něco podobně delikatesního,oni dobčře vědí,že my tu sežerem všecko kor když je to ze západu ač u nich doma by to nežral ani pes,vždť to na nás už roky zkouší v obchodních řetězcích *9*
        • tam nejedi, tam akorat pijou...a nemaji kvalitni lidsky potencial, je tam jen par panaku nahore a ostatni jsou chudaci...to je skutecnost, ktera ovlada Rusko, nejsou tak pevni v kramflecich, akorat budou opet jako za feudalismu bidacit dal obyvatelstvo, jak je tam uz stoletou tradici, jak je videt, nic se nezmenilo...naopak vraci se k tomu a jeste jsou na to hrdi...
      • Murovče, Rusko zaprvé nemá jenom plyn a za druhé po jeho plynu skočí další státy moc rády. Zřejmě si nezaznamenal obří kontrakt s Čínou, že?
        • Navíc, kdyby to dali za slevněnou cenu co dávali Ukrajině ... tak nestačí čepovat. Zájemců by bylo... chi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit